Bibibella millet sanıyor ki en iyi kocaları biz kaptık hava atıyoruz, klavyeden bol keseden atıp tutuyoruz. Hayır yeni evli genç kardeşlerim, öyle değil. İki ayrı kaptan tek kaba sığıştık. Adam törpülendi gereksiz fazlalık yönlerini attı, ben de geçinmeye niyet edip aynısını yaptım. Bir adım o bir adım ben, iyi niyet fedakarlık testlerini geçtik mükemmele yakın olduk. Bak mükemmel demiyorum Kemal'im yapmaz kafasında değilim. Evli bir kadının yaşayabileceği, olması gereken şartlarda yaşıyorum. Haber veriyoruz, onay alıyoruz, ortak karar veriyoruz, empati yapıyoruz, çocukları babamın evinden getirmediğim bilgisi mevcut, evine evliliğine değer veren bir çift olduk. Siz de böyle olun, sevin sevilin değer görün değer verin, olmuyorsa da bir kere geliyorsunuz bu hayata diyoruz. Yok bekara karı boşamak kolay, yok atıp tutuyorlar gerçek hayatlarında asla yapamayacakları şeyleri söylüyorlar, yok yuva yıkmak kolay...
Koca kim kocanın ailesi kim? Yallah demeye kocadan başlarım anasına babasına sıra gelmez. Ki evliliğin ilk zamanlarında dedim. Adamın pılı pırtısını verdim eline. Babaysa benim babam, anaysa benim anam bas git dedim. İşim gücüm var, eğitimli donanımlıyım, aç sefil sokaktan bulmadı bunlar beni. Eee niye kahırlarını çekeyim? Benim de ailem var, hayırdır yani?
5 haftalık hamileyim evimde kamp kurmuşlar, kendileri yetmiyor bir de habire misafir çağırıyorlar. Kocam olacak ezik de anamın babamın altını mı temizliyon, bak senin yüzünden gidecekler diye zırlayacak karşımda. Ben bunu gözümde canlandıramıyorum bile ama böyle adamlara kıymet veren var.