Kayınvalidem beni yok sayıyor..

Ne ayip ya hem sizin evinizde sizin gönlünüzu almadan kalıyor hem esyalari kafasina gore kullanıyor.Sizi yoj saymiyor fazlasiyla ona dert olmussunuz resmen kiskancligindan size mesafe koymuş

Ay hangi kızcağız karıştı? Baktım konu sahibi ilk sayfaya yazmış gitmiş bir de banlanmis? Başka hesabı mi varmış

Evlenmeden önce Allah sana bunların gerçek yüzünü göstermiş değer vermiyorlar sana, sen o eve gelin olarak da girsen senin evin değil oğlunun evi olarak görecek. Kararını buna göre ver.

Bence bu kadın gıcıklıgına senin evde kalıyo.karantina kafasına göre orda kafasına göre kendi evinde olunacak bi dırum degil.kaldı ki cok istiosa kendi evinin bir odasında karantina yapabilir.mevzu sorun cıkarmak bence.artı nişanlınızdan koca olmaz şimdiden evine sana sahip cıkamıyo ki

Avukat falan masrafli isler. Hic daha ilerisine gitmeden yolunuza bakin. Efendi erkek mi kalmadi? Evlenirsiniz hic uzulmeyin. Bununla omur gecmez.

Siz ne durumdasınız peki şu an?

Evlenince bu kaynana burnundan getirecek hayatı bunu bil nisanlinda ağzını acamamis sen en iyisi konuş böyle devam ederse atarım nişanı de ailende biraz baskın olsun geride durmasinlar annen yok mu kaynanana lafını versin ezdirme kendini

Nişanlın pasif ona 2 kelime edilince diğer tarafa geçiyor. Üstelik perdeleri birlikte aldık demesi çok iğrenç. Bizim evin perdelerini sadece kocam aldı böyle bir şey dese bile anında tepkimi koyardım. Zaten sorun en başta sana sorulmaması. Senin rızanı almadan eve geçmesine sessiz kaldığın için tepene çıkmış. Böyle bir aileyle işin zor çünkü Nişanlın çok pasif ve senin düşüncelerine önem vermiyor

Bu ilişkiyi gözden geçirmek lazım çok sıkıntı benimde ailesine çok çok bağlı olan bir eşim var ama bu tür konularda tepkiyi baştan koymak en doğrusu. Ben hayatta bunu kabul etmezdim. Hele böyle pişkin insanların hayatımda sürekli varliligini hiç hiç hiç kabul etmezdim. Böyle insanlarla zor.

Bence yol yakinken ayril. Evde sizin olsun esyalarda de. Gelin evine gelin girmeden gidip kalinip kullanildigi nerde gorulmus ister ailesi almis olsun ister siz farketmez.. burada zaten yeterince kv esimi yonetiyor esim ailesini dinliyor beni yok sayiyolar diye konu basliklariyla dolu.. evlendikten sonra boyle konu basliklarini atmak istemiyorsan yol yakinken ayril.. cunku balik bastan kokar..

Bak canım bak tatlım azcık aklın varsa o yüzüğü çıkarıp nişanlının suratına atarsın bir güzelde saydırırsın... emin ol nişan atmak o kadar basit ki hiç korkma elalem ne der diye unutulup gidiyor ama evlendikten sonra o işler öyle kolay olmuyor. Bu adamla ve kaynanayla asla mutlu olamayacaksın net. Şimdi sana ufak şeyler gibi görünebilir ama inan nişanlılık süreci cici olduğu kadar sana çok güzel fırsatlar sağlayanda bir dönem. Şöyle ki ; Ak koyun kara koyun belli oluyor bu dönemde. Bu sinyalleri göz ardı etme gör lütfen sadece nişanın büyüsüne kapılma. En ufak bir şeyi atlama. Gelecekteki evliliğine dair çok güzel sinyaller veriyor sana bu dönem aslında ama sen dediğim gibi o tatlı büyüye kapılıp gidiyorsun... bu dönemde nişanlının seni el üstünde tutması, nazını falan çekmesi, bir dediğini iki etmemesi gerekiyor evet aynen böyle yapması gerekiyor ama cıkk bu adamda iş yok. İlerde yaşayacağın senaryoyu yazıyorum : Seninle annesi arasında kalan, senin arkanda duramayan pasif, düşüncesiz, seni yoracak bir adam ve mutlu olamayan sen. Ha belki bazı şeyler değişir, adam yanlışlarının farkına varır ama çoook uzun iş sen yıpranırsın. Ki değişip değişmeyeceğide meçhul... ben olumsuz görüyorum yapma kendine yazık etme inan değmiyor

Evlenmeden önce ilk koşulum buydu ailesine ezdirmeyecekti beni ki şükür çoğu şeydearkamda durdu hakkımı yedirmedi.Ha tam tersi de olabilirdi sözünü tutmayabilirdi ama yapmadıÖnceliğin arkanda dağ gibi duracak bi adam olsun canım o zaman gerisine zaten halt yemek düşüyor.

10 yılà yakın evliyim. Yenİ gelin evi de değil evim . Ona rağmen kimse ben yokken evimde kalamaz. Değersizler diye değil bu benim yapım . Ben nisan attım sonra aylar geçti ,tekrar biraraya geldik ..Herşey istediğim gibi oldu ve herserde bi hayır var derler hayır oldu benim için.
Ben %100emin olrak evlendim eşimle . Emin olmadan evlenmeyin. Nisan atılması gerekiyorsa da atın gitsin .

Kadın tam bir şirret..Nişanlında da iş yok..koşarak uzaklaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…