Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin duygu sömürüsüyle seni manipüle etmeye çalışıyor, bugün hamileliğe saygı duymayan yarın evde bebek var hasta var çocuğun okulu var hiç saygı duymaz, başka çocukları da varmış kalan çocuklarında da birer ay kalsınlar neye ağlıyor kocaman kadın deli mi ne, evlenirken böyle mi söz verdiniz 4 ay bizde yaşayacak diye, 4 ay bir yılın 3de 1i ya

Aferin bak, niyetimizi niye sert yazdığımızı anlamışsınızdır artık. Biz, kocandır yaşlıdır idare et büyüklere saygısızlık yapma... yazsaydık böyle gelmiş böyle gider olacaktı. Herkes mutlu ama siz mutsuz olacaktınız. Hakkını yediren, vur sırtına al lokmasını görülecektiniz. Silkinip kendinize gelmenize ayağa kalkmanıza sevindim. Sakın pes etmeyin herkes haddini hududunu bilsin. Ağaç kovuğundan çıkmadınız, sizin de aileniz var. Köle olup hizmet edecekseniz de kendi ailenize edin.
Mutlu anne mutlu çocuk, mutsuz anne mutsuz çocuk.

Bende onu merak ediyorum konu sahibinin esiylede 6 senedir beraber olduklarını söyledi ondan öncesi peki ne yapıyorlardı bunca zamandır hiç biz be yapıyoruz demediler bu nasıl plansizlik bu nasıl rahatlık ben anlamiyorum

Aynen kesinlikle ona ağladı annesi. Ama bunda merhamet edecek bir şey yok sonuna kadar ben haklıyım ya yeni evli olduğum halde yıllardır evli olan kisilerin yanına gitmektense alışkanlıklarına devam ediyorlar. Akşama kadar aglayabilir umrumda değil malesef beni düşünmeyen hamile halimle hizmet ettiren birini düşünmeyecegim ki evladı da ben degilim eşek kadar evli barkli bir sürü cocigu var onlar dusunsun

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur . Bak ben 29 yaşındayım şu hayatta öğrendiğim en önemli şey önce ben ne istiyorum ve nasıl mutluyum bunu bulmak . Sen bunu bulmazsan başkaları hep senin üzerinden alacağı marjinal faydaya bakar . Kaldı ki senin kocan burada sınırları çok aşmış hamile karısını üzecek kadar . Ailesinin yardım etmesi gerekirken seni kullandiracak kadar aşmış . Burada sevgiden değil sevgisizlik ten söz edilir . Bu sadece eşinin değil senin de kendine olan sevgisizligin aynı zamanda . Bunu düzelt ki o bebişte kendini sevmeyi öğrensin .

Bak gördün mü, tam dediğimiz gibi. Eşin halinden memnun. Asla göndermeyecekti onları, her sene bu düzen devam edecekti. Hemen ağlayan anne de fix ya ahaha biraz da sen ağla bastır onu.

Mutlaka katın. Oğlanın ailesi geliyor eve yerleşiyor. Kızın ailesinin haberi yok. Sonra boşanma oluyor kız tarafı diyor ki eee iyiydiniz niye boşanıyorsunuz ki. Böyle olmaz. O aile sizin evde yaşıyorsa ben olsam her gün aileme bildirim geçerdim şöyle şöyle yaptılar üzdüler yordular diye. Dolsunlar biraz. Dengeler şarttır. Oğlanın ailesi işin içindeyde kızın tarafı da olacak yoksa ezmeye kalkarlar.

Adamın elini kolunu bağlamışsınız, çok iyi olmuş. Zaten o bir kaç gün yaptıkları tavra karşı direnebilmek önemli.

Ondan öncesinde diğer bekar çocuklarının yanında kalmışlar, daha eskiden de ilçede ev kiralamislar ama bayadir kira masrafı olmasın diye eşimin işleri de görülsün diye onun yanindalarmis

Kesinlikle çok teşekkür ederim mesajınız fikir ve desteğiniz için

Hiç taviz vermeyin dediğim gibi senede 1 ayıda kabul ederseniz eski düzene devam edersiniz hayır yani ne vardı baştan böyle yapmasalar gelseler her evlatlarında birer hafta kalip donseler tatlı tatlı hoş sohbetle ağırlama gorseler insanları yolun başında tikamasalar

Adamın elini kolunu bağlamışsınız, çok iyi olmuş. Zaten o bir kaç gün yaptıkları tavra karşı direnebilmek önemli.
Direndim ama baştan belliydi nisanliyken daha konuşurlardi eşim değil ailesi yani istemezdim şaka diye düşünürdüm tabi sıkıntılar sadece bununla kalmıyor şimdi kendim hastayım uğraştığım şeyler yıprattı çok kafama taktım

Evet çalışıyorum ben yokum diye çok çok rahatlar gün boyu, diger gelinler ev hanımı onlar evde diye rahat edemiyorlar galiba anlamadım .ama banane yani benim rahatım ne olacak öyle sinir bozucu bir durum. Evet öyle yapacağım teşekkür ederim yorumunuz için

O kadar kocacısınız ki burada üye adamın öküzlüğünden bahsediyor, siz yine kardeşlerine ve anne babasına saydırıyorsunuz.

Sorun ailesi değil, kocanız. Anlayın artık.
Yok onda sorun olduğunu biliyorum zaten, ama onlarda da sorun var onu demek istedim çok iyi anladım zaten dün her zaman beni destekleyen adam gitti yerine ne yaptın sanki ne abarttin modunda bir adam geldi. Sorun onda farkındayım o çözemediği ve gönderemediği için ben çekiyorum

Maaşını eşine vermiyorsundur inşallah. Bence artık eve maddi destek de sağlama.

Biz biraz sert yaziyoruz ama emin ol ki senin için çünkü bu cins böyle maalesef kadınları sömürmekten başka birşey yapmıyorlar
Yazılarınızın hepsi için teşekkür ederim. Zaten ozellikle Anadolu kadınları olarak her şeye boyun eğmeye uygun yetiştirildik malesef başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi. Sert yazılar az bile çok çok haklısınız

Bence de kendi evimde misafir gibi davranildigini söyledim. Bana soylenmeden kaçıncı misafir bu bilmiyorum. Daha önce de cagirdiklarinda kimseyi cagirmayin ben yorgun oluyorum dedim bu sefer de misafir sevmiyor musun biz hazirlariz vsye geldi konu. Saçma sapan. Ama misafir gelince de kızım hadi gel şunu yap kızım şurayı topla sanki ben çağırdım misafiri.. dün eşim ben iş yapmayinca hizmet ederken kan ter içinde kaldı odaya geldiginde hali kalmamisti ikisi de bunun için ağladı tepki gösterdiler biliyorum. Az da olsa benim neler çektiğimi anlamıştır umarım

Evlenmeden önce bu konuyu konuştuk kışın kalmalarını istemiyorum dedim hatta direk o da tamam dedi klasik erkek, sonra da hiç bir önlem almadı gayet kaldılar gitmelerini isteyince de dünkü olduğu gibi beni suçladı. Bu konuyu bayadir konuşuyoruz onunla hep beni destekledi dün iş yapmayinca tükenip beni suçladı böyle de bir durum
. Kesinlikle biliyorum yani diğer evlatlara gitseler orda rajatsiz hissettirp geri buraya da yollarlar öyle de kötü insanlar. Ama ben de kabul etmiyorum hele ki gecen yıl tek bir gün bile baskasinda kalmadılar ben ömürlük hakkımı buna sabır gostererek tamamladım bile 4 ay herhangi birinde kalsınlar da hepsi birbirlerine girmezlerse bir şey bilmiyorum.

Ömrümün ucte biri özellikle de kış ayı yani daha çok evde sürdüğüm evde rahat etmek istediğim zamanlar zehir gibi geçiyor. Yok kesinlikle ikisi de akşama kadar aglasalar da kilimi kipirdatmayacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…