Kayınvalidem ile evimizin karşı karşıya olması

GkcBtmn

☠️
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
26
54
88
29
Yeni evleniyorum ve kayınvalidem ile evimiz karşı karşıya, bu durum beni çok rahatsız ediyor şimdiden yatak odam da ön tarafa düştü evimizin ışıkları ledli aldık ama ön tarafta olduğu için onları bile yakmaya utanacagimi düşünüyorum, nişanlımda sadece bir müddet sonra ev alacağız dediği için bu duruma katlanmak zorunda kaldım kızlar sizce ne denli zor olur bu durum? Neler yapılmalı neler yapılmamalı?

Arana mesafe koyacaksın ki çat kapı rahatsız etmesinler.

En kısa zamanda müstakbel eşinle konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu uygun bi dille anlatacaksın, dırdır edip kv'yi kötülemeden.

diğer odalar yatak odasına uymuyomu. o evde oturmak zorundamısnız

Ama kayınbabam kızım ben salak değilim oraya her ay kira parası yatirayim bir miktar borcum var orası bitsin alicam dedi şimdi koskoca adama da inanmamak olmaz ki
niye kayınbaban ödüyor kiranı niye kayınbaban alıyor evi ,sevgili eşin çalışmıyor mu ? bu nasıl bir evlilik türü ?adam kirasını kendi ödemeyecekse neden evleniyor heeey babam heeeeyt

İnşallah tez zamanda güncelleme yaparak o ev alındı dersin baci be diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…