Bende benzer bir şeyi kayinvalidemden hissediyorum diğer insanlarla kurduğu ilişkiyi samimiyeti anneme karşı gösterdiğini düşünmüyorum. Normalde çok samimi bir kadın kendi tarafıyla fakat sanki anneme mesafeli gibi hissediyorum. Bunda benden cekinmesinin etkiside olabilir bana karşı bir şey yapsa çok daha sakin çözebilirim ama aileme karşı herhangi bir hatayı imayi affetmem ve bir anda çok yıkıcı olabilirim bunu hissettiriyorum sanırım. Bir gün annemlere yemeğe geldiler ve kısa süre oturdular bu durum beni rahatsız etti açıkçası yanlarında eşimin halasını da getirdiler kadın 9da evde olmak zorunda eşi geliyor bunu da bilerek getirdiler ve o sebeple erkenden kalktılar. Sonrasında annemleri yemeğe çağırdılar babamda bir süre oturduktan sonra bize müsade dedi kayınvalidem oturun nereye deyince ben siz ateş alır gibi kaçarak gittiniz neden onlar otursun ki dedim. Bizim yanimizda halan vardı vs diye bahane saydı ama anneme çok ısrar edince annemlerde oturdu biraz daha. Ertesi gün beni aradı kayinpederime anlatmış o da görüyor musun cadıyı demiş onu anlatti tekrar bizim kalkma sebebimiz halandi vs dedi ben de getirmeyebileceklerini kısa süre oturup kalkmalarinin hoşuma gitmedigini söyledim. Kayınvalidem başka bir şehirde kalıyor senenin çoğunda annem her sene gidisinde dolabına keşkek elmalı kurabiye vs yapar gönderir yazın patlıcan biber kozler buzluguna bir şeyler hazırlar aynı özeni görmediğini söylememe rağmen sen karışma diyor
kendi tarafıyla günde 5 vakit telefonda konuşan kadın kaç aydır annemi aramadı mesafeli olmak istiyorsa görüşmeyebilirler bundan o zararlı çıkar hiç sorun değil