Hiç ben eşime engel olmuyorum zaten iki erkek evlat olmalarına rağmen diğeri boş boş duruyor annesiyle yaşadığı halde bekarken benim eşim koşturuyor annesi tabi yaapcak ama bilmeden insanları kötülemeyin görümceler diyor ki ben anneme devamlı böyle olursa bakamam diyor eşi yok rahat eder kızının yanında diye söylüyorum kendi çocuklarını annesine büyütürken her şey iyiydi hoştu annesi muhtaç oldu bakamam diyip duruyor Allah benim elimemi düşürmesin öyle bi evladın eline mi annem babam hastalansa ben de onlara bakacam ne demek anneme Bakamam ben kimim ki tüm sorumluluğu bana yüklemeye kalkacakAllah sizin gibi insanların eline düşürmesin kimseyi yazık gerçekten çok yazık iki atanın ikisi de hak derler! Evlenmeseydinuz o zaman kocası başında değil de ne olmuş yani? Benim ananem de 8 sene bizde kaldı alzheimer hastasıydi babam burada yoktu annemin çekmediği kalmadı hala hastalıklarla uğraşıyor tek kişinin üzerine atın oh sizde yaşlı olacaksınız sakın unutmayın olur mu !!! Ve o yaşlı kadının ahini almayın benim gelin yüzünden dayım ananemin yüzüne bakmadı o kadincagizin ahi tam 10 sene sonra tuttu yazık ya bizlerde yaslanacagiz gerçekten ayıp bu nedir ya baş tacı etmeniz gerekiyor sizin şimdi !