Kayınvalidem ve ısrarcılığı

peki çocuğunuza kim bakıyor şu an?

daha erkenmiş. Yaşım ilerlemiş olmasa en az 2 sene yapmazdım ben de. Her şeyin oturmasını beklerdim.
Kac yasindasiniz ki. Kesınlıkle evlılık oturuyor. Bana başta bırkac kez torun muabbeti yaptı kv. Onlarda süreklı gıt gel sevıyor. Çok gıderdım ve bunaldım. O yüzden uzun süre istemiyorum

Kac yasindasiniz ki. Kesınlıkle evlılık oturuyor. Bana başta bırkac kez torun muabbeti yaptı kv. Onlarda süreklı gıt gel sevıyor. Çok gıderdım ve bunaldım. O yüzden uzun süre istemiyorum

32 yaşındayım. Ben de hemen istemedim aslında ama yaş ilerlediği için eşimle içimize bir korku düştü. Ya olmuyorsa, uzun tedaviler gerekirse ve süreç daha da uzarsa diye 3 aydan sonra istemeye başladık. 5 ay boyunca da olmadı. Hamileliğim daha çok yeni. İlk doktor kontrolüne bile yarın gideceğim :)

AA baya yeniymiş.Allah analı babalı büyütsün. Ben atanıp evlilik oturunca istiyorum. Eşim de de istek yok. İleride ikimize de istek gelir herhalde

AA baya yeniymiş.Allah analı babalı büyütsün. Ben atanıp evlilik oturunca istiyorum. Eşim de de istek yok. İleride ikimize de istek gelir herhalde

ben de öğretmenim ve atanmayı çok istiyorum ama şu an KPSS çalışamıyorum. Çocuk olunca evde kaldığım dönemde hazırlanırım diye umut ediyorum :)

eşim evlendiğimiz günden beri çocuk istiyordu ama ben istemiyordum. Sonra ya olmazsa korkusu sarınca böyle oluverdi işte.

Branşınız ne ki. Sizin alanınız iyidir aslında. Bence evde kaldıgınız dönemde çalışın. Hem kv den de uzaklaşırsınız

Branşınız ne ki. Sizin alanınız iyidir aslında. Bence evde kaldıgınız dönemde çalışın. Hem kv den de uzaklaşırsınız

kimya branşım. 3 senedir kolejde çalışıyorum ve alanda fena değilim. Akademik kısımdan gelen soruları kaçırıyorum. Lisede anlatmadığımız yerlere ağırlık verip çalışsam olabilir umuduyla yaşıyorum işte :) siz de öğretmensiniz galiba, sizin branşınız ne?

kayınvalidemden uzaklaşma fikri fena değil de anne babamdan uzaklaşacağım için üzülürüm. Yaşlı oldukları için uzaklaşmak istemiyorum. Her an hasta olabiliyorlar ve görmek istiyorum. Keşke eşimin ailesi de biraz normal olabilseydi de bu yollara başvurmak zorunda kalmasaydım. KPSS bi kaçış benim için artık.

Ben de fizikçiyim. Artık tyt ayt düzeyi soruyorlar. Çok rahat atanırsınız. Egitimden 60 65 yapsanız gy gk de normal düzey yapsanız rahat derece bile yaparsınız. Eskidendi akademik düzey. Son 2 yılım sorularına bakın beni anlarsınız.
Bende hem mesleğimi yapmak için hem biraz uzaklaşmak için istiyorum. Ama benımkı düzeldi gibi.

Bu arada enes hoca falan var belki bilirsiniz. Çogu kişi bir 5sene sonra branş öğretmen alımları azalacak, doluluk yüzde yüze ulaşacak diyor. Bu yüzden atanmaya bakın derim

keske o cocuga baksa siz de para verseniz ya da sigorta baglatsaniz ya da evini temizletseniz. emin olun daha mantikli olur onun icin de sizin icin de

bence bunu cok fazla soyluyorsunuz, birakin soylesin. o kendi davranislarindan siz kendi davranislarinizdan sorumlusunuz. daha onceki postlarda madem gelmeyeceksiniz ben anneme gideyim demissiniz bir keresinde, bence bu lafin uzerine olay cikarmiyorsa ortalamaya gore cok daha iyi bir KV demek. diger sinir oldugunuz seyleri biraz torpulemeye baslayin bence, kavga etmeye baslarsaniz isler iyice kotu olur. anladigim kadariyla sizin karsinizda cok baskin bir insan degil, siz hayir diyebiliyorsunuz, hayir deyince sinir krizi gecirecek bir suru KV varken bence sizin durumunuz kotu degil. iyi olmak zrounda degilsiniz biraz kendinizi rahatlatin bence.

Bu kadar rahatsızsanız çocuğunuza da kayınvalide bakmasın. Çünkü çok daha yakın olacaksınız, arada gönlünü etmek için fedakarlık etmeniz gerekecek vs. Şimdiden bu denli “yorulduğunuz” bir insan üzerine plan yapmamalısınız. Bence ücretsiz izin alın veya bakıcı bulun.

ben art niyetten yaptığını düşünmüyorum ama bu karakter yapısı alışık olmadığınız ve size sevimli gelmeyen bir yapı, e bu da gayet olabilir birşey.
yani fikrimle iyi olabilecek birşeyede taş koymak istemem, aklıma gelince yazmak istedim .

Branşlarımız yakınmış En son bu sene de girdim sınava. Tyt ayt düzeyinde olsa atanmıştım. O kadar çok hatırlamadığım konu vardı ki. Tyt ayt de hiç anlatmadığım şeylerdi. Akademik düzeyden gelmeye devam ediyor bizde ne yazık ki. Ve hiç hatırlamıyorum. Oturup ciddi ciddi onlara vakit ayırmak gerek.

Bir süre ücretsiz izin, sonra da bakıcı bulacağız gibi görünüyor.

Of yemin ederim benim kayınvalidenin modelinin seri numarasının falan aynısı Annem de annen gibidir ben de sen gibiyim. Annem beni tanır darlamaz. Hasta olduğumda bile sıkılmıyım diye sık sık aramaz bazen mesaj atar. Baktım kaynanayı ne zaman arasam bir plan yapmaya çalışıyor azıcık sevgi göstersem tamam o zaman görüşelim moduna giriyor ben aramamakta buldum çareyi. Hoş olmadığını kabul ediyorum ama başka türlüsünü anlamıyor, imkanı yok. Ama benim gibi biri için resmen Çin işkencesi. Kızım bizim güne gir, kızım sizi özledim sizde Kalayım (aramız 20 dk), kızım beraber pikniğe gidelim yapalım edelim oturalım kalkalım valla kelin ilacı olsa başına sürer kardeş. Aradığında müsait değildim açamadım de açma.Biraz geç dön ne yapayım başka çare yok

keske o cocuga baksa siz de para verseniz ya da sigorta baglatsaniz ya da evini temizletseniz. emin olun daha mantikli olur onun icin de sizin icin de

sorun bunlar değil ki? Beni rahat bıraksa yaparım zaten hepsini. Ama çocuğa bakarsa daha içli dışlı olacağız bunu hayal ediyor. Ben buna katlanamam. Bilsem ki beni darlamayacak akşam çocuğumu alıp evime gideceğim tamam ama imkansız görünüyor.

evet tam olarak Çin işkencesi. Ben çok rahat büyüdüm. Abilerimle yaş farkım fazla. Ben daha orta okuldayken abilerim evlenip gitmişti. O zamandan beri annem babam ben çekirdek aileyiz. Bir abim yurt dışında yılda iki defa geliyor. Diğer abim de haftada bir falan gelir. Ki annem hiç demez gelin diye tamamen kendi planları bu şekilde. Yani ben kendi kafama göre takıldım yıllardır. Misafir gelse canım odamdan çıkmak istemiyorsa çıkmadım. Bir akrabamıza gidecek olsalar gitmedim. Kimse de karışmadı. İzin günümde asla benimle ilgili plan yapma derdim anneme. Ne yapacaksan hafta içi yapalım izin günümü kendime ayırırdım. Annem bunları bildiği için beni hep rahat bırakır. Aynılarını kayınvalideme de anlattım. Ben böyle büyüdüm böyle alıştım 30 yaşından sonra da değişmem mümkün değil ki değişmek de istemiyorum dedim. Yalnız olmayı çok seviyorum evde sıkılırsam çıkıp geziyorum yeri geliyor arkadaşlarımla plan yapıyorum bir şeyler yapıyorum ama her gün ev oturmaları gidip gelmek bana göre değil dedim. ANLAMADI. Telefona zaten hemen cevap vermiyorum. Kesin bir plan yapmıştır diye bahane bulmak için geç açıyorum hep. Ama sorun şu ki beni sürekli arayıp plan yapmasına sinir oluyorum. Yoksa zaten hiçbir planına uymuyorum zorla uyduracak değil sonuçta. Her aklına estiğinde benim üzerimden plan yapması beni delirtiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…