- 4 Aralık 2024
- 846
- 509
- 18
- 36
- Konu Sahibi egeninannesi01
-
Esin nerdeVar ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Kendiniz yazmışsınız annemden daha ötedir diye. Kayınvalidenin de istediği bu zaten.Ayyy bende babanneme.anne derdim.onunla uyurdum.hala da annem.gibidir daha ötedir . Bir sakınca görmüyorum ya çok güzel bence hiç bakmamasundan iyidur
O H A ayarsiz kadinGüvenipte bırakamıyorum işteben yeni doğum yaptığım zaman daha sütüm inmemiş süt yok çocuğu kucağımdan alıp ver ben bir mememi ağzına vereyim belki alır dedi şok olmuştum ya. Sürekli diyor sütüm olsa ben emziririm ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
Bu kaynanalarin emzirme meraki nedir yahu , bu kacinci boyle valla , o kadar merakliysa dogursun hi tane daha deli mi ne .Güvenipte bırakamıyorum işteben yeni doğum yaptığım zaman daha sütüm inmemiş süt yok çocuğu kucağımdan alıp ver ben bir mememi ağzına vereyim belki alır dedi şok olmuştum ya. Sürekli diyor sütüm olsa ben emziririm ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
Dalga geçmiyorum ciddi soruyorum gerçekten anneler çocuğunu böyle durumlarda kıskanıyor mu benim hoşuma giderdi sanırım bu kadar sahiplenmesi.Ama bana bir tanıdığım annelik başka bir duygu çocuğunu çok fena kıskanıyorsun bakıcıdan bile deli gibi kıskanıyorsun demişti inanamamıştım.Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Ay bu ne be sacma sapan. Boyle birsey olsa cok net evin icinde konu yaratirim. Sonra da deli bu diye yanima yanasmazlarMerhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Önemli olan sen tek kalabilir misin onların böyle birşeye karışmasına asıl sen izin verme. Sınırları çizmen lazım. Emzireyim mi dediği noktada bilemiyorum ama birdaha yanına bile götürmezdim bu bana biraz sapıklık gibi geliyor.Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Birde olaya şu yönden bakın sizin evladınız babaannesine annem diyor ve onu sizin önünüzde tutup daha çok seviyor gene normal gelir miydi ?Ayyy bende babanneme.anne derdim.onunla uyurdum.hala da annem.gibidir daha ötedir . Bir sakınca görmüyorum ya çok güzel bence hiç bakmamasundan iyidur
Benden daha çok ilgilenip seviyorsa gezdirip onu mutlu ediyorsa kizmiyor kırmıyorsa tabiki çocuk o tarafa yönelir ister istemezBirde olaya şu yönden bakın sizin evladınız babaannesine annem diyor ve onu sizin önünüzde tutup daha çok seviyor gene normal gelir miydi ?
Eşiniz sürekli yurt dışında mı? Bu süreç ne kadarlık bir süreç?Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Evlenip çocuk doğurmaya yetkisi olanların kendi evinde yaşaması için “izin istemesi” trajedisiVar ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Bu kadın kaç yaşında? çocuğa annecim babacım diyenlere gıcık olurum kayınvalidenize konuşmanız gerekiyor çocuga ismi ile hitap edilir veya torunum desin severken yavrumun yavrusu falan diyebilir yaklaşımı yanlış güzellikle konuşmalısınız umarım anlarMerhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Kıskanmaktan çok sahiplenme duygusu gibi düşün. Kıskanıyodum da gerçi ama ne zaman geçti biliyo musun beni herkesten öte koymaya başladığını fark ettiğimde annesi olarak benimsediğini görünceDalga geçmiyorum ciddi soruyorum gerçekten anneler çocuğunu böyle durumlarda kıskanıyor mu benim hoşuma giderdi sanırım bu kadar sahiplenmesi.Ama bana bir tanıdığım annelik başka bir duygu çocuğunu çok fena kıskanıyorsun bakıcıdan bile deli gibi kıskanıyorsun demişti inanamamıştım.
Siz neyle itham edildiğinizin farkında mısınız? Hem aldatılıyorsunuz hem iffetsizlikle suçlanıyorsunuz hem evcil hayvan gibi evden alınıp eve hapsediliyorsunuz. Her şeyi geçtim kendi bebeğinize bile sahip çıkamıyorsunuz. Yazık gerçekten. İnsanın kendine yaptığını kimse yapamıyor.en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?