- Konu Sahibi angelteacher
arıyodu alo sen ben oğlumu kullanırsın mı diyodu direkt
hayır şunu anlamaya çalışıyorum daha flörtte bu kadar muhabbeti niye ettiniz
benim arkamdan da konuşmuştur ama ben nişanlılıkta bile duymadım çünkü muhabbetim yoktu öyle çok.evine annemsiz gitmezdimki toplamdada 3 kere gittim evlenene kadar
evlendikten sonra benim oğlumu kimler istedi de vermedim muhabbeti yaptı tabide
ondan öncesini bilmem çünkü evlenene kadar ne yüzgöz olacam merhaba merhabaydı sohbetim
senin durumun bu anlattığınla farklılaştı şimdi
sen bu kaynanayla araya mesafe koy önce
saygı başka herkes sınırlarını bilecek o sınırı da sen belirleyeceksin
flörtte olmamış şimdi o sınırı koy
Şöyle anlatayım biz eşimin ailesiyle farklı kültürlerde insanlarız.Gelenek,görenek,mezhep,herşeyimiz farklı ama benim ailem hiç sorun etmedi bunları.Biz yeni flört etmeye başladığımızda bir defa tanışmaya götürdü evlerine eşim o kadar.Nişanlanana kadar bir daha gitmedim.Beni istememesinin en önemli sebebi kendi ablasının kızını eşime almak istemesiydi,yıllarca bunun hayalini kurmuş.Gelinim ablamın kızı olacak,ev hanımı olacak ben de evlendiklerinde yanlarına gider otururum,ben idare ederim demiş hep.Baktı ben onun istediği gibi bir gelin adayı değilim,beni yıldırmak için herşeyi yaptı,her lafı söyledi.O beni arayıp hakaret ettiğinde bile inanın tek bir laf bile etmedim.Sadece eşimi aradım bak annen aradı bana bunları söyledi haberin olsun,sen bil herşeyi dedim o kadar.O benimle mesafesini korumadı,benim koruduğum mesafede umurunda olmadı açıkçası.