Kayınvalidem çocuğumu aşırı sahipleniyor

egeninannesi01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
69
-14
3
26
Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?

Gece tabiki beraber uyumasina izin vermeyin..annem annecim falan dediginde de hadi babanneye git babanne cagiriyor o babanne anne degil diyin direk. Onun disinda ben avantajada ceviriridim gun icinde verin baksin sizde dinlenin bakimlarinizi yapin disari cikin. Bir arkadasim uc sene kaynanayi gorumceyi boyle kullandi kiz hala genc kiz gibi hic yipranmadi

Güvenipte bırakamıyorum işte ben yeni doğum yaptığım zaman daha sütüm inmemiş süt yok çocuğu kucağımdan alıp ver ben bir mememi ağzına vereyim belki alır dedi şok olmuştum ya. Sürekli diyor sütüm olsa ben emziririm ne yapmaya çalıştığını anlayamadım

Kendinize ait eviniz var mi?

Niye izin alasiniz hanimefendi, hayatinizin iplerini elinize alin siz annesiniz artik, birilerinden izin alacak yasi coktan gectiniz
Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yok

Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Eşiniz altı ayda abir geliyormuş görevi gereği, siz ailesiyle yaşamak için mi evlendiniz o zaman? Onların iznine bağlı yaşayacaksaniz, hiçbir konuda sınır koyamazsınız tabi.

Eşinizin evinize dönmeniz konusundaki tavrı ne? O da mı yanaşmıyor? Ben sorarken birine cevap vermişsiniz. O zaman eşinizle konuşun ben kaynanamla değil senle evlendim. Kendi evimde yaşamak istiyorum. Çocuğum annesiyle babannesini ayırt edemez duruma geliyor. Ben bunu istemiyorum. Evime gidicem diyin. Zaten uzakta kalkıp gitseniz ne yapabilir? Ya da birazda ailemde kalcam diyin oraya gidin sonra ordan evinize geçin. Gitmiyorum diyin. Siz tavır koymazda izin vermemesini kabul ederseniz babannenin davranışlarının önünü alamazsınız. Ya şimdi bahaneyle güzellikle gidin ya da son radde kavga eder gidersiniz

Eşiniz altı ayda abir geliyormuş görevi gereği, siz ailesiyle yaşamak için mi evlendiniz o zaman? Onların iznine bağlı yaşayacaksaniz, hiçbir konuda sınır koyamazsınız tabi.
İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu

Zorla aldılar ne demek yahu gitmeyin.
Sizin aileniz yok mu?
Böyle evlilik olmaz. Kendinize yazık ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…