Ben anlayamadım ya kusura bakmayın.hatta üzüldüm de.
Benim annem benim canımdır. Benim evladım da onun canidir. Bebeğimi " annemm bebegimm " diye sevse ne olur ki? O benim annem değil mi zaten ,bebeğimin de annesi oluyor. Yeter ki benim bebeğimi yetiştirme tarzıma, kocamla iliskime ,evliligime mudahale etmesin.cocuk kavram kargasasi yaşamasın,herkes kendi rolünü oynasın. Bunlar yapilabildikten sonra canım annem benim bebeğimi " annemm" diye sevse ne olur ki.
zaten ben bebeğimi annemden başkasına emanet edemem asla. Bana birseu olsa ona en iyi bakacak olan da annemdir.
Eşimin annesine gelince , o da eşimin annesi , kv olarak sınırlarını bildiği sürece, evliligime karışmadığı sürece bebeğimi annem diyerek sevebilir.
Anneanne babaanne içten sevemeyecek mi torununu?
Ben yeğenim olduğunda rahatça kucağıma alıp güzelim, caniminici halasının kuzusu, bitanesi diyemeyecek miyim mesela? Cjnku kucağa alınmasından da rahatsizsiniz. Uzaktan mi sevmek lazim ben sizi anlayamadım..
Kv siz hamileyken ,logusayken başka şeyler yaparak sizi üzdüyse belki onun etkisi altındasınız içinizden gelmiyor
Ama hoş değil
İnsan torununu rahatça sevemeyecek mi?
Büyük konuşmayayım ama, ileride abim evlendiğinde eşi beni ister sevsin ister sevmesin ben yeğenlerimi kucağıma alirim.bol bol da severim.