Kayınvalidem ve bitmek bilmeyen bahaneleri.

Kızlar ne yapmalıyım sizce şuan , mesafeli davranma kararı aldım ailesine. Sevgilime de mesafeliyim o da bi kaç defa ağladı hatta bize birşey olucak diye korkuyorum dedi. Ama ekstra birsey yapmadı konuyla alakalı.
Sen açma konuyu
Sevgilin geliyoruz desin

Kızlar ne yapmalıyım sizce şuan , mesafeli davranma kararı aldım ailesine. Sevgilime de mesafeliyim o da bi kaç defa ağladı hatta bize birşey olucak diye korkuyorum dedi. Ama ekstra birsey yapmadı konuyla alakalı.
Kk da ne kadar çok ağlayan erkek okudum. Yok kocam ağladı,yok sevgilim ağladı,yok nişanlım ağladı. En ufak sorunda bunlar ağlamayı seçiyor demekki

Kendinizi kabul ettirmek için hediye paket falan ne gerek var aile haklı bekleyin neyin acelesu bu

Kusura bakmayın,yapıcı bir yorum yapamayacağım.Timsah gözyaşı onlar, çok seven ve kaybetmek istemeyen bir adam her türlü karşısına alır herkesi.O duygu yoğunluğu yok karşı tarafta.

Kariyer olarak daha iyi dediklerinizin mesleği ne merak ettim ?

El üstünde tutmak değil de korkuyorlar. Benim de kaynana gile samimi oldum. En ufacık sıkıntıda benden çıkardılar sıkıntıyı.... Sonra resti de çektim hem kocama hem de kaynana gile şimdi süt dökmüş gibiler soğuk yapacaksın bunlara en iyisi bu...

O korku zaten saygıyı getiriyor sevmesen bile saygı duymak zorundasın miss saygı duysunlar yeter hatta sempati de duymaya başlıyorlar ilginç şekilde. Nerde cefakarlar var aileler sindiriyor onları hep.
Soğukluktan kastım zaten nemrut olmak şirret olmak değil ekstra bir çaba sarffetmemek onlar için. Hediye yollamam ekstra ilgi vermem. Bana olan samimiyetlerine bağlı. Herkes sana gerçekten içtenlikle geliyorsa daha yumuşak olunabilir ama yine kendi rotanda olacaksın.
Öteki türlü kimseden birşey beklemem kimsede benden birşey beklemesin modunda takılırım.
Soğuk olmak mesafeli olmakla eşdeğer zaten. Kendi çizgilerini ne kadar güzel çizmişsin bak onu diyoruz.
Sürekli onlar birşeye karar vermesini beklersek yani ohoo. Anneci partnerleri olanlar ekstrem dikkat etmeli. Genel olarak konuşuyorum bu arada.

Son düzenleme:
cocugun yasi kucuk, daha uzmanlik almamis, ailesi hakli olarak evliligi oncelemiyor. cocuk da muhtemelen yurtdisinda doktorluk yapmak icin seninle evlenmek istiyor. doktorlar genelde ya doktorlarla ya da doktor olmayan cok guzel kizlarla evleniyorlar. ikisinden biri degilsen yurtdisi motivasyonunu bir dusun. ailesinin davranislari hic hos degil, ben olsam direk ayrilirim.

Yaşlar 28-30
İkimiz de çalışıyoruz. 1 yıldır sevgiliyiz
Bişey diycem. Afedersiniz kazık kadar insanlar olarak bir kuyumcudan iki alyans alıp takabiliyor olmanız gerekir. Ailelerinize de "Biz nişanlandık" dersiniz, bitti gitti. Biliyorum klasik türk tipi aile anlayışına aykırı şeyler ama, bazen böyle net olmak gerekiyor.

"Annemler izin vermedi" der gibi sürekli ailelerin keyfini beklemek bu yaşlara yakışmayan şeyler artık. 20-22 olsanız tamam diycem ama ikiniz de belli bir olgunlukta, işi gücü olan yetişkin insanlarsınız. Sevgilinizin insiyatif alıp sesini yükseltmesi gerekir, bu pasiflik fazla dişil enerji kokuyor. 30 yaşına gelmiş adamın hala anne-babasının ağzına bakması, kendi hayatı hakkında karar vermekten aciz olması filan itici yani...

Hayatımla ilgili kararlarda bile müdahale ediyorlar ve ben rahatsız oluyorum...

Resmen kayinvalideniz olmadan bu kadar şey yapmak ve samimi olmaya çalışmak çok doğru değil. Siz resmilesene kadar mesafeli olun. İstemiyor da olabilirler.

Yaşlar 28-30
İkimiz de çalışıyoruz. 1 yıldır sevgiliyiz
Daha 1 senelik sevgililikte çok acele davranmamış mısınız? Hemen evlilik teklifi hemen aileleri tanıştırma çabası falan bana çok aşırı geldi ne bu acele yangından mal mı kaçırıyorsunuz? Bence nişan için bu kadar ısrarcı olmayın, akışına bırakın, birbirinizi iyice tanıyın, sevgililiğin tadını çıkarın. Emin olun sevgiliniz evlenmek isterse bu işleri hızlandırır, şuan onun da şüpheleri var o yüzden bu bahaneleri idare ediyor sizde acele etmeyin aileyi tanımaya da uğraşmayın sadece erkek arkadaşınızla keyifli vakit geçirmeye çalışın.

Ailesi istemiyorsa mutlu olamazsınız.

Ben annede babada bir sey goremedim. Hicbir sey yapmayan kisi sevgiliniz. Koskoca doktor olmus, anne babadan izin almadan adim atamiyor sanki. Anneye babaya tabi ki danisilir ama sevgiliniz izinsiz bir sey yapamayan, olgunlasmamis bir adam. Ben evlenirken hic boyle karsi tarafin ailesinden izin beklemedigim icin bana garip geldi. Iki yetiskin insan kendi nisanini ne zaman yapacagina kendi karar verebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…