Kayinvalide terörü artı aldatılmak? lütfen evliler yazsın

Başka zaman başka bir yerde sitede sanal linç uygulanıyor deseniz ben de size hak verirdim. Sizin konunuzda değil ama bazı konularda birden çok yükleniliyor konu sahibine. Sizin durumunuzda ise sanal bir platformda haklarını bu kadar savunan, site yönetimine kadar çekinmeden hakkını arayan bir insanın özel hayatında bu kadar pasif olması bazı şeyleri görememesi inanılmaz bir çelişki.
Cümlelerini bir kısmından boş olmayan bir insan izlenimi verirken, evliliği ve ilişkisi fiziksel şiddet boyutlarına gelmiş, mahalle arası kavgalarına dönmüş, kapı kırmalar, boğaza çökmelerin yaşandığı bir ortama çocuk getirmeyi planlayacak kadar bambaşka bir insana bürünebilmesi şaşırtıcı.
Umarım kendi yaşamınızı bu kadar hiçe sayarken bir gün çocuğunuzun hakkı için savaşmak durumunda kalırsanız en az bu sitedeki kadar atılgan ve savunmacı olabilirsiniz. Bu denklemdeki yetişkinler tercihlerini yaşarken bizim üzüldüğümüz sadece dünyaya gelmek için hiç fikri sorulmayan masum bir bebek.

Mobbing uygulayanların ortak özellikleri ;
  • Aşırı denetleyici,
  • Korkak ve nevrotik,
  • Daima güçlü olma isteği içinde ve iktidar açlığı içinde olan,
  • Kötü niyetli ve hileli eylemlere başvurmaktan çekinmeyen,
  • Antipatik özellikler taşıyan
  • Düşmanlıktan hoşlanan
  • Can sıkıntısı içinde zevk arayışında olan

Hadi bana hak verme istemiyorum zaten senin bana hak vermeni diğer bdv konuları? Farkindaysaniz ben kendimden sadece benden özümden DEĞİL bdv kadınlarından bahsediyorum
Kullanılan kelimeleri saymami ister misiniz? Sabah uyanıp ya da gece uyumadan bi stres atayım mantığıyla bdvye giren hakaret edip ooh rahatladım şimdi kendi mükemmel hayatıma döneyim diyen bi sürü kadın var
O kadını belki intihara sürüklüyorsunuz bu kadar boşanmanın teşvik edildiği kadın topluluğu görmedim ben evlilik dışı ilişkiler evli insanlarla ilişkiler olağan karşılanıyor aksini söyleyince size çağ dışı insan muamelesi yapılıyor birbirlerinin mesajlarını beğenme yarışına girip kim daha çok hakaret edecek yarışında at başı öne geçiyorlar tamam ilkel insan davranışı önüne geçemezsiniz bir yerde ama çaresiz kadın bişey soruyor sana belli ki soru işareti var kafasında senin düşündüklerini düşünemiyor mu sanıyorsun senin akıl ettiğini o bilmiyor mu? ?
Neyse ya valla yoruldum ben

bu konuyu bilmiyorum, yapılan yorumları da okumadım. sadece bu mesaja istinaden cevap yazmakta kendimi tutamadım. size gönderdiğim özel mesajları, bana hakaret eden üyeyi defalarca göstermeme rağmen cevap yazma tenezzülünde bile bulunmayışınız yönetimin hakaret konusunda iddia ettiğiniz kadar hassas olmadığının göstergesi bence.

Sizin bahsettiğiniz bu konularda merak etmeyin pek çok insan konu sahibine yüklenildiği için KİB butonunu kullanıyor ya da direk site yönetimi ile iletişime geçiyor. Ben kaç kere "sanal linç" üzerine Mune ile konuştum. Kendisi abartılan durumlarda direk müdahale ediyor merak etmeyin.
Sizin durumunuzda ise böyle bir şey yok. Sadece bir kaç haklı eleştiriye gelemediniz o kadar. Ama 2 yıl geçsin bizimle de aranızı düzeltirsiniz. Nasıl olsa zamanla boğazlanmalar bile unutuluyor.

Milyonlarca kez dendi ki kötü içerik butonunu kullanın ki yaptığınız şikayetlerin izi kalsın. Neden özel mesaj atıp özel muamele istiyorsunuz ? Kusura bakmayın kişşiye özel uygulmamız bulunmamaktadır. KİB butonuna basarsınız mune işlem yapmaz o zaman ne söyleseniz haklısınız. Sonrasında ben özel mesaj yazdım şunu yaptılar (bu sefer oooo özel mesajla işler yürüyormuş) veya sizin de bahsettiğiniz gibi yazdım ama cevap bile vermediler yorumlar çıkar.

Yani olay hassaslık değil sizin site kurallarını ve işleyişini bilmemeniz.

bizim düşündüğümüzü düşünüyor ise neden buraya konu açıyor?

ayrıca ben burada ''boşan '' denilip de kimsenin boşandıgını görmedim. ''boşanma'' ''Yuvanı yıkma'' dediğimizde de tamam boşanmayayım diyenini de görmedim.

eğer hayatındaki ciddi kararları buraya göre alıyorsa o kişide ciddi sıkıntı vardır zaten.... ki bunu intihara kadar götürecek kişiye ne yapabilirz? Bir uzmandan destek alması gerekir bizlerden değil eğer bu kadar hassas ve ucurumun kenarındaysa..

çünkü buradaki kimse psikolog ya da dert duvarı değil... herkes hakaret etmeden düşüncesini yazabilir. yalnız olumsuz eleştiri ile hakaret kavramını ayırmanız gerekir öncelikle.

bence bebek yapmayın . meselelerde aşırı fevrisiniz . biraz ailelere SAYGI olsaymış ..

Ek olarak 5 kez şikayet edilmişsiniz örnek ; off, bayat yorumlarını kendine sakla.baydın.

bu mesajınız ve ceza almamışsınız. Çifte standart ise evet bu mesajınız 5 kez şikayet edilmiş ve ceza almamışsınız.

Hanımefendi ben şiddet ortamında yürütmüyorum evliliğimi bir kez oldu inanın o iftira atan insanlara sanki ben mor gözlerle geziyormusum gibi bir algı yaratmak isteyen insanlara cevap verme polemige girme gereksinimi duymadım
Ben kendimi ve evliliğimi biliyorum pasif görmüşsünuz ya beni aksine hakkımı savunup susmadığım için yaşandı korkmadim hicbiseyden inandığım şeyler için taviz vermedim şiddeti savunmadım
Gerçekten yoruldum laf anlatmaya çalışmaktan

Hanımefendi kendinizi duyuyor musunuz? Bir kerecik oldu bir daha olmadı diye bir şey mi var? Adam boğazınıza sarılmış, nefes alamıyorum bile diyememişsiniz bunun daha ötesi var mı? Yani cümlelerinizin bir kısmında eğitimli bir kadın izlenimi verirken, iki cümle sonra nasıl hayattaki tek yeteneği evlenmek ve o evliliği sürdürmek olan bir kadına dönüşüyorsunuz anlayamıyorum.

Site kurallarını ve işleyişini bildiğim için KİB butonunu kullandım. Fakat herhangi bir işlem yapılmadı, yapılmaması üzerine özel mesaj attım ve halen bir geri dönüş alamadım. O sebeple bunu söylüyorum ve dediğimin arkasındayım. KİB ledikten sonra dahi bir şey yapılmaması üzerine belki gözde kaçmıştır diye öm attım, özel muamele vs beklediğimden değil-hoş, bir forumda ne denli özel muamele uygulanabilir, veya uygulansa dahi bundan nasıl bir zevk alınabilir o da ayrı mesele-

Kaldı ki mesajıma cevap yazılmasına bile gerek yoktu, sadece o üye hakaret etmesi sebebiyle ceza alsaydı bu bana yeterdi. Her neyse, arkadaşın konusunu işgal ediyorum ama söylemeden geçemedim.

Hakaret edenleri veya nefret söyleminde bulunanları tenzih ederim ama burada ne duymak istiyorsanız onları mı yazsınlar ?
Hayır aslaa kendimden bahsetmiyorum hadi ben başıma gelen herşeyi hakettim sizin yorumlarınıza göre
Ya beni gerçekten anlamıyor olmazsınız değil mi? Bdv forumu bir bütün olarak

burdaki yasaklama sistemi bir mesajın kaç kez KİB lendiğine bakılarak mı işliyor, yoksa gerçekten o mesajın hakaret içerip içermemesine mi, önce bunu bir aydınlatalım?

Bende tam tersi ne zaman KİB butonunu kullandıysam hemen işlendi. Hatta ne zaman mesaj atsam anında cevap verildi. Özel konularda, konu ile alakalı- alakasız konularda bile. Birine ergen ve aptalsın dediği için 5 gün ceza alan birini tanıyorum. Ben konu dışı yorum yaptığım için banlandığımı biliyorum. Beni neden banladınız bu kadarcık şey için bile demedim çünkü hakettim.

bana konu sahibi dikkat çekmek için böyle yapıyor gibi geliyor , yani asıl dava etmesi gereken kişiyi (eşini) dava etmemişte gelmiş burda bize artistlik taslıyor anlamadım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…