kayinvalide ve misafirlarini nasil agirlayabilirim

bir de seramik ve porselen farki ne? bugun sevgilimin annesi birinden bahsederken ayol evine gittik butun tabaklari seramikti onun cok konusmasin o dedi biri onun sunumlarini begenmedi herhalde o kisiye salladi skdlxjskxjdkxjdkdj

Oha bu KV sunumda advanced level Ama salla yok arkadasim yine de strese girmek yok. Bir de bence sevgiline de danismalisin o bence annesini biraz daha iyi taniyordur.

bir de seramik ve porselen farki ne? bugun sevgilimin annesi birinden bahsederken ayol evine gittik butun tabaklari seramikti onun cok konusmasin o dedi biri onun sunumlarini begenmedi herhalde o kisiye salladi skdlxjskxjdkxjdkdj
onun icin en buyuk fark seramigin ucuz , poselenin pahali olmasi gibi geldi.
ama porselen dunyasi bir derya ucu bucagi yok fiyat ve marka konusunda.

ayy ne kadar detayli yazmissin minnosummm cok tesekkur ederim

yavastan bir rota olusturdum bella maison ve porlanda bakacagim. cayciya guvenemedim onun demlik kismiyla sevgilim futbol oynamisti biraz akitiyor kahve makinesi alirim, onu biliyorum babamin evinde gordum. demlik alirim onu da bugun kayinvalidede gordum ustu cam gibiydi ona benzer bir sey alirim.

cay bardagi sade ama tabaklari cesit cesit oluyor onun, o sekil bir sey almaya calisirim. bir de fincan takimi.

ikramliklari genelde yaptirdigim bir yer var ama simdi pandemide yapiyor mu falan bilmiyorjm bi sormak lazim. cogu yer kapanmis.

bir de ben simdi tabak alirim ama bugun cidden onume bin tane tabak geldi ben neyi neye koyacagimi bilmiyorum da o yuzden gidince ne alacagimi da bilemiyorum boyle buyuk bir servis tabagina her seyden koymak mi lazim? yoksa onun annesi bugun buyuk bir tabagin icine kucuk tabaklar koymustu yan yana. kafami karistirdi kadin.

Oha bu KV sunumda advanced level Ama salla yok arkadasim yine de strese girmek yok. Bir de bence sevgiline de danismalisin o bence annesini biraz daha iyi taniyordur.
soyledim annenler bize gelecekmis diye gulme krizine girdi lutfen videoya ceker misin bir sekilde annemin bakislarini gormek istiyorum diyor herkes biliyor annesinin asla memnun olmayacagini. biraz da yengeyi dusunuyorum ben ya o cok seker yani ben onlara gittigimde falan cok ugrasiyordu.

Haklı ya ben de seramiklere burun kıvırıyorum beaa Saksı malzemesinden tabak yapmışlar gibi. Porselen olacak sağlam sağlam.

Evet ya orada çok güzel şeyler vardı. Hem şık tasarımlar hem de kaliteliler

Porselen daha sert ve camsı bir yapıya sahip .Nasıl desem daha parlak ve pürüzsüz .Seramik ise darbeye karşı daha dayanıksız oluyor.Benim de bilgim bu kadar .Keşke aynı şehirde olsaydık hiç kullanilmayan kristallerim falan ise yarardı hiç değilse .Benim de annem meraklı böyle seylere aşk i memnuda görüp almıştı

Seramik hemen aşınır,kenarlardan kırılır ve damarlar oluşur oysa porselen öyle değil, kalitelidir ve azonce söylediklerimin hiçbirisi olmaz.ya keşke komşum olsaydın bendeki tabak sunumluklari ödünç verirdim
Kahve yanına su için kadeh kullan ,kv şaşırsingenelde minik bardaklar oluyo ya ben hiç sevmem.
Şık bir tepsi, su Aynalı ve kenarları.gold(altın yaldızlı) olanlardan al bak mutlaka

Seramikle porselenin farkını bende bilmiyom beni etiketlediğine pişman olduysan ufaktan gideyim
yok yok sen damadi bana savunmayi seviyordun hadi cik bakalim isin icinden beni annesiyle kor kuyulara atti gitti askerde yatiyor simdi

Evet kesinlikle hem de her aradığını bulabilir .Tek tek satın alabildigi için daha karlı bence .
Mesa avm nin içindeki paşabahçe duruyorsa orda çok tasarım bol çeşitli şeyler vardı. Tabak bardak sunum ürünleri süsleme çiçekleri harika şeyler vardı

Mesa avm nin içindeki paşabahçe duruyorsa orda çok tasarım bol çeşitli şeyler vardı. Tabak bardak sunum ürünleri süsleme çiçekleri harika şeyler vardı
Ben İstanbuldayim ama gerçekten çok kaliteli ürünleri var her yaş grubuna hitap eden .Evde çok aksesuar yok mesela bikac tane sadece ama oradan aldım her gören de soruyor . Konu sahibi sizin dediğiniz Avmyi biliyordur kesin oraya bı baksin bakalım . Gözünde canlanır en azından masa örtüsü de var orada .Yoksa linense bakar.

Seramikle porselenin farkını bende bilmiyom beni etiketlediğine pişman olduysan ufaktan gideyim
İnci tozu var mı içinde ya da kemik tozu?bir taraftan bakınca diğer tarafı görünecek kadar ince mi?gerçek porselen mi? Çakma seramik mi? Zor işler bunlarrr zorrr. Hele arkasını çevirip markasına bakarlarsa yandıkkk

Kadeh çok saçma değil mi? Temelde alkollü içki bardağı niye su koyuyoz içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…