- 30 Aralık 2009
- 22.674
- 88.220
- 40
- Konu Sahibi Sofiasofia
Hayır kendisi de geveze üstelik kayninin canına ot tikmis yol boyunca absbsvsİyi de bu olay döndükten sonra gecelerce düşünecek,tekrar tekrar kafada kuracak, buraya konu açacak bir olay değil ki. Allah dert vermesin yani, yaşanmış bitmiş basit bir mesele.
Kapatın, geçin.
Olabilir, adam uykusu bölününce huysuzlanmistir. Ne var bunda? Hangimiz uykudan gürültüye uyaninca sinir olmadık?
Siz melek misiniz, siz hic sabah huysuzluguyla birine ters davranmadiniz mi?
"Ya uyandırdım mi, kusura bakma. Sevinçliyim,kendime hakim olamadım" deseniz konu memleket meselesi haline gelmeyecekti.
Ama siz uyandırdığıniz için özür dilemeyi geç, uyandigi için adam özür dilesin istemişsiniz yani bu gerçekten normal bir istek değil.
Adamın muhtemelen ruh hali şu
Eki Görüntüle 3252381
Adam diyorsunuz ki full neşe ile "tebriğini alırım"
Şu surata tekrar bak, neşe içinde cumlene bak. Adam bir anda o huysuz halinden çıkıp 'ay yengecin canım cicim' mi desin? Yani insanız, huysuzken ters davranıriz.
Bir sabah sevgilim beni uyandırıp bana çok önemli bir şeyler anlattı. Böyle train dedi, reservation dedi, recepton guy dedi, train station dedi, credit card dedi, two o'clock falan,anlamsız rakamlardan bahsetti. Öyle sinir oldum ki , anladim da.
ruh halim tam olarak şu adam gibi ve "ne diyor bu mal" modundaydim.
"Sabahları bilmediğim dilde benimle konuşma!" Diye bağırdım ve uyumaya devam ettim. Uyuduğum için kahvaltıyı da kaçırdık
Sonrasında bir daha hiç bir sabah benimle asla bir cümle bile kurmadi. Hatta uyandırmadi da korkudan. Günaydın hariç bir cümle asla kurmazdi, kahvaltıda çayımi getirir ekmegime yağ bal sürer, kendime gelmemi beklerdi.
Hatta aylar sonra bir gün kampta son gün resim paylaştım, çok erken uyanıp cadirimi toplayıp arabaya yetişmek zorunda kaldığım bir andan resimdi.
Surat ifademden hemen anlamış (ah hayır, huysuz yengeç. Sabahları seninle konuşmanın daha iyi olduğunu öğrendim) yazmıştı
Eki Görüntüle 3252383
Yani ben düşünüyorum, ben uyurken biri gürültü ile uyandırıyor. Sonra da neşeyle 'tebrik et bilmemne' diyor.
En nefretli bakisimla bakarım yani, nasıl hemen toparlanabilirim ki? İnsanız yani.
Adam da her normal insan gibi sana ters ters bakmış. 'abin eskisinden az çalışacak . Onun için de mi seviniyorsun?' demişsin bir de. Kusura bakma da adamın çok da şeyinde yani abisinin az calismasi,senin ise başlaman, evinize daha çok paranın gelmesi. Ona ne yani?
Bir de buncacik şeye
Ağlamişsin, kahrolmussun, teselli edilmissin.
Ya bu ne drama?
Yetmemiş yememiş içmemiş eşini aramış,ona da kardeşini kötülemişsin. Bir fasıl da onlar birbriine düşmüş.
Ya bu ne dünya benim etrafımda dönsüncülük.
Hele şu cumleye bittim yani
Bu tam olarak piremses tohumu olmak. Biri bana böyle davransın vallahi son görüşü olur. Saygılı cocukmus, sana ses etmemiş.
Yine de alinmişsin, hala daha aklında. Yok kaynanam niye ona kizmadi,uyarmadi. Yanidna mi bağıraracak çocuğuna? Belki uygun anında 'yengen hassas,bak kaybı da var. Az daha dikkat et oğlum. Misafir sonuçta,ayıp ettin' demiş, uyarmıştır. Ne biliyorsun?
Belki de 'yengen manyak,biliyorsun. Ama onun değilse abisinin Hatri var. Ailemizi dağıtmasın durduk yere. Sen de he de geç,muhatap olma. E mi oğlum' demiştir :)
Konu başlığı da k.validem.
Kadının ne alakası varsa