- 15 Eylül 2014
- 122
- 148
- 43
Siz hamile değil miydiniz? Büyük cesaret
açtır.sana kimse burada hakaret etmiyor. sadece tutarsızlıkları söylüyor . hadi git et. bekliyorumDaha fazla psikolojik şiddet uygulamaya devam ederseniz kk hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vericem şiddetten besleniyorsunuz bizzat şiddeti siz uyguluyorsunuz adliye şurası hiç üşenmem kamu davası açtırırım yetkililer site sahibi bi kendinize gelin
HmmmmmDaha fazla psikolojik şiddet uygulamaya devam ederseniz kk hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vericem şiddetten besleniyorsunuz bizzat şiddeti siz uyguluyorsunuz adliye şurası hiç üşenmem kamu davası açtırırım yetkililer site sahibi bi kendinize gelin
Yawrucum burdan bu şekilde değil de; şikayetin warsa direk özel mesaj yazabiliyorsun site yönetiminde bunu biliyorsunuz...Zaten bütün konularda mobbing uygulanıyor farkında mısınız? Insanlarla dalga geçiliyor ya da hakarete uğruyor ne kadar devam edecek sanıyorsunuz bu düzen? Ben olmasam başka biri açacak bunu göremiyor musunuz burada şiddetten beslenen insanlar olduğunu
Zaten yeni üye oldum olduğuma olacagima pişman oldum mobbing artık hukukumuza girdi illa hakaret kelimesi içermesi gerekmiyor psikolojik şiddet bu duyun düzeltin site yetkilileri
psikolojik şiddetmi,sana tutarsızlığı gösteriyorum. kp sana saldırmış evinde, sen polisi aramışsın,adama polis uzaklaştırma vermiş.Zaten bütün konularda mobbing uygulanıyor farkında mısınız? Insanlarla dalga geçiliyor ya da hakarete uğruyor ne kadar devam edecek sanıyorsunuz bu düzen? Ben olmasam başka biri açacak bunu göremiyor musunuz burada şiddetten beslenen insanlar olduğunu
Zaten yeni üye oldum olduğuma olacagima pişman oldum mobbing artık hukukumuza girdi illa hakaret kelimesi içermesi gerekmiyor psikolojik şiddet bu duyun düzeltin site yetkilileri
kapıyı da kilitlemis evime giremedim zili çalınca 2 dk sonra açtı eşyalarımı almaya geldim dedim yalnız değildim allahtan üzerime yürüdü eşyalarımı almak için yatak odasına gittim kapıyı kapattım tekmeyle kapıyı açtı polisi aradım ben de
Karakola gittim şikayetçi oldum babasına uzaklaştırma kararı çıkardım ama evime gitmedim can güvenliğim yok
Sonra ertesi gün sen misin onu yapan eşim de bana uzaklaştırma kararı çıkarmış olay polise mahkemeye taşındı ve ben evime gidemedim 5 ay kardeşimde yaşadım
şu kısma bakalım. kp üzerinne yürüyor. kaçıyor kapıyı kilitliyor. tekmeyle kırıyor adam. kadın polisi çağırıyor. kp uzaklaştırma alıyor. ve eş sen bunumu yaptıın diye ertesi gün uzaklaştırma çıkarıyor.
bu mümkün değil
bir gün evel oraya polis gellmiş. bu biliniyor
Daha fazla psikolojik şiddet uygulamaya devam ederseniz kk hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vericem şiddetten besleniyorsunuz bizzat şiddeti siz uyguluyorsunuz adliye şurası hiç üşenmem kamu davası açtırırım yetkililer site sahibi bi kendinize gelin
Zaten bütün konularda mobbing uygulanıyor farkında mısınız? Insanlarla dalga geçiliyor ya da hakarete uğruyor ne kadar devam edecek sanıyorsunuz bu düzen? Ben olmasam başka biri açacak bunu göremiyor musunuz burada şiddetten beslenen insanlar olduğunu
Okypete mobbing nedir?psikolojik şiddetmi,sana tutarsızlığı gösteriyorum. kp sana saldırmış evinde, sen polisi aramışsın,adama polis uzaklaştırma vermiş.
ve eşin buna karşın ertesi gün senin için uzaklaştırma alıyor bunu yaptın babasına diye..
gel bunu açıkla bana.
bir gün evvel olaya polis gelmiş. olay adli vaka olmu. kayıt edilmiş. ertesi gün kocan uzaklaştırma alıyor. bu olacak şeymi. mümkün değil.
Sen kendi hur iradenle burada uyelik acmissin.Zaten bütün konularda mobbing uygulanıyor farkında mısınız? Insanlarla dalga geçiliyor ya da hakarete uğruyor ne kadar devam edecek sanıyorsunuz bu düzen? Ben olmasam başka biri açacak bunu göremiyor musunuz burada şiddetten beslenen insanlar olduğunu
Ocak disisiniz :)bekarlar yazamıyor mu?
Jazzband bogazlamak nedir?Okypete mobbing nedir?
Konunun sonunda da bizi mahkemeye veriyor. Buyur burdan yakeşinizden şiddet görüyorsunuz
hakarete maruz kalıyorsunuz
kayınpeder üstünüze yürüyor
kayınvalide yapmadığını bırakmıyor
ama pizza yaptırınca barışıyorsunuz
sonra yine birbirinize giriyorsunuz
bir evlilik bu kadar bataktayken sorunuz "aldatıldım mı"
eh o eksik kalsa kabahat olurdu.
adam gururunuzu yerden yere vurmuş hala bunu mu soruyorsunuz?
Sen kendi hur iradenle burada uyelik acmissin.
Konu paylasmissin.
İnsanlara fikir sormuşsun.
Sonra da sana siddet uygulayan kocana degil bize kiziyorsun
Bizi mobbingden dava edene kadar o cok yakin olan mahkemede bu anlattigin kisilere dava acsaydin o zaman boyle yorumlar almazdin. Burada hakaret edilmesine bile gerek olmadan bize dava acana kadar adam sana birebir siddet uygulamis, o zaman yok muydu o mahkeme orada?
Git isine kardesim sabah sabah