- Konu Sahibi egeninannesi01
-
Eşiniz kendi karısına başka adamla seks yapıyor iftirası mı atıyor ben mi yanlış okuyorum? Çüüüşşşen son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı .
İzne ihtiyacin yok çık gitVar ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Kocanin ne isi var yurtdisinda tek basina, ne belli orda rahat durdugu?? Ne bicim evlilikleriniz var ya, aileniz cok mu kötü, cok mu muhtacsiniz bu insanlara?Kararı alıyorum almasına sorun bende değil eşim de ve ailesinde. Çünkü eve para gönderen evin geçimini sağlayan tek kişi eşim. Annesi ben kendi evime geçersem parasız kalacağını bildiği için sürekli kocamı fişekliyor. 2 hafta kendi evimde kaldım maf oldular hem maddi hem manevi sonra en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı . Oda yetmez gibi kayınbabam arayıp bir ton laf söyledi karşı komşu desen eve gelen kargocuya kadar dikkat edip duruyordu kapıyı açtığım an kadın kapının önünde beliriyprdu en son bağırdım ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne diye . Sonra kaynanam gelip aldı zaten bırakmadı orada kalayım kendi evide olunca söz hakkı iki kat oluyor
Bu kadar pasiflikle oğlunuzu yakında kendi nüfuslarına geçirirler haberiniz olsunVar ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Kendi evine git tabiki. Sonra çok pişman olursun. Kaynanan için çocuk doğurmuşsunMerhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Boşanmayı düşünmez misiniz? Sizi insan yerine koyan yok da ondan soruyorumİşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu
Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
Siz ne yapıyosunuz peki bunları size söylerken? Ben tahmin edeyim kavga cıkmasın diye kırmamak için ayrıca, bişey diyemiyorum mu??Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Allah bilir orada başka hayat bile kurmuştur,anasının yanina atmis karısını orada gününü gun ediyor.Kocanız yurtdışında hayatından memnun bir şekilde yaşarken anasının yanına sizi esir etmiş 6 ayda bir geliyor tüm stresi sıkıntıyı siz çekiyorsunuz. Kayınvalide çocuğunuza da sahip çıkar herseyi yapar tüm ipler onda. Anasının lafıyla dolduruşa gelen adamdan hayır gegelmez.
1.5 yaşında konuşup anne mi diyor oğlunuz benim yeğenim de aynı yaşta ama daha konusmuyorMerhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Evini ayır acilen ...Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Bu ne saçmalık tek kalınca ne oluyormuş, hemen evine geç yoksa çocuğunu kaybedersin ve güzel bir ahlakla yetiştirilmesine izin vermez kayınvaliden, çık evine git kimseyi dinleme...Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?