• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Konuşarak değil de daha sık gelerek onları da rahatsız edecek bi durum oluşturulabilir mi diye düşündüm. Sık sık başka misafirler ağırlamaya çalışın bence. Bi noktada misafir ağırlamanıza bile hafif bi laf dokundururlar diye düşünüyorum. Orda da ipleri koparırsınız artık. Ya da gerçek olmasa dahi yatılı misafirim gelecek 2 haftalığına siz abimlere geçin vs gibi bahane bulmak geliyo aklıma.
Evet bu da bir fikir çok mantıklı. Bir arkadaşım gelip görmeyi istiyordu fırsat olmamıştı, o gelecek gibi yapabilirim belki, gelsin diğer odada kalır da derler beklerim gerçi de rahat edemez falan derim,fikir olarak aklımda bulunsun çok teşekkür ederim 🫶🏻

Bi de şuan surat asiyorum konuşmuyorum doğru düzgün ama bana mısın demiyorlar biri bana böyle davransa anında çıkar giderim tuhaf bir durum
İyi de siz zaten gidip de kimsenin evinde böyle aylarca kalmazsınız. Kendinizin vereceği tepkilere göre tavır takınırsanız daha çook beklersiniz. Bu insanlar yüzsüz. Siz ev sahibi surat asarsa anlarlar kafasıyla pasif reaksiyonlar gösteriyorsunuz ama onlar bundan anlayacak insanlar değil ki. Kireç sökücüyle yağ çözmeye çalışıyorsunuz. Ayılma bayılma önerisi de tutmaz bence. Gelinin bize ihtiyacı var deyip temelli yerleşirlerse görürsünüz. Bu arada eşiniz de gayet memnun. Evlenmeden önce anlaşmış bile olabilirler. Zira size idare et, iş yapma ben yaparım gibi cevaplar veriyor. Bu düzen böyle devam edecek demek bunun meali. Geçmiş olsun.

Aklıma şey geldi biz kvlerle aynı şehirdeyken haftanın 4 günü bizde Kalırdı. Diğer günlerde bizi çağırırdı. Gitmek istemediğimizde küserdi🤣
Ay Allah ya Rabbi peygamber sabrı varmış aşkım sende 😅

Ağlayıp sızlayıp her işlerini yapıyorsunuz sizi kim kaale alsın?!!! Koca da da iş yok yalandan iki dürtüyor anasını sonra yan gel yat kadını köle gibi kullan.Bu durumu düzeltmeden hamile kalan sizde de suç var hamile diye acirlar sandınız ,kimsenin umrunda değilsiniz Siz asıl çocuk doğunca görürsünüz .Dost acı söyler ,siz sustukça ,4 ay 6 ya 8 e yükselir sonra yaşlandık diye temelli sizde kalırlar koca da saksı gibi öylece köşede oturur hizmet bekler.....
Evet ben de bundan korkuyorum zaten yaşlı bu insanlar Allah hepimize ömür verirse daha da yaslanacaklar. Gebelik planlı değildi ama hamile olduğumu ogrendikten sonra en azindan basklarinda kalirlar rahatsız etmezler diye düşünmedim değil.ama düşündüğüm gibi olmadı kısa zamanda direk konuşacağım başka çarem de kalmadı zaten

Kendi alanını terk etmek daha iyi bi çözüm olmaz gibi geliyo bana ya. Evini sahiplenip madilik çıkarmak bile daha az meydanı onlara bırakır gibi.
Kız ailesi konusunda haklısınız çok. Keşke herkes çocuğunun huzurunu öncelese
Evet benim yoklugumdan daha hoşnut olduklarını hissediyorum. Yani şöyle evladimin yuvası bozulmasin ama kış boyu da kendi rahatlari kaçmasın istiyorlar, ben bir şey demeden öyle aile evine gitsem arkamdan su dökerler ben gelene kadar da bir yere ayrılmazlar biliyorum:/

Allah sabır versin, ben yapamazdım.Şimdiden tepki vermezseniz torun olunca yandınız

Açık açık olmaz diyeceksiniz hizmet etmeyin yatın uyuyun siz hizmet ettikçe tepenize biner. Eşin adam olsa zaten izin vernez başta hamile karısını uğraştırmaz karım rahat edemez der. Ben hamileyim 2 kişiye yemek yapasım gelmiyor iş bitince yatıyorum. Eşinle seks yapma konuşma ne yemek yap ne temizlik. Ben izlicem de al kumandayı otur. Biz yayla evine 70 bine kalorifer kazan döşedik hamam gibi oluyor. Kardeşler toplanın yaptırın.
Ne güzel yapmışsınız kökten çözüm bu aslında yoksa her yıl 1 ay bile istemiyorum işin açığı. Evet dediklerinizi uygulayacağım umarım işe yarar fikirler için çok teşekkür ederim🫶🏻

Evet benim yoklugumdan daha hoşnut olduklarını hissediyorum. Yani şöyle evladimin yuvası bozulmasin ama kış boyu da kendi rahatlari kaçmasın istiyorlar, ben bir şey demeden öyle aile evine gitsem arkamdan su dökerler ben gelene kadar da bir yere ayrılmazlar biliyorum:/
Siz evden gittiginizde esiniz onlari evden gonderecek. Siz aksiyon alamiyorsunuz korkuyorsunuz resmen onlar ben gitsemde gitmezler diye bisey yok esinize eger annenler gitmezse ben gidiyorum diyeceksiniz. Butun aileyi toplasin esiniz ya annemlere dogal gazli ev yaptiracagiz yada sizlerde sirayla kalicaklar ben evlendim artik bu sekilde olmaz diyecek o diyemiyorsa siz soyleyeceksiniz aman o kirilmasin bu kirilmasin daha cok hizmet edersiniz

Yemek yapmayın, hizmet etmeyin, çamaşır bulaşık yıkamayın. Çok ciddiyim. Ben hamileyim işe gidip geliyorum yapamıyorum diyin. Beğenmiyolarsa da “gidin o zaman benden bu kadar” diyin. Niye bu kadar kendinizi ezdiriyosunuz kim ki bu pişkin insanlar ya gerçekten sinir oldum. Arsız ve yüzsüzler resmen hiçbiri iyiliğinizi düşünmüyor. Siz niye onları düşünüyosunuz ki?

Siz evden gittiginizde esiniz onlari evden gonderecek. Siz aksiyon alamiyorsunuz korkuyorsunuz resmen onlar ben gitsemde gitmezler diye bisey yok esinize eger annenler gitmezse ben gidiyorum diyeceksiniz. Butun aileyi toplasin esiniz ya annemlere dogal gazli ev yaptiracagiz yada sizlerde sirayla kalicaklar ben evlendim artik bu sekilde olmaz diyecek o diyemiyorsa siz soyleyeceksiniz aman o kirilmasin bu kirilmasin daha cok hizmet edersiniz
Evet şimdi anladım giderken net şekilde soylemek lazım o zaman, ilk başta direk konuşacağım gecistirirlerse o zaman giderim galiba, yorum için çok teşekkür ederim

Böyle misafire özel oda olursa rahat rahat kalırlar tabi. O odayı hemen çocuk odasına çevirin başka boşta oda varsa orayı da ıvır zıvır ütü odası yapın salonda yatmak isterlerse de ben rahat edemem yeri geliyor bebekle salona geçmem gerekiyor gece yarısı vs diye söyleyip gelecek seneleri kurtarırsınız. Bu kışıda bu konuyu anlatabileceğiniz birini davet edip kendilerine güle güle diyerek çözersiniz.

Eowyn karakterinin tasviri:
giphy.gif

Eowyn karakterinden esinlenen bizim kadınımız:
kayınvalidem ve kayınpederim evimizden gitmiyor. 😢

soksana kılıcını nazgul kılıklı kaynanın ağzına...............................

Back