Kayinvalidem ve Bosanmam

Bence sağlıklı birisi değil.
Annesi gelene kadar
Hayatimda hic
Siddet gormedim ama
Sinirli biriydi arada ofke patlamarina sahit okdum ama bana zarari olmazdi ama
Demekki icinde bir deli varmis ve beb gorememisim artik onemi yok zaten bosaniyoruz deli annesi deli oglubu kundagiyla teslim alsin…

İstediğini anlatsın, âlem bilir malını.
Benim kaynanam da arıza. Kimle tanıştırsa tanıştırdığı kişiler beni kenara çekip "bu kadın biraz sorunlu idare et dediklerini duyma" falan dedi kaç senelik akrabaları. Şimdi ne kadar beni kötü anlatsa da millet kimin sorunlu olduğunu biliyor zaten. O yüzden beni anlatması zerre umurumda değil. Aynen alem biliyor malını.

Şiddetin kesinlikle bahanesi veya kışkırtması olmaz emin olun ilk fırsatta devamı da gelecektir. Benim annem de aynı şeyi yaşamıştı kardeşim doğduğunda aklıma o geldi.. iki sene lohusa depresyonundan çıkamadı ama sizdeki imkanlara sahip değildi bulunduğu ortamı terkedemedi. Lütfen imkanlarınızı kullanın ve kendi hayatınıza bebeğinize sahip çıkın en azından çocuğunuzun hayatı için bunu yapın lütfen.

Yaşadıklarınızın benzerini ilk eşimde yaşadım ..ama burada adalet olmadığı için o hatasını kabul edip titremedi korkudan ...en çok içimin yağları orada eridi , inşaallah buradada öyle adalet olur yakın zamanda ....hatta bosanirken dahi ve boşandıktan sonra hala ben alttan alıyorum taciz mesajlarini vs ki bana ve cocuguma bulaşmasın ..senede 1 gün çocuğumu aldığında ona eziyet etmesin onu mutlu etsin diye ...

Keske
Bunu canigonulden isterim ama
Umurumda olmaZ bu adam
Sizin icin ne hayatinizi kolay yaparsa onu yapiyorsunuz cok iyi anliuorum umarim bu yasalr
Sertlesir

Yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah herşey senin istediğin gibi güzel olur ay faceden baktım bahtisen kilolu bir kadın galiba dansoze para takıyor sinir oldum kadına yaa

Buraya

Pis insanlar ya durup durup insanın en savunmasız anını bekliyorlar. Annesine haddini bildiremeyen eşiniz de her şeyi hak etmiş. Hastanede sizi neden yalnız bırakıyor hem onun da çocuguydu doğan. İnsan gözünü alamaz mutluluktan. O kayınvalide de inşallah belasını bulur. Okurken bile çıldırdım. Elinizde imkanınızın olması süper

Şiddetin alttan alması olmaz boşanmanıza çok sevindim. Yeni hayatınızda bebeğinizle birlikte mutlu olursunuz umarım

Bende yurtdışındayım gerckten buranın devleti kadın dostu türkiye neden geri döndun kalsaydın londrada devlet sonucta seni korurdu bu arada yaşadıkların cok kötu başka bi kaynana versiyonu benim başımda gene seninki yüzüne gülüp kuyunu kazmamış herşeyı yüzüne yüzüne yapmış ya benim cadoloz ya bana canım gelinim diyip kayınbabamla odaya girip arkamdan neler söylüyor neler duyduklarıma ben bile şok oluyorum okAdar fena kötü biriki napıcam bilmiyorum

Bu erkekler ne zaman akıllanacak? Sürünsün

Klasik erkek yalani analarını nedense hiç tanımazlar hep melektir anaları

Madem anasının hasta olduğunu söylüyor şimdi o zaman hastayı niye evinize getirmiş çocuğunu tehlikeye atmış ,hastanın lafı ile sana saldırmış . Eşinde hasta. Boşan hemen kurtul ,çocuğun için boşan ,öyle babadan da babaanneden de uzak tut bebeğini

Üşenmedim gittim stalkladım buldum kadını:) soyadının başı S harfi ile başlıyor gudubet o mu? O ise içinin pisliği yüzünde değilse bulduğum kişi de çirkin be kötü bi tipi var günahını almış oluyorum napım:) cidden siz de bi sadaka verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…