- 27 Haziran 2024
- 69
- -14
- 3
- 26
- Konu Sahibi egeninannesi01
-
Güvenipte bırakamıyorum işteGece tabiki beraber uyumasina izin vermeyin..annem annecim falan dediginde de hadi babanneye git babanne cagiriyor o babanne anne degil diyin direk. Onun disinda ben avantajada ceviriridim gun icinde verin baksin sizde dinlenin bakimlarinizi yapin disari cikin. Bir arkadasim uc sene kaynanayi gorumceyi boyle kullandi kiz hala genc kiz gibi hic yipranmadi
Kendinize ait eviniz var mi?Güvenipte bırakamıyorum işteben yeni doğum yaptığım zaman daha sütüm inmemiş süt yok çocuğu kucağımdan alıp ver ben bir mememi ağzına vereyim belki alır dedi şok olmuştum ya. Sürekli diyor sütüm olsa ben emziririm ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlarKendinize ait eviniz var mi?
Niye izin alasiniz hanimefendi, hayatinizin iplerini elinize alin siz annesiniz artik, birilerinden izin alacak yasi coktan gectinizVar ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
İzin vermiyorlar ne demek? Koskoca kadınsın kendine bu muameleyi yaptırmaya devam edersen kadın böyle tepene çıkar tabi.Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yokNiye izin alasiniz hanimefendi, hayatinizin iplerini elinize alin siz annesiniz artik, birilerinden izin alacak yasi coktan gectiniz
Eşiniz altı ayda abir geliyormuş görevi gereği, siz ailesiyle yaşamak için mi evlendiniz o zaman? Onların iznine bağlı yaşayacaksaniz, hiçbir konuda sınır koyamazsınız tabi.Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Aileniz nerede?Hayır ondan izin almıyorum zaten ama kaldığımız ev ona ait ve eşimi dolduruyor eşim izin vermediği için kalamıyorum zaten yoksa kaynanamın izniyle alakası yok
İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyorduEşiniz altı ayda abir geliyormuş görevi gereği, siz ailesiyle yaşamak için mi evlendiniz o zaman? Onların iznine bağlı yaşayacaksaniz, hiçbir konuda sınır koyamazsınız tabi.
Ailem adana daAileniz nerede?
Zorla aldılar ne demek yahu gitmeyin.İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu
Ben başka şehirdeyimAilem adana da
İzin istersen belki vermezler. Ama sen yetişkinsin istemene gerek yok.Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Nasıl izin vermiyorlar, siz sınır çizmeyi bilmiyorsunuz ki, tabi istedikleri kadar at koştururlar.Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?