I ipek2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2016 5.031 5.457 198 29 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nimer #101 bendimm .!.: Onlar tabi ki Dr dan daha bilgililer canım, ben kv dem abisine dönüp, şimdikiler Dr a danisiyor, Dr u dinliyor demişti, onun söylediğini yapmadığımiz için.. Şaka gibiydi resmen. Kv varken Dr da neymiş aslinda demi.. Bizde pek cahiliz yaa :))) Genişletmek için tıkla... Bu özellikler kv olunca direkt yükleniyor galiba adamlar boşa okuyup çocuk doktoru oluyor
bendimm .!.: Onlar tabi ki Dr dan daha bilgililer canım, ben kv dem abisine dönüp, şimdikiler Dr a danisiyor, Dr u dinliyor demişti, onun söylediğini yapmadığımiz için.. Şaka gibiydi resmen. Kv varken Dr da neymiş aslinda demi.. Bizde pek cahiliz yaa :))) Genişletmek için tıkla... Bu özellikler kv olunca direkt yükleniyor galiba adamlar boşa okuyup çocuk doktoru oluyor
bendimm Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ekim 2013 5.473 9.992 448 İstanbul 29 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nimer #102 ipek2890 .!.: Bu özellikler kv olunca direkt yükleniyor galiba adamlar boşa okuyup çocuk doktoru oluyor Genişletmek için tıkla... Demi işte.. onlar boşa Dr oluyor, bizde boşa dr a gidiyoruz.. Napalim, bir cahilliktir yuvarlanıp gidiyoruz
ipek2890 .!.: Bu özellikler kv olunca direkt yükleniyor galiba adamlar boşa okuyup çocuk doktoru oluyor Genişletmek için tıkla... Demi işte.. onlar boşa Dr oluyor, bizde boşa dr a gidiyoruz.. Napalim, bir cahilliktir yuvarlanıp gidiyoruz
A ayyuzlumm87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2015 149 90 48 37 29 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nimer #103 Bu tarz olaylarda rahatsızlığınızı kırıcı olmadan dile getirin bence anlamamakta ısrar ederse tavrı sertleştirirsiniz geri adım atmak zorunda kalır...
Bu tarz olaylarda rahatsızlığınızı kırıcı olmadan dile getirin bence anlamamakta ısrar ederse tavrı sertleştirirsiniz geri adım atmak zorunda kalır...
O Ozsame Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2018 116 74 13 30 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nimer #104 Bu tarz olaylar herkeste var benimkiler de öyle ama bence çok takılma he de geç bildiğini yapmaya devam et biraz abartmissin gibime geldi kusura bakma
Bu tarz olaylar herkeste var benimkiler de öyle ama bence çok takılma he de geç bildiğini yapmaya devam et biraz abartmissin gibime geldi kusura bakma