Kayınvalidem çocuğumu aşırı sahipleniyor

Sağlıklı bir davranış be düşünce tarzı değil maalesef. Keşke ayrı eve çıkma şansınız olsa çünkü bu kadını değiştiremezsiniz.

Kıskanmak değil zaten bu rahatsız edicilik. Sizin düşüncenizdeki biri çocuguna bakmaya ilgilenmeye üşeniyordur. Başkası bakınca keyif yapıyordur. Ama normal mi değil.
Kıskanmakla ne alaka.

Doğursun bı tane daha madem çok meraklı.

bende baktım profil resminize genç ve sempatik benden bile daha enerjik buldum.
Konuya detaylı bakınca şaştım.
görücü usulü mü evlendiniz eşinizle ??
Bencede diğer arkadaşların dediği gibi en azından ailenizin yanında olabilseniz ?

Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Koca koca kadınların çalışırken , ana babasına giderken ve bu tarz konularda kocam asla asla izin vermiyor demelerine ayar oluyorum. sen onun çocuğu değil eşisin . bi silkelenin kendinize gelin. sahibiniz ay aman kocanız ASLA izin vermiyorsa o zaman kendi ailenizin yanında kalın izin vermeyen kocanız gelene kadar.

Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Koca koca kadınların çalışırken , ana babasına giderken ve bu tarz konularda kocam asla asla izin vermiyor demelerine ayar oluyorum. sen onun çocuğu değil eşisin . bi silkelenin kendinize gelin. sahibiniz ay aman kocanız ASLA izin vermiyorsa o zaman kendi ailenizin yanında kalın izin vermeyen kocanız gelene kadar.

konuya gelirsek de annem desin babannem desin koynunda yatırsın sevsin koklasın günün sonunda kimsenin annesi de değişmiyor . babannesi de değişmiyor. sevgi iyidir . elinizden almıyor kı torun bu kuzusunun kuzusu. büyüklerin sevgisinden zarar gelmez. sevilerek büyüsünler. kurallarınıza karısmasınlar yeterli bence.

insanın fikri ne ise zikri de odur. eşiniz çok matah biri değil. sana iftiara atıp namusuna laf edecek adamın ağzına s... mı. boyle insandan bozma bi eşin varken gerçekten tek derdin kaynananın oğluna annem demesi mi. siz bi annesiniz kendinize gelin ve herkese haddini bildirin

Bu adama niye çocuk verdin öyleyse ? niye hamile kaldın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…