- 23 Ağustos 2012
- 50.283
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.671
- 898
- Konu Sahibi egeninannesi01
-
İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu
Bi süre onları ziyarete gidin o zaman olmaz mı?Ailem adana da
Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yok
Sizin buraya yazdığınız konudan çok daha büyük sıkıntılarınız var. Böyle bir durumda ben o evde nefes bile alamıyor gibi hissederdimİşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu
Ben böyle istemem açıkçası. Çocuğuma kendim bakmak isterim ve benden başkasıyla daha güçlü bir bağ kurması beni çok rahatsız eder.Gece tabiki beraber uyumasina izin vermeyin..annem annecim falan dediginde de hadi babanneye git babanne cagiriyor o babanne anne degil diyin direk. Onun disinda ben avantajada ceviriridim gun icinde verin baksin sizde dinlenin bakimlarinizi yapin disari cikin. Bir arkadasim uc sene kaynanayi gorumceyi boyle kullandi kiz hala genc kiz gibi hic yipranmadi
İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu
Kendi evinizde kalma kararı alamıyorsunuz, kayınvalidenin annecim lafına nasıl sözünüz geçecek?
Ayhhhhhh salak kadin ahiretlik olmussun senin memenden sutmu gelir yaa deseydin offffffGüvenipte bırakamıyorum işteben yeni doğum yaptığım zaman daha sütüm inmemiş süt yok çocuğu kucağımdan alıp ver ben bir mememi ağzına vereyim belki alır dedi şok olmuştum ya. Sürekli diyor sütüm olsa ben emziririm ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
Bende alamıyorum ki zaten duvarlar üstüme geliyor gibiSizin buraya yazdığınız konudan çok daha büyük sıkıntılarınız var. Böyle bir durumda ben o evde nefes bile alamıyor gibi hissederdim
Sorun kayınvalidenizden daha büyük farkında mısınız?Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?