• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yine laf soktu bu sefer yeter

Bundan pek de emin olmayın derim.. Kim neyi kaybeder belli olmaz.. o yüzden sakin olun, sinirlerinizi kaybetmeyin. Geç, az ve öz cevap verin. Kimseyi de kimseye şikayet etmeyin. Ortam oluşunca başbaşa kozlarınızı paylaşırsınız :) İyi olan kazansın :)
Sabah beni aradı kahvaltıya gelin diye ailecek yapalım diye gittim bi haftadır oğlunu görmedi gidelim istedim iyi niyetimden böyle laf sokucağını bilseydim ymrumda olmaz eşime gitmek istemiyorum derdim.

Sakın eşine şikayet etme canım annesi haklı sen suçlu olursun sabret kalbindeki kötülüğü saklayamıyorlar kendiliğinden çıkıyor yüzleri ortaya ben 2 yıllık evliyim ilk yıl yedik bitirdik eşimle birbirimizi onların bana soktuğu lafları eşime sürekli anlatmam yüzünden onların hiç bişey den haberi olmadı ben dırdırcı en ufak şeyleri büyüten her denileni kötülüğe yoran insan oldum bide eşimin yanında iyi davranırlar bana çok şükür zamanla kendiliğinden görmeye başladı bazı şeyleri ben artık hiç bişey demiyorum ona yorulmuyorum kendi görüyor bazı şeyleri

Arkadaşım psikoloğa gidiyor paylaştığı kişisel gelişim sözünü paylaştım. O da tanıyor hatta aynı sözü o da görmüştür paylaştığını art niyetli bişey değildi
Kv ve görümceyi tüm eş akrabasını kısıtla ben öyle yaptım eşimin de haberi var kafam rahat..

Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
anlamadım ne konuda yardım istiyorlar ki

Arkadaş için imalı laf sokmalı paylaşımı da ilk kez duydum. Kayınvalideye sokmuşsunuz işte. Neden net söylemiyorsunuz ki. Tam size geç kalmayla ilgili laf sokunca arkadaşınız için laf sokmalı paylaşım yapıyorsunuz. Hepsimi geçtim de arkadaşınız için ortaya laf atmak ne alaka? Ömrümde duymadım.

Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Bence çok fazla kafaya takıyorsunuz her lafı ciddiye almayın derim

Akşam olmuş dedi diye alınmak da biraz abartı değil mi artık?
Yani akşam olmuş dedi evet akşam olmuş
Bunu herkes söyler herhalde

Arkadaşa destek amaçlı laf sokmaya hiç anlam veremedim kusura bakmayın
Siz o lafı paylaşınca arkadaşınız ne gibi bi destek görmüş oldu mesela?
Ortaya laf sokulunca kimin üstüne alınacağını bilemiyorsun işte
En iyisi hiç internetten kimseye laf sokmamak

Oğlunu kaybetmek istiyor galiba kısmını da çok iddialı buldum
Allah niyetinizi kabul etsin demek istiyorum sadece 😶

Arkadaşınız ailesiyle küs olduğu için sosyal medyadan sizin laf sokmanız çok saçma, kayınvalidenizin size laf sokmaya çalışması da çok saçma, kısacası sosyal medyadan laf sokmak çok saçma, liseli gibi 😅 ayrıca bir şey dememiş okkalı bir laf yazdıysanız gittiği yeri kimse bilmez el görür yanlış anlayabilir yani mantıklı aslında..

Ya kaynanam derse bak bize laf sokuyor ediyor dile bak diye benim eşime önce söylemem doğru olmaz mı
Şikayet mabnda algılanmasına dikkat edin bence. Siz laf sokuyor musunuz ki ? Bu durumları yaratmayın kv koz vermeyin . Muhtemelen sizin rahatsız olduğunuzu biliyor laf soktuğunu da siz ne yaparsanız yapın alır üstüne . Onu umursamadığınızı belli edin bence . Kv lafını kendniz çarpın şikayet ederse de hayatım böyle böyle oldu bende annem değil mi sonucta sordum dersiniz..

Ne yazdınızda üstüne alındı ki?

Huzurum kaçıyor evin içinde 5 karış suratla geziyorum eşim nedenini bilmeli değil mi 😞
kanarya sakin olun, keskin sirke küpüne zarar.
Yazdığınız kişisel gelişim sözü arkadaşınızın da profilinde olan bir söz mü? Eşiniz arkadaşınızı tanıyor ve psikoloğa gittiğini de biliyorsa ispatınız kolay, hiiiiç eşinize söylemeyin ola ki kayınvalide bana laf sokuyor diye şikayet ederse o zaman sakince, hayatım x'in sıkıntıları var ya, ben de ona destek için paylaştığı bir yazıyı paylaşıp ona destek olmuştum annen üzerine alınmış yanlış anlamış dersiniz.
Ayrıca sizin hesabınızda kayınvalide ne alaka? Takipten çıkın.
Haftada 4 gün kayınvalide mi olur? Anneme o kadar gitmem, anne eş ailesi zehirlenmesi yaşıyorsunuz şu an, evde çubuk tarçın karanfil varsa içine biraz çubuk tarçın koyacağınız karanfil çayı yapın limonlayıp balkon varsa balkonda yoksa pencere önünde temiz hava eşliğinde için.

Arkadaşım psikoloğa gidiyor paylaştığı kişisel gelişim sözünü paylaştım. O da tanıyor hatta aynı sözü o da görmüştür paylaştığını art niyetli bişey değildi

Arkadaşınız bundan nasıl bir yardım görüyor olabilir hala anlamadım. Bence dümdüz, kayınvalideniz için paylaşmışsınız o sözü.
Mantıklı olduğunu sandığınız bir açıklama yapıyorsunuz ama gerçekten hiç mantıklı değil. O yüzden kayınvalideniz de inanmamış ve uyarmış sizi.
Bence böyle şeylere girmeyin hiç. Bu tarz paylaşımlar inanılmaz gereksiz zaten ve yok yere dert sahibi etmişsiniz kendinizi. Eşinize söyleseniz o da yemeyecek "yardım için paylaştım" açıklamanızı. Bir de öyle dert sahibi olmayın bari.

kanarya sakin olun, keskin sirke küpüne zarar.
Yazdığınız kişisel gelişim sözü arkadaşınızın da profilinde olan bir söz mü? Eşiniz arkadaşınızı tanıyor ve psikoloğa gittiğini de biliyorsa ispatınız kolay, hiiiiç eşinize söylemeyin ola ki kayınvalide bana laf sokuyor diye şikayet ederse o zaman sakince, hayatım x'in sıkıntıları var ya, ben de ona destek için paylaştığı bir yazıyı paylaşıp ona destek olmuştum annen üzerine alınmış yanlış anlamış dersiniz.
Ayrıca sizin hesabınızda kayınvalide ne alaka? Takipten çıkın.
Haftada 4 gün kayınvalide mi olur? Anneme o kadar gitmem, anne eş ailesi zehirlenmesi yaşıyorsunuz şu an, evde çubuk tarçın karanfil varsa içine biraz çubuk tarçın koyacağınız karanfil çayı yapın limonlayıp balkon varsa balkonda yoksa pencere önünde temiz hava eşliğinde için.
Munem ya biliyor tabi eşim psikoloğa gittiğini onun sıkıntısı olduğunu onun sözünü paylaştım destek çıkıyorum aşıcak bu durumları dedim konuştum eşimle ben hatamı yapıyorum annen neden bana böyle lf sokuyor ne yapıyorum ben dedim. Eşimde sustu ne paylaştın ki dedi baktı cevap vermedi oturdu.

Back
X