Anket Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

• Ankete Katılan
    286

Ecrin_Ceylin

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
1.147
2
316
42
Diğer
Arkadaşlar kayınvalidelerinizle aranız nasıl?
Ben biraz bahsedeyim: Kayınvalidem çok iyi bir insandır. Her konuda da gelinlerine destek olmaktan çekinmez. Asla işimize karışmaz. Arkadaş gibidir bizimle...:1hug:
Şimdi sizin yorumlarınızı alalım

Valla benimki hükümet gibi kadın derler ya aynen öyle .Ama hiç bi zmn arkadaş gibi olamayız çünkü yapısı çok ağır.Gene de Allah razı olsun bi sıkıntı yaşatmadı hiç

daha sözlüyüm yani çok başındayım o yüzden sadece iyi insan demekle yetiniyorum...İçine girince ne çıkar ortaya zaman gösterir..

Severim kayınvalidemi, dünya tatlısıdır..
Seviyeli ve içten bir kadındır, oturaklıdır, akıllıdır.

orta şekerli kendisi maşallah.
severim bana bir zararı yok allah için. daha doğrusu kimseye zararı yok kendi halinde biridir.
benle alakası yoktur karışmaz bana

Hic haz etmem kendinlerinden, nefret yanişakkıdı

Son düzenleme:
Süper..:lepi:
Bayılıyorum kendisine...
Ama o benden hiç hoşlanmıyor düğünümüzden beri..
Çok ağlıyorum bu duruma..lülülülülülü

melenk kayınvalideciğimle aramda ikimizden başka kimsenin görmediği çok net bir çizgi vardır...
ikimiz de bilir ve aşmayız...
bu nedenle zararsızdır...beni seviyor diyemem çünkü çocuklarına bile sevgisini gösteremeyen bir kadındır ama gıcık olduğunu düşünmüyorum ve bu nedenledir ki ona gıcık olmuyorum...
zor durumda bırakmaz herhangi bir ortamda...ve hakkını yiyemem yardımcıdır bana...

Kayınvalidemle aram oldukça gurbettirkafamçokkarıştı
;çünkü ben evlendıgım den berı pek fazla bır araya gelemıyoruz yurtdısında yasadıgımız ıcın..Bılmem kı sevınsem m uzulsem mı..CADIARZU çok İyi insanlar biraraya geldik mi aramızda pozitif bir enerci oluyor ben şahsen seviyorum onu coksekeriremsu;o da söylediğne göre -ve hissettiğimce- beni çok sever..Kızımdan ayrı tutmam seni keestek gızım kızımdan çok severim der evlerine gittik mi koynuma sarılır öper durur en güzel şekilde ağırlamaya çalışır ve yapar da arada çay getirsin güzel gızım da içelim bal ellerinden diye takılır bana çok marıfetlıdır kendısı..(ben de boyle anadolu aılelerıne hasret oldugumdan bu haller cok hosuma gıder kültürlerimiz farklı oldugu ıcın kendımı dızılerde sanarımsırnaşık şey ) .. Kayserili şivesine bayılıyorum biz göçmeniz cok farklı yapılara shıbız ama onun o yasam tarzı konusmları kelımlerı bana farklı gelıyor cok şirin ..Şahbaz gelinim benim diyor bana haaa bir de konu komşuyaaa eşe dosta benimle hava atmaya bayılır:roflol::roflol:...İstanbullu gızım der okumuş der çimen gözlü nur yüzlü gelinim der paso iltifat eder anlayacagınız aman Oğluma iyi baksın diye düşünür herhalde çok sever oğluşunu ben de hastasıyımdır Oğluşunun:icecream:a.s.

Son düzenleme:
dünya tatlısı birisi o :)
henüz evli değilim ama yıllardır tanıdığım insan.. canımın içi, hem arkadaşım, hem dostum, hem sırdaşım, hem annem.. kendi annemden ayrı tutmuyorum ve çok seviyorum.. evlendikten sonra da değişmeyeceğini düşünüyorum..
Rabbim herkese böyle sevdirsin ve herkeste benim sevildiğim kadar sevilsin a.s.

Rabbim herkese hayırlısını versin...
Oğullarının yuvasını yıkmaya çalışan anneler de var işte!
Rabbim islah eylesin ne diyim...

kayınvalidemle aram gayet iyi tabi herkesin arada probelemleri olur ama annem ileri açık görüşlü kendini kendi imkanlarıyla geliştirmiş bir insan olduğu için sorunlar pek uzamaz annem demem yeterli sanırım onun gönlünü almak için :)

kendisi çok iyidir bana zararı yoktur çok seviyorum gerçekten önem verilecek bir insan azı var dili yokgillerden ama hep oglum der :))) nedense biyolda gleinim demedi ama ginede iyi başka kaynanalara göre hiç bi işime karışmaz

Benim kayınvalidem de karışmaz pek işimize...
Çok iyidir...
Hep iyiliğimizi ister...

Ama neden sokulamıyorum bilmiyorum. Aslında çok seviyorum ama bunu gösteremiyorum.

Son düzenleme:
ayyy hiç sormayın yaaa daha nişanlıyım 1 sene oldu ama burnumdan getirdi yani öyle diyim bakalım sonu nereye gidecek Allah tan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…