kayinvalide ve misafirlarini nasil agirlayabilirim

Yaaa 🤣🤣 Seramik bi milyoncudaki pasta tabakaları oluyo ya hani onların malzemesi. Porselen yemek tabaklarımız. Daha sağlam fırınlanmışı daha inceltilebilinmiş olanı 🤣
merve sen bu konularda yetkili bi ablaya benziyosun bi de marka soylesen tabagin arkasini cevirip sonra gozunden bir damla yas suzulmesin canim kayinvalidemin🥲

merve sen bu konularda yetkili bi ablaya benziyosun bi de marka soylesen tabagin arkasini cevirip sonra gozunden bir damla yas suzulmesin canim kayinvalidemin🥲
Abi ben klasikçiyim Kütahya porselen ama bievden aldığım bir kahvaltı takımım var onun da porseleni taş mübarek her dakika onun tabaklarıni kullanıyorum. Ama ben varoş çocuuyum. Sen gir yukarı kaydırmalı sitelere pahalısından al bunlar pahalı mı bilmiyorum. Gerçi son dönem kütahyanın da modern serileri var sanırım. 🤣

Bisey dicem cok mu gorgusuzce olur ama Googleda cay takimi diye aratirken su dugn pastasi gibi kat kat tabak gorsellerine rast geldim. Bence cok etkiler yani bilmiyorum tam anlamiyla KV etkilemek icin dizayn edilmis gibi geldi ama emin de olamadim. Sunum sunum diye bagiriyor bu 3 katli tabaklar ama biraz zevksiz de olabilir gibi de geldi.

1623104910581.png

Eklentiler

• TDK6PB.jpg
    TDK6PB.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu sunum işinin piyasadaki en kaliteli şık markası jumbo dur sassy. Orda her türlü malzeme var sunum çatal bıçak servis tabak. Fiyatları tuzludur ama en iyisi de odur marka olarak

Bisey dicem cok mu gorgusuzce olur ama Googleda cay takimi diye aratirken su dugn pastasi gibi kat kat tabak gorsellerine rast geldim. Bence cok etkiler yani bilmiyorum tam anlamiyla KV etkilemek icin dizayn edilmis gibi geldi ama emin de olamadim.

Eki Görüntüle 2866447
İlla böyle katlı birşey alınacaksa bunun daha sık versiyonlari var aslında şu an bulamam ama AVM'de çok kez görmüştüm .

Üstte yazmış şimdi arkadaş zaten Jumbo 'da görmüştüm rosegold olanını .

Bisey dicem cok mu gorgusuzce olur ama Googleda cay takimi diye aratirken su dugn pastasi gibi kat kat tabak gorsellerine rast geldim. Bence cok etkiler yani bilmiyorum tam anlamiyla KV etkilemek icin dizayn edilmis gibi geldi ama emin de olamadim. Sunum sunum diye bagiriyor bu 3 katli tabaklar ama biraz zevksiz de olabilir gibi de geldi.

Eki Görüntüle 2866447
Bence bitsin bu tabaklar bir an önce yaaa

Eki Görüntüle 2866447
onun evde bunlar hep var. salonda hep duruyor sehpada sonra sevgilim icindekileri yeyince cildiriyor yemeeee git mutfaktan yeeee diye :KK70: yani bunlara bayilir. her gun degistiriyor eminim bu tabaklari kesin bir milyon tane vardir.

bir daha anladigin seyleri sormazsin o zaman :KK54: ama canin illa benden teyit almak istiyorsa her zaman beklerim :KK66:
Bana teyit icin kendini yorma kardes kısıra biber salcası koy, patates salatasına taze soğan koy cünkü belli ki sunum perisi kızıp seni elindeki değneği ile hoop diye kabağa cevirecek ahajajajqmql

Bana teyit icin kendini yorma kardes kısıra biber salcası koy, patates salatasına taze soğan koy cünkü belli ki sunum perisi kızıp seni elindeki değneği ile hoop diye kabağa cevirecek ahajajajqmql
hah soyle biraz contexte uygun konus guldur beni :KK66:

X