Kayınvalidem beni yok sayıyor..

Sizinkiler level atlamış arsizlikta maşallah ağzım açık kaldı.

Alintidan okudum. Simdi tam ayrilmanin valti canim ... hazir coronada var kimseyle yüz göz olmadan yüzügp kargoyla yolla evin anahtarlarini. Ne yapmak istiyorlarsa yapsinlar. Numarani degistir. Sil at ... anasiyla yasasin o evde

Ne demek perdeleri dusunuyorsun felan sen ne hayallerle diktirdin hazirladin o evi yaptiklari buyuk terbiyesizlik simdiden boyleyse ilerde ne olcak tavrini net bir sekilde koy bugun seni takmadan eve giren yarin seni o evden atar nisanlinin yaptigi tavirda hic his degil ayrica

O yüzüğü attın attın atmadın benim gibi psikolojin bozulur. Gerçi ben şanslıyım görüşmüyorum eş ailesiyle ama gene de burada kaç kişi var böyle evli olan!!

Bu tip es ailesine yapilacak tek sey her seyi goze alarak bastan tepki vermek asla pasif kalmamak.cunku yaptiklari terbiyesizlikleri giderek arttiriyorlar karsisindakini ezik gordukce.
Onun derdi evde kalmak degil kendi hakimiyetini ilan etmek simdiden.oglumun evi istedigimi yaparim sen kimsin ki diyor alttan alta.
Benimkiler de denedi ayni sekilde ben hic taviz vermedim.ne hamileligimden bir sey anladim ne logusaligimdan ama sonucta hadlerini ogrendiler cenelerini kapadilar,simdi giki cikmaz hicbirinin de bana karsi.

O kadar bensinki o kadarmi benzer.bende bohcami kendim yaptim resmen.ben hakkimj esim dahil hicbirine helal etmiyorum.Allah ailesinede kendisinede sorun haram zikkim olsun diyorum hep.bosanamiyorumda adam yakamdan dusmuyor

Siz buzdağının üstü ile karşılaşmışsınız. Şanslısınız evlenmeden ileride olacakların özeti olmuş.
KV neden orada kalmak istiyor? Gelinin eşyalarını kullanmak, eve yerleşmek, size hiç bir şey sormadan bunların yapılması? Size perde olayından girmişler ama sizin de baştan tepki vermeniz gerekirdi. Gerçi sizi sallayan olmamış. Sırf eşyanıza konmak için boşanacağınız bir evliliğe ikna edilebilirsiniz.

Siz niye hala bu iğrenç insanlarla berabersiniz? Yazık. Ben kurtuldunuz diye sonuna kadar okudum. Çok üzüldüm.

Bu site beni sınır hastası edecek vallahi billahi . Allah sizede sabır versin .sizde kaçın kurtulun lütfen

Snaa sormadan nisanlin annesine kal dememeliydi diyemez ikinizi evi orasi basta burda sesini cikarmaliydin. Kv sana inat orda kaliyor ne alaka her calisan baska evdemi kaliyor bu surecte. Ve size saygisiz uslubu tavirlari perdeleri asmasi falan. Malesef nisanlin pasif ve evlendikten sonrada her zaman laf yiyen taraf sen olacaksin simdiden dusun kararini ver asla annesine ailesine toz kondurmayacak perdeler yeni alinmis ceyiz olsa dokunmazdi diye sacma bir bahane olamaz nisanlin kendini belli etti uzgunum bu hep boyle olacak

Hala evli misiniz?

Benim bütün evim serildi tüm işi ailem yaptı, her küçük ayrıntının peşinden ben koştum. Düğünden bir gün önce kaynanam geldi burada banyo yapabilir miyim dedi seninkinin yanında önemsiz ama zerre kadar düşünce yok.. 1 aydır eşimin bekar evinde kalıyorlardı su yeterince sıcak değilmiş.. hamama git o zaman..
Ben asla evimde kalmasını istemezdim eşyayı geçtim buna karar verirken oğluna da değil önce sana sormalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…