• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Gerçekten çok sinirleniyorum. Artık öyle yapıyorum zaten. Benim annem babam bana böyle baskı yapmadı. Ki bu yaşta daha. Çocuk doğurup bakmamışım ben bakacaksın yanına alacaksın muhabbeti çok komik değil mi? Ki benim annem o kadar düşünceli ki şehir dışından gelmesine rağmen kalmayacaktı yalvardık üstünden montunu çıkardık öyle 1 gün kaldı sabah erkenden de gitti

Komik değil yerini hazırlıyor
Bazı tipler böyle bayilirlar çocuklarına yıkılmaya..
10 sene çocuk dusunmuyorum de :D
Zaten annem babam da o kadar yaşlanırsak huzur evine gider otururuz kızımı rahatsız etmeyiz diyolar de
Anlasin senden iş çıkmayacağını;)

Bazı insanlar gerçekten garip ve nedense bu gariplikler kayinvalidelerde daha çok oluyor :) iyi olayım derken çok taviz vermeyin kendinize de çok dert etmeyin bence de mesafe iyidir. Emrivakilere musade etmemeye çalışın
Evet ama kırıcı olmaktan da korktuğum için cevap veremiyorum pek sadece suratıma ve hareketlerime yansıyor. Gitmiyorum mesela. Ama sonra diyemediklerim içimde kalıyor hep

Komik değil yerini hazırlıyor
Bazı tipler böyle bayilirlar çocuklarına yıkılmaya..
10 sene çocuk dusunmuyorum de :KK70:
Zaten annem babam da o kadar yaşlanırsak huzur evine gider otururuz kızımı rahatsız etmeyiz diyolar de
Anlasin senden iş çıkmayacağını:KK66:
Gelmezler diyorum ben diyor ki gelecekler olmaz öyle :skandal:

Yaşınız küçük sanırım. Cidden siz yaşta kadınlarımızın evlenmesi beni üzüyor. Evlilik iyi yürümezse travmalar yaşatır. Öncelikle hazır olmadan evlilik yapılmasını doğru bulmuyorum. Eşinin ailesi de işte bu üzerine anlam yüklenen evlilik olayını yanlış anlamış kişiler ve belli ki cahiller. Ülkemizde aileler çocuklarıyla beraber evleniyorlar. Bu da sorunlara neden oluyor. Parasal konularda üzülmeyin ama diğer hareketleri sizi rahatsız ediyorsa serinkanlı yaklaşın ve yavaşça mesafeyi açın. Bunu yaparken sakin kalmaya çalışın. Kolaylıklar diliyorum.

Annene babana kaynanana kayinbabana bakacaksin 2 de cocuk dogursan 8 kişi artık bi villa filan kiralarsınız. Annen haklı sen huzur evimsin :D

Sakin yuz verme
Ayni sehirde ustelil yeni evlilerde 1 hafta kalmak nedir?
Mesafeni koru.
Her gelmek istediklerinde kabul etme
Birsey uydur arada gelsinler

Bastan nasil baslarsa oyle gider sonra duzeltemezsin

Anliyodur bence önemli olan da an
Yaşınız küçük sanırım. Cidden siz yaşta kadınlarımızın evlenmesi beni üzüyor. Evlilik iyi yürümezse travmalar yaşatır. Öncelikle hazır olmadan evlilik yapılmasını doğru bulmuyorum. Eşinin ailesi de işte bu üzerine anlam yüklenen evlilik olayını yanlış anlamış kişiler ve belli ki cahiller. Ülkemizde aileler çocuklarıyla beraber evleniyorlar. Bu da sorunlara neden oluyor. Parasal konularda üzülmeyin ama diğer hareketleri sizi rahatsız ediyorsa serinkanlı yaklaşın ve yavaşça mesafeyi açın. Bunu yaparken sakin kalmaya çalışın. Kolaylıklar diliyorum.
Doğru söylüyorsunuz evlilik gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Yaşım 22 bunu kaldırabiliyorum ama onlar üstüne başka sorumluluk ekliyorlar anne baba bakımı gibi. Bu yaşta bunların diretilmesi benim sinirimi bozuyor sadece

Doğru söylüyorsunuz evlilik gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Yaşım 22 bunu kaldırabiliyorum ama onlar üstüne başka sorumluluk ekliyorlar anne baba bakımı gibi. Bu yaşta bunların diretilmesi benim sinirimi bozuyor sadece
Ki gençler elleri ayakları tutuyor. Ama kayınvalidem ile kaynatam yaşlılar o yüzden yer yapma çabalaması

Sakin yuz verme
Ayni sehirde ustelil yeni evlilerde 1 hafta kalmak nedir?
Mesafeni koru.
Her gelmek istediklerinde kabul etme
Birsey uydur arada gelsinler

Bastan nasil baslarsa oyle gider sonra duzeltemezsin
Katılıyorum o yüzden aslında özünde çok iyidir kayınvalidem ama bu huyları beni soğuttu kendisi yaptı ama bunu

Annene babana kaynanana kayinbabana bakacaksin 2 de cocuk dogursan 8 kişi artık bi villa filan kiralarsınız. Annen haklı sen huzur evimsin :KK70:
Haha dedim zaten eşime ileride senin anneni benim de babamı yanımıza almak zorunda kalırsak görürsün. Onun annesi yalnız kalamazsa benim de babam kalamaz.

Bı laf vardır "gelmedik ağrıya hastalanmak" diye :) bence boşver daha yıllar var dur bakalım belki o zaman geldiğinde şartlar bambaşka olacak. Şimdiden bunları düşünüp canını sıkma

Ay bende cok yüz vermiyorum kv .bir kere sinir oldum cünkü yüz versem tepeme çıkarlar eminim .o yüzden kimse senden önemli değil kendini sinir etme sana ters bi hareketleri dokundugunda gülerek hayır ben öyle istemiyorum de .ben bir kere kv bana yapma dediği bir şeyi gülerek inadına yaptım içimin yağları nasıl eridi anlatamam be .o günden sonra dedim ki ben üzülceme insanlar gözümde değersiz olduklarını anlasın bana laf geçirilmeyeceni anlasın

Mesafeyi asıl yeni evliyken sizde kaldığında yapacaktın. Artık yerini yapmış, zor kurtulursun.

Senin anne babandan mi bahsediyorlar bakacaksin derken? Eger oyleyse, onlara neymis. Ister bakarsin ister bakmazsin. Sakin yakinlarina gidip tasinma.

Mesafeyi asıl yeni evliyken sizde kaldığında yapacaktın. Artık yerini yapmış, zor kurtulursun.
En son kalmak için geldiğinde anladı 2 gün kalıp gittiler zaten sonra hastalandığım için eşim çağırdı işleri yapsın diye o zamanda 2 gün durdu normalde olsa 1 hafta kalırdı

Back