Kayinvalide terörü artı aldatılmak? lütfen evliler yazsın

Aynen katiliyorum. Keske dusunce tarzinda yanlis bir seyler oldugunu fark etsen de gozden gecirsen. O zaman kutlardik...

Ne zaman milletin hoşuna gitmeyen birsey yazılsa tersliyorlar.konu açınca her türlü yorum yapılabilir. Ayrıca genellemeniz çok büyük bir hata.konunuza gelecek olursak gidince işlerin bozulacagini sende biliyorsun buna rağmen gideceksin bize bunları anlatma niyetin ne onu anlamadım

Allahım nasıl insanlar var. Canım barıscanız bile kesinlikle mesafe şart ama bebek için bilemedim valla elinde ailesi için seninle kırıcı boyutlara gelmiş oyüzden kafam karıştı yani. Allahım herkesin evine huzur versin şerli insanlardan korusun

şaka gibisin ama kuzum.kocan boğazına sarılırken,seni aldatırken hem fiziksel hem psikolojik şiddet olmuyor millet burada gerçekleri yazarken ama sizi hakim amcaya söyliyceem diye ağlıyorsun.oldu.

yakında eline tatlını alıp avukata gidersin yüksek ihtimal tercih senin gittiğinde gene ayrılacaksınız zira.

Dayak yemenize değil de eşinizin "çirkin" bir kızla yazışmasına takılmışsınız. O nedenle size her şey müstehak kusura bakmayın. Halinize üzülmedim. Ne yaşarsanız yaşayan hak etmişsiniz.

Bu bayan ona yapılan yorumlar içinmi devamlı davalarla tehdıt edıyor mılleti.ne dıye hala üye pekı.?

Kusura bakma da bu kadar şeyi sineye çektiğin için haklıyken haksızsın.
Bir de elinde çiçekle ailesine gideceksin ve bu adama çocuk doğuracaksın he :)
Elimde olmadan gülüyorum vallahi o kadar şeyden sonra akıllanmamışsın.
Bence sorun kayınvaliden ya da eşinin sülalesi falan değil sorun eşin!
Bu arada evet ALDATILMIŞSIN.

Dipnot: EVLİYİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…