Bu çocuğu da doğurunca babasına verir yeniden evlenirsiniz. Genç yaşınızda yanlış evlilik nedir ne değildir, kocaya güvenilir mi güvenilmez mi en iyi sizin bilmeniz gerekirken koşa koşa evlenmişsiniz. Annesinden korkuyor annesine sesini çıkaramıyor, daha ne kadar dayanır sizce? Böyle adamdan ısrarla hamile kalmaya çalışmak ve başarmak size ne kazandıracak ne kaybettirecek anlarsınız yakında. Kızınıza ne söylüyorsunuz, cici babaaane seni görmeme yanıma almama kızıyor, ben de başka çocuk yapıyorum, sen babanda kalıyorsun diğer çocuğum benimle büyüyecek mi dediniz?
Eski eşim boşanmayı kabul etsin diye çocuğun velayetini verdim, şimdiki eşimin annesi kızdığı için çocuğumu yanıma alamıyorum hatta görmeye gitmeme bile karışıyor... Hep başkalarına atın suçu. Babası velayeti vermeyi kabul ediyor, kızınızı yanınıza alıp almayacağınız bile bir adamın annesinin yani dış kapının mandalının onayına bağlı. Çocuğa üzüldüm yazık. Kadın ilk sıraya önce kocasını, kocasının annesini ve kendini koyuyor, küçücük kız çocuğu hepsinden sonra geliyor.