Kayınvalidem çocuğumu aşırı sahipleniyor

Eşiniz altı ayda bir geliyorsa bu evlilikten sizin çıkarınız ne ki? Hadi bazı kadınlar eşleri için katlanıyor da sizin eşiniz zaten yok yanınızdaz boşansanız hayatınızda olumlu yönde bir şeyler değişir en azından kafanız rahat olur kaynana derdi çekmezsiniz onlarda kalmazsınız. Baştan sona saçma bir evlilik. Altı ay görmediğim adamla niye evli kalayım dizimin dibinde oturan adamla evlenmek varken.

Valla cocuga annecim diye seslenmesi diger olaylarin yaninda ufak kalmis yani ne demek evime gidemiyorum bana iftira atarlar vs. Valla esinizde onlarin iftirasiyla size suc atacaksa o adami da cope atin esir hayatini nereye kadar surdureceksiniz imkansiz yani . Ne munasebet evime gidemicem cocuguma annecim dicek vs vs. Yani annesiyle mi evlendiniz siz bu adamin cekin evinize gidin zorla polisle mi gelip alacaklar sizi yada kocaniz cocugu oldugu eve bakmayacak mi vs .

en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı .
Eşiniz kendi karısına başka adamla seks yapıyor iftirası mı atıyor ben mi yanlış okuyorum? Çüüüşşş

Kocanin ne isi var yurtdisinda tek basina, ne belli orda rahat durdugu?? Ne bicim evlilikleriniz var ya, aileniz cok mu kötü, cok mu muhtacsiniz bu insanlara?

Sizin en hafif sorununuz oglunuzun babannesine anne demesi. Ona gelene kadar kocaniz ortada yok, para gitmesin diye ev üstüne ev kurmuşsunuz. Durduk yerde para icin namusunuza dil uzatilio. Bu kadar varoşluk icinde takildiginiz şey dert değil yani. Ailenizin evine dönseniz ve eşinize ayri ev olmazsa boşanırız diye rest cekseniz ne olur öldürür mü?

Kendi evine git tabiki. Sonra çok pişman olursun. Kaynanan için çocuk doğurmuşsun

Boşanmayı düşünmez misiniz? Sizi insan yerine koyan yok da ondan soruyorum

Siz ne yapıyosunuz peki bunları size söylerken? Ben tahmin edeyim kavga cıkmasın diye kırmamak için ayrıca, bişey diyemiyorum mu??

Kocanız yurtdışında hayatından memnun bir şekilde yaşarken anasının yanına sizi esir etmiş 6 ayda bir geliyor tüm stresi sıkıntıyı siz çekiyorsunuz. Kayınvalide çocuğunuza da sahip çıkar herseyi yapar tüm ipler onda. Anasının lafıyla dolduruşa gelen adamdan hayır gelmez.

Allah bilir orada başka hayat bile kurmuştur,anasının yanina atmis karısını orada gününü gun ediyor.
Her ne zıkkım yerdeyse niye karısıni almiyor yanina?

Son düzenleme:
Kocan sessiz kalıyorsa kusura bakma boşanma sebebidir. 9 ay karnımda taşımışım!!!!!! Babaanneye Anne diyecek vallahi billahi rahat bırakmazdım kadını harcardım. sen bu duruma o kadar çok sakin karşılamışssın ki kadın bu yüzü buluyor

1.5 yaşında konuşup anne mi diyor oğlunuz benim yeğenim de aynı yaşta ama daha konusmuyor

Evini ayır acilen ...

Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Bu ne saçmalık tek kalınca ne oluyormuş, hemen evine geç yoksa çocuğunu kaybedersin ve güzel bir ahlakla yetiştirilmesine izin vermez kayınvaliden, çık evine git kimseyi dinleme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…