- 10 Haziran 2018
- 1.399
- 2.346
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Hayır bir de hadi kayni düşüncesiz davranmış da kayınvalidesi yine durumu idare etmiş, oğlunu savunmamis, boşver üzülme demiş. Ayaklarına mi kapanmasini bekliyorduBu kadar kin tutmak sonuçta size zarar verir. İnsanlar düşüncesiz davranabilirler. Bu kadar basit şeyleri uzatmasanız siz de mutlu olursunuz. Bundan sonra biraz daha mesafenize dikkat edersiniz. Sonuçta bu insanlarla iyi kötü 3 ay geçirmişsiniz. Daha fazla uzatmayın unutun gitsin. Size doğrudan bir zararları olmamış. Hatır diye bir olgu var. Bir laf vardı "itin hatrı yok da sahibinin de mi yok" gibi bişeydi. Yanlışsa kadınlar düzeltsin. Gerçekten gerek yok. Sağduyulu düşünün. Güzel günlerinizi hem kendinize hem çevrenize zehir etmeyin. Eşinize de ısıtıp ısıtıp anlatmayın artık. Eninde sonunda siz haksız çıkarsınız. 26 yıllık evli bir kadın olarak söylüyorum. Karar sizin. Mutluluk, beklentileri sfırlamak ve gereksiz kinlerden arınmaktan geçiyor. Mutluluğunuz daim olsun..
Ne yengem, ne görümcem, ne eltim varnormalinde hıncınızı çıkaramadıgınız yengeleriniz var da acısını benden mi çıkarıyorsunuz hanımlar hayırdır ya :)
Niye bir daha gitmek istemiyorum diyorsunuz o zaman?ya ben art niyetli bi insan olsam neden yukarda kv min iyi yönlerini de gözünüze sokayım ki , kötülerdim dimi . alındım alınma sebeplerimi yazdım zoruma gitti diye. ne kinciliğim kaldı ne de nankörlüğüm
Ahhh evet tabiki ama gercekten bazen ceklimez oluyorlarbunlara takılacağına kıymet bil diyorsunuz sanırım :)
Gitmek istemiyorum=görüşmek istemiyorum. Gönlünü hoş tuttuğum biri evime gelmek istemiyorsa görüşmek istemiyordur.görüşmek istemiyorum demedim hanfendi, alındım dedim. artı kayınvalidemi de övdüm iyi bir kadın zaten. hatta yukarda arada kaldı belki de ben hata yapıyorumdur belki dedim. neden acımasız şeyler yazıyorsunuz sakin olur musunuz
kızmadan kırmadan şöyle bir yorum yaptınız ya sağ olun. belki de ben alıngan bi manyagım ama bazen birinin bana böyle tavsiyeler vermesine ihtiyaç duyuyorum. teşekkür ederim.Sofia, kayınvaliden elinden gelen her şeyi yapmış. Belli ki seni de seviyor. Kadına gönül koyma.
davranislarinizi duygularinizi kontrol edebilirsiniz meselaya ben sizleri bile tanımıyorum ama söylediklerinize ağlıyorum şu an. çok acımasızsınız. haklı oldugunuz noktaları da biliyorum. ugrasıyorum ama böyle hissediyorum , napabilirim ki alıngansam
ya ben sizleri bile tanımıyorum ama söylediklerinize ağlıyorum şu an. çok acımasızsınız. haklı oldugunuz noktaları da biliyorum. ugrasıyorum ama böyle hissediyorum , napabilirim ki alıngansam
Kendinizi düzeltmeye çalışabilirsiniz meselaya ben sizleri bile tanımıyorum ama söylediklerinize ağlıyorum şu an. çok acımasızsınız. haklı oldugunuz noktaları da biliyorum. ugrasıyorum ama böyle hissediyorum , napabilirim ki alıngansam
Amacımız seni ağlatmak değil, ama empati yap, ben istemeden birini uykudan uyandırırsam affedersin seni uyandırmak istemedim derim mesela. Siz özür beklemişsiniz yani dünyaya entegre olmak yerine tüm dünyayı etrafınızda döndürmek istemişsiniz. İnsanlar sizi seviyor ki alttan almışlar, bence çok kıymetli bir gelinsiniz değerini bilin.ya ben sizleri bile tanımıyorum ama söylediklerinize ağlıyorum şu an. çok acımasızsınız. haklı oldugunuz noktaları da biliyorum. ugrasıyorum ama böyle hissediyorum , napabilirim ki alıngansam
Alınacak durum yok ki ortada, siz şımarıksınız. Ne dememizi bekliyordunuz cidden? Bir daha görüşme, kocanı da görüştürme mi?ya ben sizleri bile tanımıyorum ama söylediklerinize ağlıyorum şu an. çok acımasızsınız. haklı oldugunuz noktaları da biliyorum. ugrasıyorum ama böyle hissediyorum , napabilirim ki alıngansam