- Konu Sahibi Ecrin_Ceylin
-
Ne olursa olsun anne gibi olamaz kayınvalide bu bi gerçek. Şahsen eşim arada olmasa aklıma bile gelmez kendisi... Eşiminde ondan pek haz ettiği söylenemez..Kendisine son derece içten ve saygılı davrandığım halde karşılığını aldığımı düşünmüyorum. Bu yüzden kayınvalidesiyle arasının süper olduğunu söyleyen arkadaşlara gıpta ile bakıyorum. Mecburen görüşüyoruz işte.
Süper..:lepi:
Bayılıyorum kendisine...
Ama o benden hiç hoşlanmıyor düğünümüzden beri..
Çok ağlıyorum bu duruma..lülülülülülü
ben kendisiyle sadece bir kere görüşmeme karşın beni istememekle birlikte birbirimize gayet nefret duyguları beslemekteyizzz....
Kendisi niyeti kotu ve bir gidim annelik duygusuna sahip olmayan bir insandir;
4 oglunu kucucukken birakip; baska bir adamla kacmistir ve 25 yil sonra ortaya cikip ogullarindan her ay maddi destek istemektedir.
Bununla da kalmayip;
onlarin anneye olan ozlemlerini kullanip; eşlerinden ayirmak icin sinsice planlar yaparak; 2 oglunda da basarili olmustur..Sirf daha cok maddi destek alacak diye yapmistir bunu; duygulari yoktur cunku...
Kendine gore dunyadaki en iyi insan; anne; kayinvalidedir ama etrafindaki herkes; abisi; yegenleri; ogullari; gelinleri;(bende dahil); torunlari ;arkadaslari hepsi ama hepsi cok kotu insanlardir ona gore....
Kendisinden nefret ediyorum..
Kelimenin tam anlamiyla nefret...
Ben hala çözemedim melekmi şeytanmı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?