Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef asıl çalışan kadina geliyorlar evde rahat ediyorlar diye
Amcaların hepsinin eşi ev hanımiydi onlara gitmezler anneme gelirlerdi

Ya işte anne babasinı evinde istemeyen adama bak hele hele ya biz bunların ciğerini biliyoruz bizim evimize habersiz kimse adım bile atamaz haberlide bibiye sorayım der adam dediğinde boyle olur o ev ikinizin sadece kocanızın değil

Son düzenleme:
Sanırım siz çalışıyorsunuz sabah çıkıyorsunuz akşam geliyorsunuz evde olmadığınız içinde sizin ev rahat geliyor onlara çok sinir bozucu birşey Allah yardımcınız olsun yaşını başını almış insanların anlayışsız olmalarına tahammül edemiyorum. Eşinize bu şekilde olmayacağını annenizin evine gideceğinizi söyleyin hatta gidin başka evlatları olmasına rağmen her sene 4 ay bakamayacağınızı hem kv hem eşinize açıkça söyleyin iyi gelin olmaya çalışmayın diğer gelinler ve kızlar hayatlarını yaşıyor

Kesinlikle Kadın misafiri davet bile etmiyor.
Misafir misafiri davet ediyor birde üstüne gelin hizmet etmiyor diye olay çıkarıyorlar.
Bu da onlarin burasi bizim evimiz istediğimizi çağırıriz dediklerini gösteriyor.
Koca desen iş yok
Kesinlikle konu sahibi sen kendi aileni devreye sok arkanda duracaklarsa
Hayırdır dünur biz kızımızı sokakta bulmadik desinler.

Tabi ki sadece canı istediğinde gelip zehirini akıtıp gidecek kk da hiç şaşmaz bu :) kabipe seklinde yaşamaya devam ederler kendi parasinı pulunu kazanan çalişan kadın bide valla ben utanıyorum
Yok yok şimdi yazdı, konuştum tartıştım ağzıma geleni söyledim, gitsinler .... ama sonunda asla boşanmam asla bırakmam kocamı yazdı. Adam da içinden senin ağzın dilin çok uzadı ben kesmesini bilirim, hele bir çocuk doğsun diyordur.

Gerçekten orası onların evi ama çünkü onlar misafir cagirabiliyor ogullari hayatlarına bir kadın dahil etti sadece . O kadının görevi de onlara suratlarini egmemek ve hizmet etmek . En çok zaten kocasi dediği kişi bunu düşünüyor . Daha çocuk doğsun ondan sonra o koca iyice değnegi eline alacak . Kendi çocuğuyla ilgili bile karar veremeyecek çünkü onu bile sahiplenecekler. Onların istediği gibi büyüyecek. Eşi de gidip gelip o değnekle bu kadını susturacqk . Geliyor gelmekte olan ama hala konu sahibi ben esimle mutluyum yazıyor . Çok değişik birşey keşke bende de şu kafadan biraz olsa

Kesinlikle sizin dediginiz şeyleri soyledim ben de tek aileleri biz miyiz , diğerleri de gayet kbnin evine geldikleri zaman seviyorlar sayıyorlar hizmet ediyorlar vs. Ama kış gelince herkes sus pus oluyor. Neden biz ya dedim bu konu basit bir konu kış için ev kiralanacak toplu şekilde ya da herkeste bir kaç hafta kalsa bile 5 tane kardeşi var idare edilebilirdi. Bunu anlatmak suç oldu yani. Aynı bunları sürekli diyorum zaten. Eşim bence sorunlardan kaciyor istiyor ki ben de susayım ben unutsam önemsemesem bu konuyu Hah unuttu böyle devam diycek biri. Bu yüzden tavrımda devam edeceğim. Ya da açık açık diyeceğim doktor randevusunu bekliyorum tavrimdan dolayı evde her an kavga da çıkabilir bakalım hic biri sorun değil artık bıktım

bu durum cozulse bizim aramızda bir sorun yok gayet mutluyduk.
Ya bu sorun çözülmezse, eşiniz bir kaç hafta sonra sonra annem babam üzülüyor çağırdım gelecekler derse? Nasıl kendi aranızda mutlusunuz, adam açık açık ben senden çok aileme bağlıyım onlar ne derse o, kimse üzemez kıramaz diyor. Siz hayal aleminde mi yaşıyorsunuz? Kendiniz yazdınız ataerkil aile siye. Yani sizin anne babanız gelip yayılamazlar kalamazlar. Çünkü orası eşinizin ve ailesinin evi. Bibibella gibi ben de utandım. Para kazanıyorum gelirim var muhtaç değilim ama evimdeki misafir başka misafir çağırıyor üstüne benden hizmet bekliyorlar, hizmet etmeyince de kocam hesap soruyor. Boş beleş sünepe ezik adamlardaki şansa bak.

Tabi ki sadece canı istediğinde gelip zehirini akıtıp gidecek kk da hiç şaşmaz bu :) kabipe seklinde yaşamaya devam ederler kendi parasinı pulunu kazanan çalişan kadın bide valla ben utanıyorum
Yaa hayır tavrımı bir kac gündür net koyuyordum ben zaten ama buraya fikir almak için yazdım, üst mesajda dün hiç iş yapmadigim için olanları yazdım bu tavırda bir kaç gün devam edip değişen bir şey olmazsa annemlere gidicem.

Okudumda işte çok şey yapamadım malum tecrübeliyiz az çok kim ne yapabilir öğrendik burda kendisi zaten çok naif biri maalesef buna bile maalesef der olduk bu öküzler yüzünden

Konu sahibi adam size niye kötü olacaktı ki bu zamana kadar evlenince ailesine hizmet edecek kişi gelmiş bedava seks var üzerine bir de para getiriyorsunuz farkında mısınız ?
Farkındayım o yüzden ben kötü oluyorum artık. Eşimin kardeşlerinin umrunda değil orda rahat edemiyorlar ondan gitmiyorlar galiba demisti. Ama bu sefer de ben rahat edemiyorum her sene ben neden bunu yaşayayım anlayışlı biri olduğum için mi, yüz verip astarini mi alacaklar her zaman? Bu şekilde baya bir konuştum zaten. Kotu olan ben oldum ama memnunum umrumda da değil

Sizde bu koca varken işiniz zor,çünkü sizi suçlu ve vicdansız görüyor.Ailesine bakma sorumluluğunu almış adamın tüm planlarını bozdunuz.Bundan sonra size rahat yok .Isıtılıp ısıtılıp önünüze konacak,aile ilişkilerinde bile adam burnunuzdan getirecek.Siz onun ailesini istemeyen kötü kadın oldunuz gözünde. Sesiniz çıkmadan yaşarsanız sizden iyisi yoktu. Tüm sülale sizi düşman görecek .Size geri adım attıracak eşiniz görün bakın,çünkü zihniyet bu ;eve para getiren, hizmetçi, bedava sex,arada çocuk doğuran,anaya babaya hizmet etmek zorunda olan birisiniz eşinizin gözünde.İki surat astınız adamın tavrı değişti, boşanmakla bile tehdit eder çünkü hedeflerine giden yolda eş değil araçsınız onun gözünde......

Ev sizin eviniz mi ?kira mı ? ya da satın alınırken yardım mı ettiler ?Bazıları böyle durumlarda orada kalmayı kendine hak görüyor da ilginç bir şekilde
Ev bizim eşimin ailesi satın alırken çok az bir yardım yapmışlar ama eşim kredi çekmiş yani hepsini kendi ödedi. Hak görüyor olabilirler bunu da beklerim yani.. normal olan oğluna yardım yapıyorsan da anne baba oldugun için yapıyorsun bu şekilde üzerine cikarsan yardım da yapmayacaksın işte de eski kafalı olunca bilmiyorum..

O kadar kocacısınız ki burada üye adamın öküzlüğünden bahsediyor, siz yine kardeşlerine ve anne babasına saydırıyorsunuz.

Sorun ailesi değil, kocanız. Anlayın artık.

Galiba dediğiniz gibi ,evlenmeden önce bu durumu konuştum hep senin yanında kalmışlar ama ben kışın istemiyorum demiştim o da tamam demişti klasik erkek iste uygulamadı. Ama planı devam etmeyecek boşanma durumuna getirirse de zerre umrumda olmaz. Ben o duruma getirmem ama getirene de hiç bir şey diyemeyeceğim anne babasıyla evcilik oynamaya devam edebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…