Mastit olup kızım 40 günlükken 2 kez ameliyat oldum kayınvalidem binlerce örnek verdi şunun kızı şöyle emermiş bu böyleymiş bilmem ne elalemin gelini ve kendi kızları herzaman süperdir onların boşver duymayacaksın, onların yanında sen huzursuz olduğun için bebeğin huzursuz olup ağlıyordur bencemerhabalar ilk defa konu açıyorum. Size bir şey danışacağım. Benim kayınvalidem genelinde iyi bir insan. Ama ben Doğum yaptıktan sonra bazı söyledikleri beni iyicene üzmeye haşladı. Meme+mama şeklinde besliyorum bebeğimi. Doktor öyle dedi. O her seferinde sol emzirirken sağdan süt aktığını kendisi için, sütü muhallebi gibiymiş ( doktor sağ demiş de sağmış tersine dönünce dökülmüyormuş). Yok kızının sütü de çok iyiymiş, oğlu emzirirken şakır şakır dökülüyormuş. Hiç mama vermesine gerek kalmamış. Benim mama verdiğimi bildiği halde sürekli bınu İma ediyor. Bize geldikçe aynı konuyu açıyor. Ben de sütüm yetmiyor diye zAten üzülüyorum bir de böyle demesi iyicene canımı sıkıyor.
Bir de bizde kaldığında ben bebeğimi emziriyorum mesela tam kucağıma alıyorum ver bana bebeği diyor. Tamam yardım etmek istiyor bekli ama ben bebeğimi seviyorum mesela. Ben alayım deyip bebeğimi kucağımdan alıyor. Tamam diyeceksiniz torununu özlüyordur. Zatenn ben sürekli veriyorum. Ama kucağımdayken onlarda bir hafta kalırken de öyle yapıyordu. Bazen bebeğim ağlıyor. Ben sakinleştirmeye çalışıyorum. Bana ver bende sakinleşir diyor. Ben annesiyim bende sakinleşmeyecek de onda mı sakşnleşecek?
Bir kez bebek eşimdeydi. Ben de emzirmek İçin aldım. İçeri giderken bebeğim ağladı. Diyor ki senden gidince nasıl ağladı. Ben çıktıktan sonra. Onlar bizde kalınca bebeğim ağlayınca inanılmaz stres oluyorum. Bebeğim de İnadına kimse yokken çok ağlamaz. Onlar varken gece ağlıyor. Bebeğimin her şeyini halasına benzetiyor. Daha 2 aylık davranşını, tıpini, ki halasına benzemiyor, ya benzeyedebilri zaten. Ama sanki bebek Benin değil gibi davranması.
Belki çok basit dert edecek bir konu değil ama artık gerçekten sıkıldım! Bu Laflarından.
o zaman da kıskanıyor bu gelin torunumu benden diye ortalık kızıştırıyolar. He deyip kendi haline salcak veya her lafına cevap vercek altta kalmıycak.sorun edecek bişey yok ortada. bence takıntı yapmışsınız biraz. yardımcı olmak için ver bana diyor olabilir. yok iyi böyle deyin vermeyin. zorla söküp almıyor ya.
Ben yaşamadım,çok şükür böyle saçmalıklara hiç maruz kalmadım.Bunlari yasamaya anne varsa parmak kaldirsin :) duymamaya calis, bebegini saglikla buyut.
merhabalar ilk defa konu açıyorum. Size bir şey danışacağım. Benim kayınvalidem genelinde iyi bir insan. Ama ben Doğum yaptıktan sonra bazı söyledikleri beni iyicene üzmeye haşladı. Meme+mama şeklinde besliyorum bebeğimi. Doktor öyle dedi. O her seferinde sol emzirirken sağdan süt aktığını kendisi için, sütü muhallebi gibiymiş ( doktor sağ demiş de sağmış tersine dönünce dökülmüyormuş). Yok kızının sütü de çok iyiymiş, oğlu emzirirken şakır şakır dökülüyormuş. Hiç mama vermesine gerek kalmamış. Benim mama verdiğimi bildiği halde sürekli bınu İma ediyor. Bize geldikçe aynı konuyu açıyor. Ben de sütüm yetmiyor diye zAten üzülüyorum bir de böyle demesi iyicene canımı sıkıyor.
Bir de bizde kaldığında ben bebeğimi emziriyorum mesela tam kucağıma alıyorum ver bana bebeği diyor. Tamam yardım etmek istiyor bekli ama ben bebeğimi seviyorum mesela. Ben alayım deyip bebeğimi kucağımdan alıyor. Tamam diyeceksiniz torununu özlüyordur. Zatenn ben sürekli veriyorum. Ama kucağımdayken onlarda bir hafta kalırken de öyle yapıyordu. Bazen bebeğim ağlıyor. Ben sakinleştirmeye çalışıyorum. Bana ver bende sakinleşir diyor. Ben annesiyim bende sakinleşmeyecek de onda mı sakşnleşecek?
Bir kez bebek eşimdeydi. Ben de emzirmek İçin aldım. İçeri giderken bebeğim ağladı. Diyor ki senden gidince nasıl ağladı. Ben çıktıktan sonra. Onlar bizde kalınca bebeğim ağlayınca inanılmaz stres oluyorum. Bebeğim de İnadına kimse yokken çok ağlamaz. Onlar varken gece ağlıyor. Bebeğimin her şeyini halasına benzetiyor. Daha 2 aylık davranşını, tıpini, ki halasına benzemiyor, ya benzeyedebilri zaten. Ama sanki bebek Benin değil gibi davranması.
Belki çok basit dert edecek bir konu değil ama artık gerçekten sıkıldım! Bu Laflarından.
Ne guzel sanslisiniz.Ben yaşamadım,çok şükür böyle saçmalıklara hiç maruz kalmadım.
Burdaki kv'leri duydukça, ne görgülü kv'm var diyorum.
Hele görümcem kanatsız melektir.
Allah ikisinin de her işini rastgetirsin.
İlk paragrafta haklısınız,süt isi kısmet bence tamamen.merhabalar ilk defa konu açıyorum. Size bir şey danışacağım. Benim kayınvalidem genelinde iyi bir insan. Ama ben Doğum yaptıktan sonra bazı söyledikleri beni iyicene üzmeye haşladı. Meme+mama şeklinde besliyorum bebeğimi. Doktor öyle dedi. O her seferinde sol emzirirken sağdan süt aktığını kendisi için, sütü muhallebi gibiymiş ( doktor sağ demiş de sağmış tersine dönünce dökülmüyormuş). Yok kızının sütü de çok iyiymiş, oğlu emzirirken şakır şakır dökülüyormuş. Hiç mama vermesine gerek kalmamış. Benim mama verdiğimi bildiği halde sürekli bınu İma ediyor. Bize geldikçe aynı konuyu açıyor. Ben de sütüm yetmiyor diye zAten üzülüyorum bir de böyle demesi iyicene canımı sıkıyor.
Amaaan ben bunun yüzünden kavga etmiştim ilk gün sütüm gelmemişti kizim da şimdi oglum masallah 27 ay emdi zor kestim memeyi duyma hic umursama he he de geçmerhabalar ilk defa konu açıyorum. Size bir şey danışacağım. Benim kayınvalidem genelinde iyi bir insan. Ama ben Doğum yaptıktan sonra bazı söyledikleri beni iyicene üzmeye haşladı. Meme+mama şeklinde besliyorum bebeğimi. Doktor öyle dedi. O her seferinde sol emzirirken sağdan süt aktığını kendisi için, sütü muhallebi gibiymiş ( doktor sağ demiş de sağmış tersine dönünce dökülmüyormuş). Yok kızının sütü de çok iyiymiş, oğlu emzirirken şakır şakır dökülüyormuş. Hiç mama vermesine gerek kalmamış. Benim mama verdiğimi bildiği halde sürekli bınu İma ediyor. Bize geldikçe aynı konuyu açıyor. Ben de sütüm yetmiyor diye zAten üzülüyorum bir de böyle demesi iyicene canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?