• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

• Ankete Katılan
    286
Kayınvalidesi ile anlaşanlara imrenerek bakıyorum.Neden benim ki ile biz böyle bir ilişki kuramadık düşünüyorum cevap belli o beni sevmedi ben onu sonuç çıkmaz sokak.Çözüm ise ikimizinde birbirimizden uzak durması.Oluyormu pek tabiki hayır.O bir kaynana ve gelinini kontrol edip gıcık etmeli ki mutsuz olsun.Onun mutsuzluğuylada kendisi mutlu olsun.Bazen onu kapıdan almasam diyorum ne olur acaba mutlu olurmuyum?

Ne zaman nasıl olduğu belli olmayan bir ilişki bizimki. Bazen çok iyi bazen kırıcı davranışları var.
Ne bileyim içimde ona karşı hiç sevgi kalmasa bile eşime olan sevgimden dolayı saygımı eksik
etmiyorum.

benim de kayınvalidemle hiçbir sorunum yok allahıma bin şükür..kırıldığımız zamanlarda olmaz mı olur ikimizde kusura bakma demesini biliriz annem gibi her hafta giderim gitmesem o çağırır zaten.....

benim kayınvalidem iyi hos tatli bi kadındır.ama sonuc itibarı ile farkli sehirlerde yasiyoruz.bayramdan bayrama gorusuyoruz.
cok yakın oturuyor olsak ne olurdu bilemiyorum şakkıdı

sevgilimin annesiyle bi çok kes görüştük çok ii biri neyse o yani. Bu kiş nişan düşünüyoruz. Ciddi bi ilişkimiz var oda bana kizim der hep öper yanaklarimdan hatta.
Allah bozmasin umarimevlendikten sonra değişmez değişeceğini düşünmüyorum gerçi ama

sevgilimin annesiyle bi çok kes görüştük çok ii biri neyse o yani. Bu kiş nişan düşünüyoruz. Ciddi bi ilişkimiz var oda bana kizim der hep öper yanaklarimdan hatta.
Allah bozmasin umarimevlendikten sonra değişmez değişeceğini düşünmüyorum gerçi ama

canım benimde kayınvalidem böyleydi. hatta evliliğimiz sorunlu oldu.
benim ailem pürüz çıkarınca kaçtım. ilk etapta borçlarımızı ödeyene kadar ev kirası vermeyelim kayınvalidemlerle yaşayalım dedik. evleri çok büyüktü çünkü. kayınvalidemin bekarkenki tutumundan cesaret alarak ben verdim bu kararı. eşime ben teklif ettim. ama pişmanım. tamam kötü bi insan değil ama çok müdahale ediyor. çok ısrarcı. arada kuşak farkı var. herşeyimiz farklı. bazen eehhh yeter be diye bağırmamak için zor duruyorum. ama ince bi detay var ki nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün. bunu bildiğim için de iyi davranıyorum.

Evliliğimizin İlk aylarında kendisinden nefret ediyordum.Sebebi ise bana diş geçirme çabası ve ezmeye kalkmasıydı.Düğünümden 1 gün sonra taktığı takıları istedi.Bunlar beni hırçınlaştırdı.Araya büyük bir mesafe koydum.Sonra zamanla eskiyi unutmaya başladım.Çünkü eşimin annesi ve çok iyi tarafları var.Eşimde benim yanımda.O bana ömür boyunca her şeyin en iyisini alacağını söylüyor.Eşimin bana her şeyin en iyisini layık görmesi kinimi azaltıyor.Geçmişi düşününce kendimdede hatalar görüyorum.Şu an o beni seviyormu bilmiyorum.Seviyor gibi gözüküyor.Ama ben onu seviyorum.Bunu dile getiremiyorum.Hala kırgınlıklarım var.Ama elimden geleni yapıyorum onun için.Ankette iyi bir insan seçeneğini işaretledim.

benim kayınvalidemle kuşak farkı var herhalde ondan fikirlerimiz uyuşmuyor ama neyseki bırakın beraber oturmayı aynı şehirde bile değiliz.ondan dolayı çok mutlu biir evlilik yaşıyorum fikrime katılan var mı

benim kayınvalidemle kuşak farkı var herhalde ondan fikirlerimiz uyuşmuyor ama neyseki bırakın beraber oturmayı aynı şehirde bile değiliz.ondan dolayı çok mutlu biir evlilik yaşıyorum fikrime katılan var mı

bende farkli sehirlerdeyim.aynı sehirde olsam kesin samimiyetin (mecburen) fazla olmasindan kaynaklanan sıkıntılar yasardik heralde benneyaptımki
annenle bile tartisiyorsun yeri geliyor ama annen 10 dakka sonra unutuyor.kayınvalide oyle degil iste unutmazsırnaşık şey

çok kötü diyemem
her ne kadar beni arada çıldırtsada yinede iyi niyetli
sadece çok düşüncesiz ve bencil
zaten buda beni çıldırtmaya yetiyor
ha bide patavatsız

İyi bi insandır diyebilirim..17 yılda hiç tartışmamız olmamıştır..tabi bunda eşiminde payı büyüktür...dengeyi güzel sağlar....güzel gören güzel düşünür..birazcık ben öyle düşünüyorum herhalde...karşılıklı yani...:1hug:

Ben kayın valideciğimle Ve KAynatamla altlı üstlü otururum..Hane içinde bizim gelin ve kaynanana dayanışması vardır erkeklere karşı kaınlardır..Severim ve ANNECİĞİMİ :lepi:

şimdiye kadar hiçbir kötü davranışını görmedim duymadım..

Hatta abarıyosun diycek bazılarımız ama kendi annemle neredeyse aynı yerde olmayı başardı bende kaydirigubbakcemile5

hangısınden bahsedıyorusss =)))) hahaha kayınbabam cok capkındır ıkıncıden bahsedıyosanız anlasıyorus ılkı cadı cadıııı gorusmuyorum bıle =))) ayy aman neyse ıste ılkı dısında hepsıyle anlasıyorumm..
kaynanayı bırakın da en cok kayınpederımı cok seferım ben canım babammmmm bana cok sahıp cıkarr allah razı olsun ıstanbulda bır basımayım aılem akrabalrım arkadaslarım ızmırde ama buyuk olrakak basımızda bır kayınpederım var dıyebılırımmm =)

Back