- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.679
- 248
- 34
- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Laf geçiremeyen eşim ama ben kendimi hep susmak ve onlara ayak uydurmak onların istediğini yapmak gibi hisse yorum sorun şu ki bana sahip çıkan bi ailem yok konuştuğumda onlara karşı çıktığımda nereye gideceğim ne yapacağım korkusu oluştuğu için
Kayınvaliden çoçuğunu görmene karısamaz ama siz daha birinci çoçuğunuzun sorununu çözmeden ne devamlı hamile kalıyorsunuz?Merhabalar ben 19 yaşında bi evlilik yaptım ve bu evlilikten 1 kız çocuğum var daha sonra eşimin şiddetine psikolıjik baskılarına maruz kaldım ve boşandık benden bir tek kızımın velayetini alarak boşanmayı kabul edeceğini söyledi bende verdim ve daha sonra benim kızımla görüşmemi engelledi ve ben ikinci evliliğini yaptım eşim ve ailesi bunu biliyordu daha 1 sene olmadı evleneli eşimin ailesi kızımı görmek istememe tepki gösterdi bi ara eski eşim kızımı yanıma almama müsaade etti ancak kayınvalidem istemedi daha sonrasında hamile kaldım ve kayınvalidem ile aramızds olan tartışmalrda bana aldır çocuğunu defol git dedi ve bi hafta sonra bebeğim karnımda öldü şu an tekrar hamileyim iki hafta önce eşim ile beraber kızımı görmeye gittik geldiğimizde kayınvalidem eşime neden çocuğu gördüğümüzü sorgulamış istememiş ben de yanına gittiğimde bana ne elini öptüren ne de benle konuştu ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum ailemi sorarsanız ailem çok baskıcıydı zamanında çok şiddet vs gördüm hatta çocuk destek merkezlerinde bile kaldım ailem ile görüşmüyorum burda da kayınvalidem yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum yeri geliyor evden kovuyor ayrı evimiz eşimle ortak almışlar oturduğumuz evi çıkın gidin diyor sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın.
Yaz tatilinde 1 ay yaniniza alma hakkınız yok mu?Evet belli günler var ancak kızımdan uzakta başka bi şehirdeyaşıyoruz almak istediğimde müsaade etmiyor eşim bi şey demiyor ama hep kayınvalidem istemiyor diye sesini çıkarmıyor
Kayınvalide kim oluyormuş ya? Eşiniz de anasıyla göbek bağını koparamadıysa zaten iki çift laf edemez.
Hadi hata yaptınız neredeyse çocuk yaşta evlenip anne oldunuz, gençlik hatası falan diyelim. Boşanırken çocuğu vermeyi nasıl kabul ettiniz? Şiddet vardı demişsiniz, çocuğu çatır çatır alırdınız.
Şimdi de evleneli 1 sene olmuş, bu bir seneye bir düşük ve yeni bir gebelik sığdırmışsınız. Sürekli doğurmanıza gerek yok. Önce ilk evladınız için mücadele edin, dış kapının dış mandalının sözüyle evladınızı yanınıza alamıyorsunuz.
Yarın öbür gün bu evlilikte bitmek durumunda kalsa şimdiki bebek ne olacak?
Yorumu keşke öpebilsem. Yani bende düşünüyorum düşünüyorum nasıl olabilir diyorum.Sunu da anlamiyorum: Bir insan siddet gördügü herifin eline kiz cocugunu nasil birakir.ona siddet göstermeyecegi ne malum
Evladınızı görmek için kimseden müsade istemek zorunda değilsiniz. O çocuğun size ihtiyacı var. Seni ilgilendirmez diyip kestirip atacaksınız. Ne münasebet!Merhabalar ben 19 yaşında bi evlilik yaptım ve bu evlilikten 1 kız çocuğum var daha sonra eşimin şiddetine psikolıjik baskılarına maruz kaldım ve boşandık benden bir tek kızımın velayetini alarak boşanmayı kabul edeceğini söyledi bende verdim ve daha sonra benim kızımla görüşmemi engelledi ve ben ikinci evliliğini yaptım eşim ve ailesi bunu biliyordu daha 1 sene olmadı evleneli eşimin ailesi kızımı görmek istememe tepki gösterdi bi ara eski eşim kızımı yanıma almama müsaade etti ancak kayınvalidem istemedi daha sonrasında hamile kaldım ve kayınvalidem ile aramızds olan tartışmalrda bana aldır çocuğunu defol git dedi ve bi hafta sonra bebeğim karnımda öldü şu an tekrar hamileyim iki hafta önce eşim ile beraber kızımı görmeye gittik geldiğimizde kayınvalidem eşime neden çocuğu gördüğümüzü sorgulamış istememiş ben de yanına gittiğimde bana ne elini öptüren ne de benle konuştu ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum ailemi sorarsanız ailem çok baskıcıydı zamanında çok şiddet vs gördüm hatta çocuk destek merkezlerinde bile kaldım ailem ile görüşmüyorum burda da kayınvalidem yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum yeri geliyor evden kovuyor ayrı evimiz eşimle ortak almışlar oturduğumuz evi çıkın gidin diyor sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın.
Artık doğurmaktan vazgeçseniz bu hayat şartlarınızda...Merhabalar ben 19 yaşında bi evlilik yaptım ve bu evlilikten 1 kız çocuğum var daha sonra eşimin şiddetine psikolıjik baskılarına maruz kaldım ve boşandık benden bir tek kızımın velayetini alarak boşanmayı kabul edeceğini söyledi bende verdim ve daha sonra benim kızımla görüşmemi engelledi ve ben ikinci evliliğini yaptım eşim ve ailesi bunu biliyordu daha 1 sene olmadı evleneli eşimin ailesi kızımı görmek istememe tepki gösterdi bi ara eski eşim kızımı yanıma almama müsaade etti ancak kayınvalidem istemedi daha sonrasında hamile kaldım ve kayınvalidem ile aramızds olan tartışmalrda bana aldır çocuğunu defol git dedi ve bi hafta sonra bebeğim karnımda öldü şu an tekrar hamileyim iki hafta önce eşim ile beraber kızımı görmeye gittik geldiğimizde kayınvalidem eşime neden çocuğu gördüğümüzü sorgulamış istememiş ben de yanına gittiğimde bana ne elini öptüren ne de benle konuştu ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum ailemi sorarsanız ailem çok baskıcıydı zamanında çok şiddet vs gördüm hatta çocuk destek merkezlerinde bile kaldım ailem ile görüşmüyorum burda da kayınvalidem yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum yeri geliyor evden kovuyor ayrı evimiz eşimle ortak almışlar oturduğumuz evi çıkın gidin diyor sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?