• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

• Ankete Katılan
    286
Kayınvalidem çok şükür iyi bir insandır..
Kimsenin bişeyine karışmaz, dedikodu yapmaz, çocuklarını doldurmaz..
Kendi halinde biridir işte..
Allah onun yerine bana kırk kaynanaya bedel bir kayınpeder vermiş nabarsın..

iyi bi insadır sessiz sakin pasif tatlicadiarzu
bugüne kadar en ufak bi sürtüşmemiz bile olmadı
aman kızım tamam kızım sakin ol kızım alttan al kızım der durur :icecream:
çok iç içede değiliz zaten
bende soğuk bi insan olduğum için çok fazla laubali olmam :1closedeyes:
en iyiside bu
bi sorun olduğunda yada iğneleyici bi laf ettiğinde dönüpte cevap vermem he anne öyle der geçerim şakkıdı

Çok severim kayınvalidemi..
Gerçekten iyidir..
Değer veren,ayrıntıları önemsemeyen,büyüklüğünü bilen,konuşmasını nabza göre yapan bir kadın..
sanırım zamanında kayınvalidesinden çekmiş olmasının bunda katkısı çok fazla..
Allah razı olsun ondan:nazar::nazar::nazar:

Kayınvalidem çok iyidir.:1hug:
Ayrı oturuyoruz kayınvalidemle,kalmaya gideceğim zaman ararım.
Anneciğim biz gelicez akşama diye.
Bilir Mantıyı çok sevdiğimi hiç üşenmez yapar.:asigim:
Canı sıkılsa,eşimle beni özlese hemen arar bende onu ararım hemde sık sık görüşürüz.
Bide en hoşuma giden her zaman beni desteklemesidir.:lepi::lepi:
Gelin-kayınvalide beraber olur eşimin hakkından geliriz.
Belkide benim kayınvalidemden yana şanslı olmamın nedeni kız çocuğu olmamasındandır.
Çünkü kayınvalidemde, kayınpederimde 2 erkek çocuktan sonra bir de kız istemişler olmamış kısmet işte.
İkiside beni kızları gibi sever, asla gelin kelimesi kullanmazlar.
Aynen eşimin kardeşide yenge değil abla der hep bana
ta sözlendiğimizden beri.
Bu da benim şansım demekki...
Allah nazarlardan saklasın inşallah...
:nazar::nazar::nazar:

Kayınvalidem çok iyidir.:1hug:
Ayrı oturuyoruz kayınvalidemle,kalmaya gideceğim zaman ararım.
Anneciğim biz gelicez akşama diye.
Bilir Mantıyı çok sevdiğimi hiç üşenmez yapar.:asigim:
Canı sıkılsa,eşimle beni özlese hemen arar bende onu ararım hemde sık sık görüşürüz.
Bide en hoşuma giden her zaman beni desteklemesidir.:lepi::lepi:
Gelin-kayınvalide beraber olur eşimin hakkından geliriz.
Belkide benim kayınvalidemden yana şanslı olmamın nedeni kız çocuğu olmamasındandır.
Çünkü kayınvalidemde, kayınpederimde 2 erkek çocuktan sonra bir de kız istemişler olmamış kısmet işte.
İkiside beni kızları gibi sever, asla gelin kelimesi kullanmazlar.
Aynen eşimin kardeşide yenge değil abla der hep bana
ta sözlendiğimizden beri.
Bu da benim şansım demekki...
Allah nazarlardan saklasın inşallah...
:nazar::nazar::nazar:

Ne güzel gelin-kayınvalide ilişkisi...:nazar:
Allah nazardan saklasın gerçekten.
Ben de kayınvalidemi çok severim.
O da çok çekmiş kayınvalidesinden.
Bu nedenle pek karışmaz işimize.
Kötü laf falan söylemez.
Ama siz tam ana-kız olmuşsunuz.
Ben biraz daha soğukkanlıyım galiba.
Öyle hemen kaynaşamıyorum.

şuan çok iyiyiz aslinda çok iyi çok merhametli kadin bitane aslinda ilerki zamnlarda bi sorun çikicağini zannetmiyorum ama şu gelin-kaynana imaji varya nebilim üffff:nazar::nazar::nazar:

şuan çok iyiyiz aslinda çok iyi çok merhametli kadin bitane aslinda ilerki zamnlarda bi sorun çikicağini zannetmiyorum ama şu gelin-kaynana imaji varya nebilim üffff:nazar::nazar::nazar:

Gelin-kaynana imajını yıkan birçok gelin var burada baksana canım... yerimseniben
İçin rahat etsin... Ön yargı ile yaklaşırsan zaten anlaşamassın... sengözlerimebaksanab

cok ıyı olgun oturaklı bırıdır kayınvalıdem:nazar:
kendısının kızı olmadıgı ıcın olsa gerek kızı gıbı gorur benı

allah rahmet eylesin, kizsa bile disarida asla dedikodu etmezdi,oturur kendi kendine söylenirdi.
14 yilda 2 defa takisdik, biri gezmeye gitmem digeri de sigara icmemdi:delphin:

KIIIIZLAR İÇİMİ DÖKÜYORUM SIKI DURUN.KIZLARI İYİDİR GELİNLER KÖTÜ. ELİNDEN GELSE OĞLULARININ NEYİ VAR NEYİ YOK ALIR KIZLARINA VERİR SIRF GELİNLERE İNAT HA BU ARADA ÇOCUKLARININ ZENGİN OLANINI DAHA ÇOK SEVER.ERKEK KADIN DEMEZ KÖTÜLER.BÜYÜK BİR AVANTAJIM VAR EN KÜÇÜK GELİNİ BENİM YAŞLI ZAMANINA DENK GELDİM İSTEDİĞİ PERFORMANSI GÖSTEREMİYO.:delphin:

aramızdaki ilişki için en doğru ifade orta şekerli sanırım. aslında aramızda öle büyük bişi yaşanmış diil. soğuk savaş bizimki. genelde akıllı mesafeli biridir. beni kızdıran tek yönüyse kendini sürekli benimle kıyaslaması. özellikle de konu oğluysa.. bana oğlundan bahsederken sanki hiç tanımadığım bi adamı anlatıyomuş edası yok muu??? o noktada kopuyorum ben. bi de laf arasında sürekli geçen EL KIZI ifadesii... yine de iyidir dedim ya. bu kadar saplantı hepsinde bi parça oluyo sanırım...

Kayınvalidemle 14 yıl birarada olabildik, rahmetli oldu...birarada olduğumuz sürede karşılıklı saygı,sevgi içinde geçti, emekli öğretmendi belli olgunlukta görgülü bir insandı, ben de kendisine saygılı davranırdım, hiç bir sorun yaşamadık, Allah rahmet eylesin....:Saruboceq:

:smiley-cool:

Ne olursa olsun anne gibi olamaz kayınvalide bu bi gerçek. Şahsen eşim arada olmasa aklıma bile gelmez kendisi... Eşiminde ondan pek haz ettiği söylenemez..Kendisine son derece içten ve saygılı davrandığım halde karşılığını aldığımı düşünmüyorum. Bu yüzden kayınvalidesiyle arasının süper olduğunu söyleyen arkadaşlara gıpta ile bakıyorum. Mecburen görüşüyoruz işte.

suan nişanlıyım sımdıye dek kötu bıseyını görmedım hatta cok iyiligini gördum etlıye sutluye karısmaz ama herseyın ıyısını almaya calısır bana ınsalah sonuna kadar böle gıder.amınnnnnnnnnnnnn:utangac::nazar:

Kaynana pamuk olsa tezgahtan düşüp baş yararmiş.cok iyilerin bile samimiyetine inanamam erkek anneleri eşlerinden göremedikleri ilgiyi oğullarinda ariyorlar.bunun sonucunda kimi cok başarili oluyor kimide başarmak için elinden geleni yapiyor.geçinmek için mesafe şart.mümkünse bayramdannnn bayrama.

Back