Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Ha bir de, yine gayet güzel tavsiyeler verip asla kendimi uygulayamayışım :))
Ben tamamen bağımsız yine hangi vicdansız ne yapmış diye bakmaya geldim senin kaynanayı görünce gıcığım azıttı karı hep nankörmüş sen iyi birisin onun iyiliği senden kaynaklıymış. İlk fırsatta soktu yılan.
Farkında olsan da bir şey demezdin bence yine iyi derdin.

Ben tamamen bağımsız yine hangi vicdansız ne yapmış diye bakmaya geldim senin kaynanayı görünce gıcığım azıttı karı hep nankörmüş sen iyi birisin onun iyiliği senden kaynaklıymış. İlk fırsatta soktu yılan.
Farkında olsan da bir şey demezdin bence yine iyi derdin.
Yok tabii bu zamana kadar hiç aksi bi fikir belirtmedim de ondan iyiymiş. Şunu şöyle yapalım olur, bunu buraya koyalım olur. Bi aksi fikirde gitti :)

Resmen aynı olayı tıpa tıp yaşadım ve bebegımı mırc mırc öpe öpe iz yapmıştı bebegımı sahiplenip vermıyordu emeden emeye ben en çok seni anlarım o an ki içindeki sıkıntı ama kaynana şeytanlarına pabuç bırakınca bu haka sahip oluyorlar şimdi 5 aylık bebegım iki hafta önce gitmiştik yanına hala aynı şeyi yaptı çocuğumu alıp yanında yatırma vs habıre elınde alıyordu he bide iyi seninki ben doğum yaptım da çocuğu benden alıp beraber uyumayın çocuk koluna alışır dıyen bir manyagın tekş hastanede sinir kirişi gecırdım neyse dedım yerıne koyucak sanırım utanmadan alıp giti yanında uyutu

X