• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ile evimizin karşı karşıya olması

Bulundugunuz muhitte baska kiralik ev kalmadida mi tam karsi daireye tasindiniz?
O evden hic cikmayacaksiniz olurda yeni ev alirlarsa gene o binadan olur yakin cevreden olur.

Abartıyorsunuz, bizim binalarda karşılıklı. Evime karışmaz, bana karışmaz. Eşim bazen gider, ben gitmem. Panjur diye bir şey var ya da en kötü kapatın hep perdelerinizi açmayı. Kendinizi bu kadar kısıtlamayın, tadını çıkarın. Cahil kaynana seçmeyin hepsi bu. gerisinde problem yok.

bence o eşinin ailesinin yapısına bağlı. size çok karışmaya müsait insanlar mı? başın ağrıyacak mı? sessiz sakin kendi hallerinde ise sorun yok karşılıklı oturulunabilir. ama karışmaya müsait kişilerse geçmiş olsun ömrün onlarla çürüyecek

Yeni evleniyorum ve kayınvalidem ile evimiz karşı karşıya, bu durum beni çok rahatsız ediyor şimdiden yatak odam da ön tarafa düştü evimizin ışıkları ledli aldık ama ön tarafta olduğu için onları bile yakmaya utanacagimi düşünüyorum, nişanlımda sadece bir müddet sonra ev alacağız dediği için bu duruma katlanmak zorunda kaldım kızlar sizce ne denli zor olur bu durum? Neler yapılmalı neler yapılmamalı?
Artık ev tutulmuş yapılacak bir şey yok sadece saygını bozmadan ve taviz vermeden ilerle eltim 2yıldır karşılıklı oturuyor bir sorun yaşamadı
Eşimin kuzeni 7yıldır kv deyle oturuyor bir sorunlarını veya kavgaları duymadık
Benim halamda geliniyle oturuyor 3yıl oldu
Saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece sorun çıkmaz bence
Şimdiden mutluluklar dilerim

Halamın gelini bu yaz kendi evini alıp çıkıyor
7 yıldır evde oturanda eve yazıldı taksitlerini ödüyor yani içinizi karartmayın iyi düşünün iyi olsun

Çünkü işleri ortak hesapları bir o yüzden

Haa

Anlaşıldı şimdi

Her şeye onlar karar verecekleri için uzağa gitmenize izin vermezler

Ev alınırsa da maksimum arka sokak uzaklığında olur

Seni doldurduğumuzu düşünme ama mesafeni baştan ayarla aman üzülmesinler kırılmasınlar diye he deme hiçbirşeye

Hatta sen de aynı fikirdeyim olsan bile Kv dedi ise o an yapma zira yönetmeye çok hevesli gibiler

O ev alınmayacak, kesin, net. Ledleri açmaya da neden çekinecekmişsin anlamadım orayı..

Evliyken değil bekarken ev almak daha kolay masraf daha az
Düğün takılarıyla peşinat yaparız diyosa kamdırıyo seni sen o takıları anca düğünde birde videoda görürsün
Oyyh masraf yaptık diyip daha ogece alırlar sonraki düğünlerede siz alıp takı gidersiniz

Kv çatkapı gelmez çünkü sen evine anca yatmaya gidersin sana okadar masraf yapıcaklar temizlik yemek misafirle ödüyceksin borcunu
Anneme gidiyim desen binbir suratla geri oturucaksın

Çıldırır delirir belki yıllar sonra ev alınır o da ya karşı bina ya yan bina olur

İşleride ortakmış o para kvnin parası aldığın herşey gözüne batar bişeyde alamazsın

Geçmiş olsun

O ev onunuzdeki rahat 10 yil kadar alinmaz. Kayinvalideyle hergun gorusulur, gorusulmediginde trip yenir. Led isiklarindan utanacak kadar bile yatak odasi vaktiniz olmaz. 1 yil icinde "bosanicam galiba" diyerek konu acilir.

Ay bizim aramızda 1 saat mesafe var, ben 1 yılda kafayı yedim. Aynı apartmanda oturmak diyince tüylerim diken diken oldu :KK34:

Siz başta tavrınızı koyun ki sonradan yüz göz olunmasin.

Üzülerek söylüyorum ama ev alma işi uzayabilir. Genelde hep öyle olur.

Nişanlınızı öyle bi işleyin ki hergün annemler çağırıyor hadi gidelimci olmasın.

Allah yardımcın olsun.

Siz kayınvalşdenşz daha iyi tanırsınız yinede mesafeli olmak iyidir.Yatakodanızı sorun etmenize gerek yok çok çok değiştirirsiniz.Olmuyorsa kalın perdeler var böyle dışarıdan ışık geçirmeyen bende de vardı evde olmadıgımı düşünürlermiş.Onlardan alabilirisniz.

Back