Kayinvalidem ve Bosanmam

Bizim gorusmemiz benimle ilgili degil oglumla ilgili ? Oturup gozgoze bakismiyoruz kucagina oflumu beriyorum yeni dogduguna gore sepetw koyup kapinin onune koyamiuorum yaninda olmak zoeundayim gorusurken

Bilseydim yapar miydim bunlar biz evden gidinxe
Ogrenilen detaylar

Ebeler bir terslik oldugunu anladi benimle ayei konustukar
Kocan gelsin dediler ama o gelmedi zaten insan degil ki gelsin!
Nasıl üzüldüm anlatamam. Eşinizindr annesininde Allah bildiği gibi yapsın. İkisini de affetmeyin bence ayy sinirlerim bozuldu o kayınvalide gerçekten bazı insanlar dayaklık

Buna benzer bi durumu çok yakın bi arkadasim Amerika'da yaşadı.Dogma büyüme New Yorklu bı turkle evlenip İstanbul'dan New York'a yerleşti kız arkadaşım.Esinin annesi de evlenir evlenmez bazı sebeplerden dolayı onlarla yaşamaya başladı 1+1 bodrum katında.Kiza etmedik eziyet bırakmadı.Arkadasim dayanamadı ya annen ya ben kusura bakma dedi.Esi de arkadaşımı seçti.O gün bu gündür annesiyle konuşmuyor.Yerden göğe kadar haklısınız.Esiniz madem terapiye gidicem gercekleri gördüm diyo ona bi şans verin.Bebeginiz anne baba birarada bir aileyi hakediyor her bebek gibi.

Kadın hem aç susuz bırakmış, hem de banyoda ölüme terketmiş resmen. Allah korumuş konu sahibini. Gidip cadoloz kaynanama sarilasim geldi gerçekten. Kadın en fazla dedikodumu yapıyor

Bu kadarını kk,bdv bile görmemiş yazmamistir.Şimdi bu kaynana hangi gruba sokulacak?bu kadın için yeni bir gruplandırılma şart!gerçekten dehşet içinde kaldım.neredeyse kendi kv mi arabozandan meleklige terfi ettirecegim

Kadınlar yeni doğum yapınca, tek kişinin gelme şansı varsa ve bu gelen kişi kv oluyorsa ben o hikayeye baştan notumu veriyorum. Kadın sezeryanli. Bakıma ihtiyaç duyacak belli ki. Annesi hayatta ise bırak o önce gelsin. Senin ne işin var! Ordan belli işte dengesizliği zaten. Eşiniz de kusura bakmasın ama çocukla ilgili konularda sizi dinleyecek. Anasına ise bişi yemek düşüyor.ama ben ban yemek istemiyorum.

Doğumumun 2.günü hastanede misafir gibi poposunu deviren kaynanayı def eder, oğluna çok temiz bi ayar çeker yola gelmezse hastaneden çıkar çıkmaz dava açardım. Allah bebeğinizi ve sizi güzelliklerle karşılaştırsın..

Ayy yarisina kadar zor okudum ama o kv.yi de o kocayi da kapinin onune koyar afedersiniz s.ederdim

Zaten lohuslalik normal al bir süreç değil bir de cok kotu olaylar yaşamışsıniz bence kimseye acımayın eşinize de kvye de bu kadar eziyeti insan dusmanina bile yapmamali

Konu sahibi yasadiklariniz yenir yutulur şeyler değil, o adami bosayin , ne terapisi Allah aşkına adam sizi yatarken dövmüş, terapiyle falan düzelmez kadın nasıl hastaysa oğlu da hasta , kaçın kurtarın kendinizi

Bi an şaka dedim bu bir şaka yahu bunlar terapi alsa ne olur siz neler yaşamışsınız böyle esiniz annesi size zulum ederken neredeymis derhal hayatiniza bakin olmaz böyle inanmayin bu adama bu adamda normal değil

Son durum nasıl ?

Değil mi ya ?
Benim de yakın zamanda arkadaşım doğum yapacak hem annesi hem kayinvalidesi gitti
Ben de dedim ki ikisi ne alaka önce annesi gitseydi
Bence gelin diyemiyorsa bile kayinvalide bunu anlamali

Son durum nasıl ?
Bosanma surecindeyiz Turkiyede mi ingikterede mi yasiycaz zaman gostericek sanirim isimden dolayi donerim ama bebek cok kucuk annemler
Burada destek olurlar biraz uzaktan calisirim bir sene annemler gelir
Ben gelirim sonra kres sanirim son durum bu planlarim bu esim bosanmak istemiyormus hikaye iste dedim cekis mahkemede
Ne diyim…

Siz nerde rahat olacaksanız oraya gidin, o herifi de deli anasının kucağına postalayın, herkes delisini tek başına çeksin kimseyi ortak tutmasın.

Bir guncelleme daha terapi goruyorum terapistimle daha iyi hissediyorum gun be gun kendime dondum kendime ne katabilirim ne egitimi alabilirim neler yapabilirim pilatese basladim bakimimi arttirdim lohusaligim gecti kendime geldim annem cok destek oluyorn istnabuldayim ailemin evinde cok daha iyiyim ruh hastasi kayinvalidem bir daha hic goremedi torurunu sozde kanli yaslar dokuyormus torunum da torunum diye babam dedi ki ben de geleyim gorun yarim saat babam bunu diyince hemen vazgecyi demekki amac torun morun degil amac yine nasil bu kiza kotuluk ederiz canini yakariz ismide Bahtisen alin bu bilgiyi naparsaniz yapin artik kocayida bosadigim icin ailecek umrumda degiller hepinize
Sevildiginiz sayildiginiz harika bir yaz diliyorum desteginiz icin iyi ki varsiniz

Ben hastanede siz düşerken arkasına dahi bakmamasindan sonra koptum zaten eşiniz annesi ile görüşmeyecek ise o kadının istediğini yapıp yuvanizi yikmayin ama yok o size müdahale etmeye devam edecekse boşuna yipratmayin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…