Anket Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

• Ankete Katılan
    286

tabıkıde ınsanın kendı annesı gbı olamaz ınsanın annesının ter kokusu bıle mukemmel gelıyor ama kaynanmı cooookkk sevıyorum cok cıcı ve seker bı kadın ama akrsılıklı sevgı ve saygıdan bole konusabııuyorum eger yaptıklarımın karsılıgını bende gormeseydım bende oda farklı bırer ınsan olabılırdık

dunya tatlısı anneden ote arkadaş gibidir her konuda sakayaparız konusuruz yardımcı olur cocugumu o olmasaydı ben nasıl buyuturdum dıyorum kolik bebekti allah ondan razı olsun a.s.:1hug:

görümcem oldugu sürece aslaaaaaaaaaa anlasamıyoruz.ama ikimiz yanlısken cok iyiyiz.allahım görümceme de ben gibi gelin ver.(sevmez kendileri beni pek de)

iyi anlaşırız
çok samimi olmamakla beraber severiz birbirimizi
fakat bide şu torunum yok, ben nezaman babaanne olucam, torunm yok diye ölücem ben yakında, herkesin torunu var benim yok zırlaması olmasa daha çok severim gibime geliyor

Allah razı olsun ki çok iyi bi insan, arada bi fazla karışmaya çalıştığı oluyor gerçi ama olsun o kadar bi de biliyor herşeye müdahale ettirmeyeceğimi, çok güzel anlaşıyoruz yani

bizimle ilgili, aileyle ilgili her konuda benim de fikirlerim soruluyor ve önemseniyor daha ne istiyim ki

daha nişanlıyım evlilikte ne olur bilmem ama kişilik olarak iyi bir insandır. Bakalım gelecek ne getirecek... :icecream: HEr gittiğimde canım kızım diye sever sarılır... İnşaAllah hep öyle olur..<amin>:Saruboceq:

ben kendisiyle sadece bir kere görüşmeme karşın beni istememekle birlikte birbirimize gayet nefret duyguları beslemekteyizzz....

canim yaa nefretini nasilda kusmussun burada cok iyi anliyorum...ama insallah aynisini sizdede yapmaya kalkmaz ilerde...basaracagini sanmiyorum ya neyse...:1closedeyes:

iyibir insandır kayınvalidem,yani ikinci annem,başlarda benimde hatalarım olmuştur ona karşı,belkide bulunduğu ve yaşadığı durumları tam bilmediğimden,onu tam anlayamadan soğuk durmuştum,şimdi şimdi daha iya anlıyorum .özünde iyi bir insan ama şartlar ve hayat onu çok konuşan biri haline getirmiş,kayınvalidemi severim yani annemi,birde görümcelerim kafasına girmeseler daha iyi olur.

Evlendiğim günkü gibi aramız.
Ne çok çok iyi...
Ne çok çok kötü.
İyi bir insandır kısacası, Severim kendisini.

kendi halinde biridir birbirimizi sayarız ayrıca uzağız görüşmlerimiz tatlı geçer

[/COLOR][/FONT]
Ben hala çözemedim melekmi şeytanmı!

aynen katılıyorum arkadaşım.çözmeye de artık uğraşmıyorum.allah ona layık zaten bir gelin vermiş.yani eltimi hakkından çok güzel :mymeka:geliyo.ama onun halen poposunu benim kaynana :icecream:anlayın işte bunlar körler sağırlar birbirini ağırlar modunda takılıyorlar.:teytey:

Son düzenleme:
benimde başlarda iyiydi ama araya sorunlar girince yani anneme babama laf söyleyince ipler koptu daha çok olaylar oldu yani nefret ederim kendilerinden....

çok iyi anlaşıyoruz dermişimmmm.-tatlicadiarzu-hatta göbegimizi bir kestiler.bensiz yaşayamaz ama benide sevmez...şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…