Kayınvalidem çocuğumu aşırı sahipleniyor

Bunu gormemisim ruh hastalari gel'p zorla almak ne demek Kapiyi acmazsin, polis cagirirsin kovalarsin. Karsi komsuya da iyice bagir cagir hakla. Ne manyaklar var Karsi komsu da ruh hastasi. En temizi kendi ailenin yanina git bu manyaklar sana rahat vermez.

Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yok

O da dolmasın. Eşinizden niye izin alıyorsunuz? Daha nerede yaşayacağınızın kararını kendiniz veremiyorsunuz. İlla bir aileyle birlikte yaşayacaksanız neden evlendiniz ki kendi ailenizle oturur yaşar giderdiniz.

Tamam hicbir cozume yanasmiyorsunuz. Mafyatik bir ailedesiniz sanirim, rest cekecek gucunuzde yok, bu durumda babannesinin oğluşu olmaya devam edecek oglusunuz.

Ya esinizle restlesecek ve evinize geçeceksiniz ki bunu da yapamazmissiniz o zaman bu durumu sineye cekeceksiniz.

Ya da bir gece ansizin oglunuzu da alip aile evinize gideceksiniz.

Kocan seni açık açık aldatıyor hayat kadınlarıyla, ekonomik şiddet uyguluyor, ailesiyle yaşamaya zorluyor kendi istediğiyle istediğini yaşıyor. Susup oturmaktan başka bir planınız yok mu? Boşanmanız lazım. Yazık gençliğinize. Çocuğunuzu bile istediğiniz gibi büyütemeyeceksiniz. Evliliğinizin hiçbir anlamı yok size eziyetten başka.

Son düzenleme:
Benim kayınvalidem de annecim diye seviyor ama biz uzak yaşıyoruz o yüzden sorun etmiyorum.
Sizinkininki tamamen hadsizlik. Ne demek benim oğlum gece kayınvalidemle uyuyacak ne alaka yani. Keşke kendi evinizde yaşasanız

Sizin buraya yazdığınız konudan çok daha büyük sıkıntılarınız var. Böyle bir durumda ben o evde nefes bile alamıyor gibi hissederdim

Ben böyle istemem açıkçası. Çocuğuma kendim bakmak isterim ve benden başkasıyla daha güçlü bir bağ kurması beni çok rahatsız eder.

Bunun adı evlilik değil yalnız. Kafesteki hayvan gibi muamele ediliyorsunuz.

Kararı alıyorum almasına sorun bende değil eşim de ve ailesinde. Çünkü eve para gönderen evin geçimini sağlayan tek kişi eşim. Annesi ben kendi evime geçersem parasız kalacağını bildiği için sürekli kocamı fişekliyor. 2 hafta kendi evimde kaldım maf oldular hem maddi hem manevi sonra en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı . Oda yetmez gibi kayınbabam arayıp bir ton laf söyledi karşı komşu desen eve gelen kargocuya kadar dikkat edip duruyordu kapıyı açtığım an kadın kapının önünde beliriyprdu en son bağırdım ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne diye . Sonra kaynanam gelip aldı zaten bırakmadı orada kalayım kendi evide olunca söz hakkı iki kat oluyor
Kendi evinizde kalma kararı alamıyorsunuz, kayınvalidenin annecim lafına nasıl sözünüz geçecek?

Ayhhhhhh salak kadin ahiretlik olmussun senin memenden sutmu gelir yaa deseydin offffff

Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yok
Sorun kayınvalidenizden daha büyük farkında mısınız?
Ne demek eşim izin vermiyor? Yeri geliyor çalışan anneler/babalar 8-9 yaşındaki çocuklarını yalnız bırakıyorlar evde belirli sürelerle?
Evde niye kalamıyormuşsunuz? Eşinizle evlendiniz ve o ev sizin yuvanız? Hangi çağdayız babaanne/anneanne yanında yaşanıyor yahu böyle bir yaşantı kalmadı?
İnanın çok ama çok pişman olursunuz.. Özdeğerinizin farkına varın ve bu EŞİNİZ bile olsa sınırlarınızı ve tercihlerinizi net keskin şekilde belirtin!
Böyle bir adamla neden ve niye hala evlisiniz inanın asla anlayamadım..
Bırakın annem babam demeyi ileride o aile sizi anne kötü, anne kaka anneye vur gibi şeyler öğretirse yine böyle kalır sadece İZLERSİNİZ.. Şuan hayatınızın elinizden gidişini izliyorsunuz ve ses çıkartmıyorsunuz ileride de yavrunuzun elinizden kayıp gidişini izlersiniz.. silkelenin ve kendinize gelin lütfen..

Bu tarz konuları okuyunca aklıma kızım geliyor. Daha 11 yaşında ama evlenir de kötü muameleye maruz kalır, terk etmek yerine susar, oturur, çeker diye aklım çıkıyor.

Benim karım evimizde diyemeyecek bir adamdan koca da olmaz baba da. KV tam bir psikopat ne demek emzirmek. Allah kolaylık versin. İmkan varsa eşiniz gelene kadar anne evine ziyarete gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…