Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Biz 3 geceden sonra gelmeyin dedik anneme de kv de çünkü çocuk bizim alışmamız ve bağ kurmamız gerekiyordu. Zaten ne madar anlaşılırsanız anlaşın aynı evde olmuyor lohusa insanın gözüne her şey baatar alınabilirsin bişeylere ben o dönem çok kötüydüm psikolojik olarka ondan kalmamaları da iyi oldu. Benimki de oğlumu alıyordu ama sırf ben uyuyayım diye sezerayn oldum ağrım var bebek hanımda değil zaten uyuyamıyordum benden tavsiye ağrın zagen olacak zaten uykusuz kalacaksın ama uyuyabildiğin her vakit uyu sadece ıyuyacaksan annene veya kv emanet et uyursan hem çabuk toparlarsınhem sütün artar onun dışında zaten saat başı emzirmek gerekiyor 1 Ay sonra sütünde artar güzelce bağda kurarsınız
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için 🥰

Aradaki yorumlar derken ben diger uyelerinkini kastettim sizin en basta yazdiginizi okudum, diger uyelerle tekrara dusmek istemedim acikcasi… pardon ben soru nasil alirim oldugunu sanmistim, ne yapabilirim kismina gelirsek… kayinvalidenizin koynunda anne kokusuna muhtac bi yenidogan varken burda insanlara laf yetistirebilirsiniz mesela… aaa tam da oyle yapiyormussunuz zaten, aynen devam
Aaaa yetistirdiklerim arasında sende varmisin bende diyorum birşey eksik sen misin bak gördün mü nasil sevindim seninde olduğuna

Zavallı? Derken anlayamadım
Zavallı bebek anasının değil de ninesinin koynunda yatmış. Bebeğe üzüldüm. Bebekler doğsa bile kendini belirli bir süre anne karnında sanıyor hala. O yüzden duruma da hem şaşırıp hemde üzüldüm manasında söyledim.

Valla benim öyle bi sağlık sorunum var annem sigara içtiği için, kendim ağzıma sigara sürmemişimdir bu yaşıma kadar. Ama siz daha iyi bilirsiniz sağlık mezunu olarak her şeye hakimsinizdir
Bence siz tekrar bir gen taramasına girin böyle birşey dünya sağlık örgütü dahi olmak üzere hiç bir kuruluş da yer almamakda ama bilemedim hangi bölümde kontrol oldunuz acaba

Zavallı bebek anasının değil de ninesinin koynunda yatmış. Bebeğe üzüldüm. Bebekler doğsa bile kendini belirli bir süre anne karnında sanıyor hala. O yüzden duruma da hem şaşırıp hemde üzüldüm manasında söyledim.
Çok üzgünüm burda çok fazla ağır eleştiri aldım için korumaya geçtim çok haklısınız ama düzeltmeye çalışıyorum şuan ve artık düzelecek

Hamileyken her işimi o yaptı gözüm birşey görse aldı doğum yaptı yine o başımı bekledi bunları bildim için sustum ama bebeğimle aramada bağ kuramayinca bugünde yanımda bebeği göremeyince çok fazla öfke doldum
Burada birisi de yazmıstı, "Allah razı olsun kayınvalidemden, 2 ay benle kaldı, bebegime baktı, işlerimi yaptı, her bakımını o yaptı, kendimi toparladım, oyle iyi geldi ki"
Şimdi ona sorsanız, gelinime bebegine bakıyorum, benim lohusalıgımda hiç dinlenemedim, bebegime bakan yoktu, bana bakan yoktu, ben gelinime bakıyorum, Allah razı olsun dese yeter diyordur belki.
Siz alın bebeginizi, kendinizi iyi hissettikçe süreyi artırın, bebekler büyürken destege ihtiyaç oluyor, bazen bırakır cıkarsınız, biraz kafa dagıtırsınız, o yuzden yine de kırmayın.
Asıl sorun birlikte oturmak, o hiç iyi olmamış. Erkekler için sorun yok diyecegim fakat onlar için de sorun aslında. Büyükler yakında, yan evde, üst kat alt kat olabılır en yakın, aynı ev, ıııhhh, olmaz, cok zor..

Aaaa yetistirdiklerim arasında sende varmisin bende diyorum birşey eksik sen misin bak gördün mü nasil sevindim seninde olduğuna
Sabaha kadar yetistirebilirsin benim icin hic sorun degil … annesinin ilgisine muhtacken annesi burda millete parlayan benim cocugum degil neticede … sanki biz vermiyoruz cocugu 😂😂

Çok üzgünüm burda çok fazla ağır eleştiri aldım için korumaya geçtim çok haklısınız ama düzeltmeye çalışıyorum şuan ve artık düzelecek
Her kafadan insan var bu sitede. Ama söz konusu bebek olunca lütfen söylenenlere kulak asın. 3 yılda 3 defa sezaryen oldum. Hemde son gebelik ikizdi. Asla Ama asla yavrularımı bir başkasının odasında ya da koynunda yatırmadım. Herkesin çektiği sancı kendine. Acıdan gözümden yaş gelirken bebemi daha çok bağrıma bastım. Bu yaşanan size acı bir tecrübe olmuş bir daha tekerrür etmesin lütfen.

Burada birisi de yazmıstı, "Allah razı olsun kayınvalidemden, 2 ay benle kaldı, bebegime baktı, işlerimi yaptı, her bakımını o yaptı, kendimi toparladım, oyle iyi geldi ki"
Şimdi ona sorsanız, gelinime bebegine bakıyorum, benim lohusalıgımda hiç dinlenemedim, bebegime bakan yoktu, bana bakan yoktu, ben gelinime bakıyorum, Allah razı olsun dese yeter diyordur belki.
Siz alın bebeginizi, kendinizi iyi hissettikçe süreyi artırın, bebekler büyürken destege ihtiyaç oluyor, bazen bırakır cıkarsınız, biraz kafa dagıtırsınız, o yuzden yine de kırmayın.
Asıl sorun birlikte oturmak, o hiç iyi olmamış. Erkekler için sorun yok diyecegim fakat onlar için de sorun aslında. Büyükler yakında, yan evde, üst kat alt kat olabılır en yakın, aynı ev, ıııhhh, olmaz, cok zor..
Evet çok zor yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum artık herkesin Kendi alanı olması çok daha iyi olacak hepimiz adına kırmadan kırılmadan

Her kafadan insan var bu sitede. Ama söz konusu bebek olunca lütfen söylenenlere kulak asın. 3 yılda 3 defa sezaryen oldum. Hemde son gebelik ikizdi. Asla Ama asla yavrularımı bir başkasının odasında ya da koynunda yatırmadım. Herkesin çektiği sancı kendine. Acıdan gözümden yaş gelirken bebemi daha çok bağrıma bastım. Bu yaşanan size acı bir tecrübe olmuş bir daha tekerrür etmesin lütfen.
Teşekkür ederim deneyimini benimle paylaştım için bir daha olmasın diye bu çabam umarım olmayacak

Bence siz tekrar bir gen taramasına girin böyle birşey dünya sağlık örgütü dahi olmak üzere hiç bir kuruluş da yer almamakda ama bilemedim hangi bölümde kontrol oldunuz acaba
Annenin hamileyken sigara içmesinin herhangi bi sakıncası yok diyor yani dsö. Var mı kaynağınız? Ben size makaleler atayım, bebeğinize kayınvalideniz bakarken bol bol vaktiniz oluyordur incelersiniz.

Adverse health effects of prenatal and postnatal tobacco smoke exposure on children
The Effects Of Smoking On Pregnant Women
Smoking in pregnancy: pathophysiology of harm and current evidence for monitoring and cessation

Buyrun bu da dünya sağlık örgütünün bi haberi.

İnsanız hata yapabiliriz, kimse yüzde yüz doğru annelik yapamaz imkanı yok. Ama yanlış varsa yanlıştır, neyini savunuyosunuz bunun anlamıyorum ben hala. Evet içiyorum stresliyim ama azaltmaya çalışacağım çocuğum için düşüncesine sahip olmak zor mu?

Oyy maşallah ya 3 öere sezeryan yani 4 çocuk mu var toplam ?? 🤝🤝🫂

Sabaha kadar yetistirebilirsin benim icin hic sorun degil … annesinin ilgisine muhtacken annesi burda millete parlayan benim cocugum degil neticede … sanki biz vermiyoruz cocugu 😂😂
Sen varken ne yapayım ben kaynanayi boşver biz senle iyi bir ikili olabiliriz sabahlar akşamlar fark etmez çocuk yanımda bir taraftan emziriyorum bir taraftan sana yesiyorum ha sen yorumların cogunu okumadın dur ben sana orayı da anlatayım çocuğu aldım yanımda güzel bir dillede anlattım anlaştık biz kv sıra sana geldi senlede anlaşalım inan çocuğumun boku kadar gozumde değerin yok kimsin bilmiyorum bile 😂

Boş boş evin içinde geziyorum bol bol s*gara içiyorum yanına gidiyorum çocuğun ana kucağında oluyor uyuyor yüzü bana donukken birden çeviriyor ki kayınvalidemin annesi yaşıyor ve hasta duymuyor ama çocuğun yüzünü ona çeviriyor
Siz ciddi misiniz :KK34:Ne istiyorsunuz mis kokulu el kadar yavrudan
Kayınvalidem de sigara kullanıyor üstüne ben o kokuyla çocuğumun yanına gitmiyorum sırf onun için sigara içerken ayrı Bir kıyafet giyiyorum
Tam anneye yakısır bir hareket 👏👏👏👏Tüm hamilelikte içmişsiniz, siz bebeginize düşkün olsanız ona bu kötülüğü yapmazsınız,işi laf geçirme kavgasına döktünüz demek ki.
Eşinizde mi içiyor, size dur demiyor mu, Anası sigara içiyor, karısı sigara içiyor, gebelikte de içti, bebe şimdi kıymetli oldu, ben şok :skandal:

Sen varken ne yapayım ben kaynanayi boşver biz senle iyi bir ikili olabiliriz sabahlar akşamlar fark etmez çocuk yanımda bir taraftan emziriyorum bir taraftan sana yesiyorum ha sen yorumların cogunu okumadın dur ben sana orayı da anlatayım çocuğu aldım yanımda güzel bir dillede anlattım anlaştık biz kv sıra sana geldi senlede anlaşalım inan çocuğumun boku kadar gozumde değerin yok kimsin bilmiyorum bile 😂
Sorun su ki cocugunun da degeri yok bence yoksa benim degerimin olmamadi normal, cocugunun degeri olsa hem hamilelikte hem simdi sigara icip bi yandan da cocugu kayinvalideye kitlemezsin bi de baska kiyafetle iciyormus…😂😂

X