tamamen katılıyorum beşO ev alinmaz bir. Yatak odani da degostireceksin iki. Cok fazla samimi olma daha sinra basin cok agrir uc.
+10000O ev alinmaz bir. Yatak odani da degostireceksin iki. Cok fazla samimi olma daha sinra basin cok agrir uc.
Hayır maalesef yatak odam büyük o odaya bile sigmadi ki kaldiki öbür odalara koysam diğer eşyalar açıkta kalacakdiğer odalar yatak odasına uymuyomu. o evde oturmak zorundamısnız
Ama kayınbabam kızım ben salak değilim oraya her ay kira parası yatirayim bir miktar borcum var orası bitsin alicam dedi şimdi koskoca adama da inanmamak olmaz kiO ev alinmaz bir. Yatak odani da degostireceksin iki. Cok fazla samimi olma daha sinra basin cok agrir uc.
niye kayınbaban ödüyor kiranı niye kayınbaban alıyor evi ,sevgili eşin çalışmıyor mu ? bu nasıl bir evlilik türü ?adam kirasını kendi ödemeyecekse neden evleniyor heeey babam heeeeytAma kayınbabam kızım ben salak değilim oraya her ay kira parası yatirayim bir miktar borcum var orası bitsin alicam dedi şimdi koskoca adama da inanmamak olmaz ki
Çünkü işleri ortak hesapları bir o yüzdenniye kayınbaban ödüyor kiranı niye kayınbaban alıyor evi ,sevgili eşin çalışmıyor mu ? bu nasıl bir evlilik türü ?adam kirasını kendi ödemeyecekse neden evleniyor heeey babam heeeeyt
aynen :)O ev alinmaz bir. Yatak odani da degostireceksin iki. Cok fazla samimi olma daha sinra basin cok agrir uc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?