• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem beni yok sayıyor..

Ağzım açık kaldı ben 7 yıldır evliyim kv sormadan birşey yapmaz bana sormaz oğluna sorar ama esin.anne x istemiyor dediginde geç o işi tarzı konuşması yoktur bir kez daha düşün derim nişankin için herkes pasif demiş ama askerde olduğu için psikolojisi iyi durumda degildiir kim.ne derse inanır annesi doldurusa getirmiş olabilir yani çok karmaşık bir durum ama hiç hoş değil biz çeyiz serdigimizde gorumcem köyden gelmişti kına günü çeyiz evinde yaticaz dedi diye kıyamet kopmuştu böyle hassas davranması lazım oğlun evlenip yerlescek o eve sonuçta insan ozenir biraz

Çok saygısız bir kvniz var allah kolaylık versin. Ama.esas sorun nişanlınızda ilk tel görüşmesinde anne nişanlıma sorayim yada sen ara sor ona gore yerleş demeliydi ama en bastan zaten saçmalamışlar. Cidden Allah kolaylık versin iyi düşünün

Konu başlığı " Kayınvalidem beni yok sayıyor" değil, "Ateşe atlıyorum, bilginiz olsun" olmalıydı.. Umarım durumunuzun farkındasınızdır.. Nişanlınızın annesine, o ev ikimizin ona sormalıyım demesi lazımdı.. Kayınvalidenizin en başında zaten size sorması lazımdı.. Bunlar başlangıçta ufak şeyler belki ama, evlendiğinizde başınıza geleceklerin bir uyarısı.. Çok daha büyüklerini yaşayacaksınız ki umarım yol yakınken dönersiniz..

Kv sizi yok saymiyor,belli ki ruh sagligi yerinde degil. Yerinde olsa karantina zamani suyu muslugu olmayan evde yasayacagim ben demezdi. Sizin is cok zor,sebebi kvniz gidip sizde kaldi degil ama, tamamen kadin deli oldugundan. Yarin ne yapacagi belli degil,ondan zor

Baya pasif kalmışsın bunlar seni yer bitirir sonuçta bi heyecan var yeni ev başkalarının kalması doğru değil seni yok saymışlar

Sana gelecek hayatında başarılar diliyorum zira senin hakkını ne sen savunursun ne de eşin. Ezilir gidersin aynen böyle.

Ben olsam daha nisanliyken beni bu sekilde ezen bir aileye asla gelin olmazdim . Insan hakli bile olsa biraz cocugunun huzurunu mutlulugunu düşünür. ben olsam o nisanlin denen basiretsizin poposuna tekneyi vurur o kaynana olacak sahsiyetin davranislarinida herkese anlatirdimki kimsenin kızının cani yanmasin kimse kız vermesin ,oglu dizinin dibinde cöpsüz üzüm gibi yasasin dursun.

evliliğiniz boyuncada sayılmayacaksınız öncelikle bunu sindirip kabul ediyorsanız evlenin yoksa buraya daha çok bu şekilde konular açarsınız ne yazıkki :KK43: ben siz olsam benim evimde olmaz dediğim bişeyi inadına yapan kendi annem bile olsa kıyameti koparırdım sonunda ipler kopacak bile olsa ! bazı insanlar diyebilirki en ufak şeyde pes edip ipleri koparmak olmaz, ama eğer bunun mücadelesini veremiyeceksem evet olur.mücadele edeceksem nişanlımda yanımda olacaksa evet koparmam...

Ben karar alındıktan sonra haberdar oluyorum. Saygıyla karşıladım kötüye yormak istemedim hatta bir ihtiyacınız olursa haber verin getireyim vs. dedim.
Boyle yaparsan tabi sorunlar bitmez tepene binerler..
Neden sildin ki ya alinti bile yarim kalmis. Geri gelecek konu, degdi mi banlanmaya 😂 kendi evine bile o ev diyorsun diyecektim tam

Konuyu anneme de okudum.İkimizin de nihai tavsiyesi kesinlikle ayrılman gerektiği..

Daha en baştan seni yok saymışlar.Evde kendini karantinaya alma fikrini kaynanan oğlundan önce sana sormalıydı.Perde olayı ise ayrı bir terbiyesizlik..Ama en büyük sorun NİŞANLININ SENİN YANINDA OLMAMASI..Nişanlın adam olsaydı daha en başta annesine evde izole olma olayını nişanlıma sor anne derdi..Daha şimdiden ailesinin gazına gelip sana psikolojik şiddet uyguluyor.Parasını ben verdim ayakları yapıp seni ezmeye çalışıyor. Ailesinin en küçük tepkisinde sana küsüyor.

İnsan neyse odur,asla değişmez. Ya evleneceksin ve kocan ile kaynananın seni yok sayıp istediği gibi hayatında at koşturmalarını sineye çekeceksin.Ya da ayrılıp kendini kurtaracaksın..

Normalde başkasına ayrıl demek zor gelir bana ama sizin olayınızda insan başka bir şey diyemiyor. Allah kurtarsın.Dualarım sizinle. 🙏

hic arkana bakmadan kac bak bu yollardan gecen tecrubeli insanlar soyluyor bunlari sana evlenince degisen duzelen birsey olmuyor degisen bir tek sen olursun oda kotu manada mutsuz huzursuz surekli kafanda sana yapilanlari dusunen bende keske bunlari yapsaydim keske bunlari soyleseydim diye heran dusunurken bulursun kendini keske bastan uyaran olsaydida evlenmeseydim dersin

Böyle insanlarla ailemi muhatap etmezdim. Yani nasıl diyorlar Türkçede. Bu kadar mı basit ve seviyesiz olunur? Nişanlın da ayrı komik. O perdeyi ona etek yapardım. Onlar ödemiş miş. Hee yedik

Böyle insanlarla ailemi muhatap etmezdim. Yani nasıl diyorlar Türkçede. Nu kadar mı basit ve seviyesiz olunur? Nişanlın da ayrı komik. O perdeyi ona etek yapardım. Onlar ödemiş miş. Hee yedik
Ben okuyamadim ya ... icerik silinmis gözüküyor. Siz okuya biliyormusunuz? Bende mi sorun var 🥺

Back