• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yine laf soktu bu sefer yeter

Sürekli üzerine alınıyr. Kimseyi memnun edemezsiniz kendiniz mutlu olun tarzı paylaştım ne var bundan ? Üstüne alınıyorsa demekki o da memnun olmuyor
Kimseyi memnun edemezsiniz ile başlayan lafınız bildiğiniz laf sokma ,kişisel gelişim değil , her mesajınızda farklı yazıp ,güçlü ol dik dur gibi kişisel gelişim diyerek niye kendinizi haklı çıkarmak istiyorsunuz ?

burda herkes aynı şeyi yazdı ,bu sözü sizin durumda paylaşmanız arkadaşınızı zerre ilgilendiren bi durum olamaz ki ,onun listesindeki ve onun hayatındaki kişilerin bundan haberi yok ,yada sizinle bi bağlantıları olmadıkları için nasıl üzerlerine alsınlar ???

Listenizde olan sorun yaşadığınız Kv de de arayıp size sormuş,bende çok iyi niyetli biriyim Ama sorulmayacak bişey değil , üstelik aramız iyiydi diyorsunuz değil ki sürekli atışmalar oluyor diyen de sizsiniz ,paylaşıp laf sokunca da kıvranmayın o zaman ..

Genel hayatınızı bilmem Ama bu konuda gayet haksızsınız , üzülecek bişey yok kendinize ve eşinize sıkıntı yaratmayın ..

Sosyal medya üzerinden kişisel gelişim sözü paylaşıp nasıl destek olduğunuzu anlayamadım. Cidden alakasız birşey şu söylediğiniz. Kayınvalideniz yeni gelinsin derken, bu sözü gören bize söylediğini sanar anlamında demiş.

Bizim Yaşıtlarımız paylaşıyor ne var bunda demişsiniz de cidden olgun olmayan bir durum. Bu şekilde paylaşım yapanları asla ciddiye almıyorum. Birinin davranışı size uymuyorsa ya görüşmez, görüşmek zorunda olduğunuz biri ise görüşme mesafesini açarsınız.

Haftanın 4 günü gitmeyin. Çalışıyormuşsunuz, yorgunum işim var deyin. Eşiniz kundak da çocukmu da tek gidemiyor. Siz mutfağı toplarken gider bir kahve içer gelir misal.

Bence kocanıza "yardım amaçlı laf soktum, annen de alındı" demeyin. Biri bana bunu söylese en başta zekamla dalga geçtiği için kavga ederim. 3 günlük gelinken de "oğlunu kaybetmeyi göze alıyor" vs gibi iddialı cümleler kurmamanızı tavsiye ederim. Tek celsede karısını/kocasını "kaybeden" sayısı daha çoktur.

Oğlundan ederim onu mantığı maalesef imkansız hiçkimse karısı işin anneden vazgeçmez annesi hatalı bile olsa..ha diyelimki vazgeçti sonrası daha vahim çünkü annesinden vazgeçen yeri gelince karısından da vazgeçer..sizi çok iyi anlıyorum kaynanalar laf sokmaya gelini küçümsemeye aşağılamaya huzur kaçırmaya bayılır bu şekilde egolarını tatmin ederken eşinizle aranızda sorun olması için ellerinden geleni yaparlar...ve dahil bununlada gurur duyarlar...eşinize anlatı tabi ama bunu sürekli yaparsanız bir süre sonra duyarsızlaşıp sizi ciddiye almaz..ara ara dozunu kaçırmadan yapın ki bunalmayıp gerekli zamanlarda müdahele etsin ...

Paylaştığınız yazıyı okudum Valla kusura bakmayın da kimse bilmez ki arkadaşına destek olduğunu. Hem durumla destek ne alaka. Kadında haklı bende olsam üzerime alınırdım. Devamlı görüşüyormuşsunuz bir şeyler oldu heralde derdim. Destek olacaksınız o arkadaşınızı etiketleyin böyle şeyler olmaz.
Ayrıca özgü en problemi sosyal medya paylaşımıyla yerine gelmez.
Hesabımda 200 kişi var kimse üstüne alınmadı ? Yani akrabalarımdan tutundan arkadaşlarıma kadar görüştüklerime görüşmediklerime kuzenlerime kadar. Aynı sözü arkadaşımda paylaştı beğendim birbirimize destek oluyoruz ondan paylaştım dedim laf sokmaya devam etti.

Eşine söyleyince ne dedi?
Bakayım ne paylaştın dedi. Şikayet etmedim hayatım ben yanlış bişeymi yapıyorum neden sürekli laf sokuluyor kalktığım saatten demlediğiö çaya kadar üzülüyorum dedim. Arkadaşım doktora gidiyor bana anlatıyor ağlıyor biliyorsun söz paylaştım annen laf sokmuş ben napıyorım dedim. O da okudu baktı telefonum nerde dedi daha konuşmadı. Normaliz öyle sarıldı falan eşim objektiftir absürt bişey görse paylaşma derdi.

Oğlundan ederim onu mantığı maalesef imkansız hiçkimse karısı işin anneden vazgeçmez annesi hatalı bile olsa..ha diyelimki vazgeçti sonrası daha vahim çünkü annesinden vazgeçen yeri gelince karısından da vazgeçer..sizi çok iyi anlıyorum kaynanalar laf sokmaya gelini küçümsemeye aşağılamaya huzur kaçırmaya bayılır bu şekilde egolarını tatmin ederken eşinizle aranızda sorun olması için ellerinden geleni yaparlar...ve dahil bununlada gurur duyarlar...eşinize anlatı tabi ama bunu sürekli yaparsanız bir süre sonra duyarsızlaşıp sizi ciddiye almaz..ara ara dozunu kaçırmadan yapın ki bunalmayıp gerekli zamanlarda müdahele etsin ...
İnanın bunaltmadım öfkelenmedim annen neden böyle yeter de demedim ben hata mı yapıyorm neden sürekli laf ediyor annen çok üzülüyorum bu sözde var dedim. Oğlundan etmekten kastım herkes nasıl ayda 3 5 görüşüyor her misafir de gitmiyorsa bende öyle olmayı düşünüyorum o yüzden oğluyla da eskisi gibi görüşemez.hem çalışıp hemde kaynanacığım oğlunu görsün diye yorgun argın oturduğumu bilirim. Eşim bensiz gitmez genelde. Şu akrabaya gidicez gelin der işim olsada gidelim hayatım ya annen senide istiyor demekki gönlü kalmasın derdim. Artık demem umrumda değil evime işime bakarım.

Sürekli üzerine alınıyr. Kimseyi memnun edemezsiniz kendiniz mutlu olun tarzı paylaştım ne var bundan ? Üstüne alınıyorsa demekki o da memnun olmuyor

Konu sahibi kişisel gelişim sözü diyor ama muhtemelen kv ye cuk diye oturan bir şeydir. Konu sahibi bir taşla iki kuş vurayım derken kv onu vurmuş. Eminim şu an kv ayaklarını uzatmış keyfine keyif katıyorken konu sahibi kendini yiyor

Bunu paylaşmış. Bunun neresi kişisel gelişimle alakalı ya da arkadaşının paylaştığı bir şeyi 5 dk sonra alıp paylaşmasının arkadaşına ne faydası var belli değil zaten.
"Akşam oldu" diyen kayınvalidenin kendisine gönderme yapıldığını düşünmesi çok normal. Ama kadının "sen hayırdır?" diyeceğini hesaba katmamış. Ava giderken avlanmış :bicak:

Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Of valla uzuldum ya senin konu actigini görüncr bakayim dedim onane senin kacta kalktığından ev senin evin onaneee . Ayni binada olmak zor kv ile iste. Haftasonunu niye onlarla gecirdin

Kayinvalidenizin laf soktuğu yok ki. Akşam oldu demek laf sokmak mi? Asıl siz yaptığınız paylaşımla laf sokan tarafsınız. Cidden ne alaka arkadaşa yardım amaclı laf sokmak😅
Kayınvalidem genelde geç uyandığım için laf sokar. Söylerde. Sürekli yemek yapmadığım içinde laf sokar. Hep yapar bunu. Mantıklı durumda dese anlarımda kapım kitli diye ters şekilde söyledi. Benim arkadaşım depresyonda. Ödevleri var notlar çıkarıyır kendine okuyor bana atıyor. Aferin derim paylaştığı söz hoşuma gitti bende paylaşcam güçlü olmalıyım dedim kayınvalidemle alakası yokki

Neden Kayinvaliden gocunmuş demekki yaptıklarının farkında o yüzden üstüne alinmiş.Burdaki bazı arkadaşlara katılmıyorum.Önceki konularını da okumuş biri olarak kadının sürekli laf sokması "aman eşin arkandaysa gül geç,kafaya takma "demelerine kesinlikle katılmıyorum.Bunlar insanda birikir birikir sonra patlayınca bütün ipler kopar.Demir tavında dövülür.O an ne dediyse ya cevabını vereceksin -ki gelin görümce çok çirkef bunlar kavga cikarir- bence mecbur eşinle konuşacaksın çünkü bunlar gün geçtikçe ileri gidiyor..Haftanın 4 günü çok hem de çalışan insansın ve yeni evlisin ayrıca karşındaki insanlar sorunlu bu insanlara eğer yapabilirsen 2 haftada bir hatta ideali ayda bir..Bence eşinle sakince konuş sakın sinirli bir şekilde konuşma,sana bırakıyorum de sürekli laf sokuyorlar birikip patlamak istemiyorum elimden geleni yaptığım halde benim kacta yattığımı kacta kalktığını takip ediyorlar sosyal medyada paylaşımlarıma kadar karışıyorlar de mutlaka esinle konuş hem eşinin tavrını da görmüş olursun.Varsin sana cephe alsınlar daha iyi olur gitmemek için sebebin olur zaten bunlar tavirlilar sana.Rahatsiz çünkü bu insanlar

Sosyal medyada istediğini paylaş da bu kadar sık gitme bence.
Hem pandemi var hem de o kadar yüz göz olmaya ne gerek var ki?
Virüsü bahane ederek mesafe kurabilirsin.
Valla virüste işlemiyor. 25 kişi misafir çağırdı anlamıyor kadın ona rağmen gidiyorum yok yaranamıyorum

Arkadaşımla 5 dakika arayla paylaştık sözü onunda profilinde var insanlar çok üzdü onu depresyonda bende destek amaçlı paylaştım ve onada evet evet bende atıcam dedim
Eminim arkadaşınızın çok işine yaramıştır. Süper destek.

Kimseyi memnun edemezsiniz ile başlayan lafınız bildiğiniz laf sokma ,kişisel gelişim değil , her mesajınızda farklı yazıp ,güçlü ol dik dur gibi kişisel gelişim diyerek niye kendinizi haklı çıkarmak istiyorsunuz ?

burda herkes aynı şeyi yazdı ,bu sözü sizin durumda paylaşmanız arkadaşınızı zerre ilgilendiren bi durum olamaz ki ,onun listesindeki ve onun hayatındaki kişilerin bundan haberi yok ,yada sizinle bi bağlantıları olmadıkları için nasıl üzerlerine alsınlar ???

Listenizde olan sorun yaşadığınız Kv de de arayıp size sormuş,bende çok iyi niyetli biriyim Ama sorulmayacak bişey değil , üstelik aramız iyiydi diyorsunuz değil ki sürekli atışmalar oluyor diyen de sizsiniz ,paylaşıp laf sokunca da kıvranmayın o zaman ..

Genel hayatınızı bilmem Ama bu konuda gayet haksızsınız , üzülecek bişey yok kendinize ve eşinize sıkıntı yaratmayın ..
Psikoloji sayfasında ki bir sözdü laf sokmalık değil. Ben kişisel hesabımda istediğim sözü paylaşamayacak mıyım laf mı yicem ? Huzursuzluklar olsada yarım saat önce yanından geldiğim kadın ters ters yeni gelinsin sen hiç hoş değil diyor ne yaptım ben küfür mü ettim ? Ben devamlı paylaşımlar yapıyorum hatta bi kitap paylaştım geçen arkadaşımı etiketledim gelişim saatimiz diye yani yeni değil ki.

Back
X