Kayınvalidem

Benim de fışkırıyor ve hiç iyi değil çok süt değil tazyikli olması sebebi tam tersi bebek onu içmek istemiyor saçma sapan bir şey işte.

Aynennöyle ben de paylaşmak istedim ve yazılanları okudukça içim rahatladı açıkçası i

Aynen zAten ben neler yapıyorum sütüm artıyor da yavaş yavaş. Bu yüzden onlarla doktora gitmek istemiyorum. Görümcemin de kendisinin de gebelik şeker vardı görümcemin bebeği 4600, kendisininki 5 kg doğmuş. Benimkiyle kıyaslıyor. Sanki şeker sağlıklı bir kiloymuş gibi. Benim şekerim olmadan bebeğim 3600 doğdu maşallah. Benim normal kızının sezaryen. Ben sezaryen uwpsam, normal böyle iyi bilmem ne derdi. Bence her ikisi de olabilir. Sağlıklı olsun da. Aöa hiç o konu açılmıyor nedense!

Kesinlikle öyle düşünüyorum. Bunları bana söyleyen görümcem için dün ne dese beğenirsin. Benim kızın süt çok boldu. Sadece canı sıkılınca azalırdı. Görümcemin kayınvalidesine kızarlardı duyarsız diye. E be kadın ben insan değil miyim, taş mıyım?

Kaynanaya yav he he deyin.
Mamadan kurtulmak için de Facebook’taki emzirme sanatı grubuna üye olun oraya yazın çok profesyonel olarak yardımcı oluyorlar.

İnanin normalde moralim çok Yüksek şu dönemde şükür. Ama omun söyledikleri rüyama giriyor artık

Boşver canım sen hepsini, bir tek bebisine odaklan. Baktın çok konuşuyorlar mesafe koy, he de geç..
Çocuk büyüdükçe daha çok laf oluyor maalesef..
Benimki de kilo ver artık demişti oğlum 6 aylık civariydi sanırım.. sanki onun ne işi varsa kilomla.
Ben bilirim ne zaman vereceğimi sen işine bak demiştim.
Oluyor yani, takma..
Bir daha gelmiyor bu günler, sonra bebeklikleri bir fotoğraftan anıdan ibaret kalıyor..
Uzuldugunle kalma, kıymetini bil, bol bol kokla kuzuyu..

İnanin normalde moralim çok Yüksek şu dönemde şükür. Ama omun söyledikleri rüyama giriyor artık
Normaldir ama inanın biz milletçe bu konuda mimliyiz.
Emzirme döneminde evinize gelen birçok kadın duvara süt fışkırma hikayesi anlatır. O da yetmez mama çocukları diye başlayan saçma hikayeler döner.
Inanın kendinizi üzdüğünüze değmeyecek.

Benim de fışkırıyor ve hiç iyi değil çok süt değil tazyikli olması sebebi tam tersi bebek onu içmek istemiyor saçma sapan bir şey işte.
Aynen bu arada fışkırması nimet değil. Benim de o meşhur fışkırma dönemim olmuştu, sütüm artınca.
Çocuk tıkanıyordu tazyikten. Korkuyordum bogulacak diye.
Önden sagip öyle emziriyordum..

Evet ki Her şey onlara benziyor. Çocuğum mama sandalyesinde mesela yok halasına bakıyormuş. Çocuk görmüyor bile daha. İnşallah ben de unuturum de geçer bu günler

Teşekkür ederim

Yoo hiç de değil. Bizi annem çok emzirmemiş ama Allah a şükür omlardan daha zekiyiz.

İnşallah canım
Ben de öyle yapıyorum tak diye giriyor kapıyı açıp. Brn dedim en sonunda. Bu sefer de tıklatıyor Benin diyor ‍. Eltimde kalırken bit kez bebek ağlamış işte duymamış eltim uyurken kalkmış memesini açıp bebeği vermiş. Dedim uyandırsaydın uyandırırdı. Bana şakın yapma travma geçiririm dedim.

Evet ama ben biraz da millet için düşünceli olmasını beklerken kendisi düşünceli olmalı diye düşünüyorum.

Kesinlikle yanlış anlaşılmasın benimki kıskançlık değil. Kıracağımı biliyorum ama ona cevap vermediğime daha çok kızıyorum.

Çok teşekkürler canım gerçekten bunları duymak yabancı birimden de olsa çık rahatlayor. Nasıl mesafe koyayım. Kendisi İstanbul a biraz uzak oturuyor. İstanbul da yani biraz bizim eve uzak. Evlendiğim haftadan beri bu tarafta işler olunca bende kalıyorlar. O zaman abimin eşi balayından ilk gelir gelmez bize geldiklerinde yuh demişti. Ben de ona öyle deme ya bence problem değil demiştim. O zaman kalmamışlardı “. Ama daha yeni balayından dönmüşüz bize gelmişlerdi ‍

Bütün kayınvalidelerin sütü çoktur bir de görümcelerin. Göğüslerini sıkınca sütü karşı duvara fışkırır hatta
Çocuk yanlarında sen ağlarsa kalabalığı sevmiyor bu çocuk ondan ağlıyor de. Mama işine de annesiyim en iyisini ben bilirim de geç. Çok takılma hepsi aynı oluyor kayınvalidelerin :)
Sağlıkla büyüt bebeğini..

Ay öyle dersem bir de beni kötü yaparlar. Uya sütü çok olabilir zAten de benim sanki elimde. Ben diyor muyum sen ilkokul mezunusun ben doktora yapıyorum. ( bunun gibi bir kıyaslama) gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…