2 yıldır annesi haksız da olsa ne zaman annen ile başlasa cümlelerim hep sonu kavga. kv de istediği bu ama işe yaramıyor inan ki yaramıyor.
yeni bir taktik geliştirdim ben bir kaç aydır bende çok işe yaradı.
öncelikle sakin olun öfkenizi kontrol edin eğer yapamıyorsanız destek alın psikolojik.
ben kv nin oyununu oynuyorum o emrivaki mi yapacak ondan önce ben yapıyorum mesela .
ilk zamanlar kavga döğüş giderdik onun evine şimdi gidiyorum yemeğimi yiyor bulaşığı makineye hadi bay bayy :)
emri vaki bi yere gitmeyi mi planlıyor hop ondan önce ben gidiyorum.onu zorla takıyorum peşime.
önceden bebeğimi benden kıskanırdı şimdi ben ona bırakıp keyif yapıyorum üstesinden gelemiyor ama ses de çıkartamıyor...
eşimden bişey mi isteyecek hoop ben ondan önce kv den istiyorum
yemeğime laf mı sokacak ay anne sen güzel yapıyorsun ben yemekle uğraşmıyorum bitti yüzü değişiyor
kendini çok önemsetmeye çalışır kendini akıllı göstermeye herşeyi ben bilirimi sever bişey der anne ben onu beğenmiyorum bitti .
beni kızdırırsa annem ben ne yaparsan yap sana kızmam hasta kadınsın acırım haline hem ben hastaya eziyet etmem.
beni eşime şikayet mi edecek ondan önce ben böyle böyle bi durum oldu ben çok üzüldüm hayatım..
laf taşımayı ara karıştırmayı çok sever . ağzından bişey çıktımı karşı tarafı hemen ararım anneme öyle demeyin hasta üzülüyorvs..
sonuç bağırıp çağırmaktan daha etkili.artık kavga etmiyorum,yüzüm gülüyor sahte bi gülüş belki ama gelin yüzünü asıyor dedirtmiyorum.
evde i isterse yapıyorum .ama mesafeli...herşeyi gülerek tatlı tatlı yapınca ve biraz da kv gibi duygu sömürüsü daha etkili :) tavsiye ederim şahsen