Kayinvalide terörü artı aldatılmak? lütfen evliler yazsın

senaryo yazsan bu kadar çıkar. ne biçim hikaye bu yahu. zafer işaretleri, uzaklaştırmalar, takım elbiseli pizzalı adam.. çok tutarsız.

Siz hamile değil miydiniz? Büyük cesaret

Öyleyim ama bu sonucu değiştirmez. Hamileyim diye ileride şiddete katlanmalı mıyım ? Kocadır bu sever de döver de mi demeliyim ? Bana hakaretler etse , beni aşşağılasa , hamileyim diye susup oturmalı mıyım ? Hamileyim diye her türlü eziyete boyun mu eğmeliyim ?

İşte bu algı yanlış. Kadın ayakları üstünde durmasını bilmeli. Elbette Allah kimseye hiçbirini yaşatmasın ama yaşandığında da artık kadınlar susmasın.

Seninle hala nikahlıyken gidip elin kaşarına aşkımlı canımlı konuşuyorsa seni aldatmış oluyor eşin ewet...

Yani bu olay bir tek sanal yolundan yapılan bir konuşmada kaldığını zannetmiyorum...

Ve ayrıca eşinin ailesinin seninle ne gibi bir problemleri war ki bu kadar sana bu şekilde davranıyorlar anlamadım...

Tamam bazı insanlar gerçekten psikopat olabiliyor ama, oğlunuda alıp ewden giderken zafer işareti yapıp gitmesine hayret ettim.

Kadında ki egoya bak

Ve ayrıca eşimle bizim sorunumuz yok biz anlaşıyoruz demişsinya hani; eşin annesinin ağızına bakıpta senin boğazını sıkabiliyor we siz haLa eşimle sorun yok diyorsunuz...

Ewet belkide bu olaylar olalı üzerinden 2 sene geçmiş diyorsunuz ama eşiniz ailesinin yanına gitme planlarında sizinle bunca olaylara rağmen..

Akıllı bir adam yuvası dağılmaması için bir daha ailesiyle sizi yan yana getirmemesi lazım net..!

Daha fazla psikolojik şiddet uygulamaya devam ederseniz kk hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vericem şiddetten besleniyorsunuz bizzat şiddeti siz uyguluyorsunuz adliye şurası hiç üşenmem kamu davası açtırırım yetkililer site sahibi bi kendinize gelin

Hakaretler, boğazlamalar, uzaklaştırmalar...
Bu kadar çirkinleştikten sonra nasıl geri adım atılır da evlilik yürütülür, hayretler içerisindeyim. Birbirinizin yüzüne nasıl baktınız bir daha? Evlilikte saygı ne kadar önemli gerçekten.

açtır.sana kimse burada hakaret etmiyor. sadece tutarsızlıkları söylüyor . hadi git et. bekliyorum

Hmmmmm

eşinizden şiddet görüyorsunuz
hakarete maruz kalıyorsunuz
kayınpeder üstünüze yürüyor
kayınvalide yapmadığını bırakmıyor
ama pizza yaptırınca barışıyorsunuz
sonra yine birbirinize giriyorsunuz

bir evlilik bu kadar bataktayken sorunuz "aldatıldım mı"
eh o eksik kalsa kabahat olurdu.
adam gururunuzu yerden yere vurmuş hala bunu mu soruyorsunuz?

Zaten bütün konularda mobbing uygulanıyor farkında mısınız? Insanlarla dalga geçiliyor ya da hakarete uğruyor ne kadar devam edecek sanıyorsunuz bu düzen? Ben olmasam başka biri açacak bunu göremiyor musunuz burada şiddetten beslenen insanlar olduğunu
Zaten yeni üye oldum olduğuma olacagima pişman oldum mobbing artık hukukumuza girdi illa hakaret kelimesi içermesi gerekmiyor psikolojik şiddet bu duyun düzeltin site yetkilileri

Yawrucum burdan bu şekilde değil de; şikayetin warsa direk özel mesaj yazabiliyorsun site yönetiminde bunu biliyorsunuz...

Bence siz öyle yapın hadi...

psikolojik şiddetmi,sana tutarsızlığı gösteriyorum. kp sana saldırmış evinde, sen polisi aramışsın,adama polis uzaklaştırma vermiş.
ve eşin buna karşın ertesi gün senin için uzaklaştırma alıyor bunu yaptın babasına diye..
gel bunu açıkla bana.
bir gün evvel olaya polis gelmiş. olay adli vaka olmu. kayıt edilmiş. ertesi gün kocan uzaklaştırma alıyor. bu olacak şeymi. mümkün değil.

benim asıl merak ettigim şu:
eve gelirken tek degildi... o kisi kimdi? yatak odasına beraber mi kactılar?
eger ailesinden biri ise sonra nasıl "ayrılma mukemmel(siddetsiz) evlilik yok " diyebiliyorlar...

konu sahibi,
keske fiziksel siddet uygulayan insanların baba olma yasagı olsa da... ben de sizi bir cocugun hayatını karartmak uzere adım atmak suctur diyip dava edebilsem...
neyse ilerde konularınızı goruruz,
ihmal ve istismardan sikayette bulunuruz biz de.

Mune buyur..

Okypete mobbing nedir?

Sen kendi hur iradenle burada uyelik acmissin.
Konu paylasmissin.
İnsanlara fikir sormuşsun.
Sonra da sana siddet uygulayan kocana degil bize kiziyorsun
Bizi mobbingden dava edene kadar o cok yakin olan mahkemede bu anlattigin kisilere dava acsaydin o zaman boyle yorumlar almazdin. Burada hakaret edilmesine bile gerek olmadan bize dava acana kadar adam sana birebir siddet uygulamis, o zaman yok muydu o mahkeme orada?
Git isine kardesim sabah sabah

Konunun sonunda da bizi mahkemeye veriyor. Buyur burdan yak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…