Yorumlarda en çok dikkatimi çeken şey ''Neden Çalışmıyorsun? Çalış ve ekonomik özgürlüğünü eline al''Gibi yorumlar oldu. Neden kadınların çalışmasının olmazsa olmaz bir kanun gibi gösterme telaşın dasınız, anlayamadım doğrusu. Çalışmayan evde çocuklarını büyüten evhanımlığını, basit ve önemsiz bir şeymiş gibi empoze ediyorsunuz?! Bana göre bu dünyadaki en önemli iştir ANNE Olmak EŞ olmak yani Evin Hanımı olmak. Bir Kadın bir evlat yetiştirerek dünyanın düzeni değiştirebilir. Çalışan ve iş yerinde stres ve yorgunluktan bitkin düşüp, evde evladına ve eşine yeterli enerjisi kalmayıp ilgilenmeyen kadınlar yüzünden, mutsuz ve boşlukta olan belki binlerce çocuklar var bu ülkede. ''Sakın bir çiviyi küçümseme. Bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir komutanı komutan bir orduyu, ordu koca bir ülkeyi kurtarır. '' Yani bazen basit ve önemsiz gibi gördüğümüz bir olay,aslında büyük olayların başlangıcıdır. ' Evlat istediğin gibi değil, yetiştirdiğin gibi olur!''
'Kadın Vardır Yiğit Doğurur,Oymağı Devlet Eder;Kadın Vardır İt Doğurur,Memlekete Dert Eder.!!'' Bana göre Yeryüzündeki En ''DEĞERLİ'' ve ''EN ÖNEMLİ'' Meslektir ''EV HANIMLI ve ANNELİK''