- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kızlar kayınvalide ile yaşama konusunda neler düşünüyorsunuz nişanlımın annesi boşanma aşamasında ve durumu yok biz evlendiğimizde onun ayrı evde yaşaması hem bizi hemde nişanlımın abisini zor duruma sokar gerçi kayınvalidem çalışıyor ama sadece boğazına yetiyor ikilemde kaldım kızlar nasıl bir tutum sergilemeliyim etrafımdakiler mutsuz olursunuz rahat olamazsınız falan dediler bende öyle düşünüyorum biz arkadaşlarımızla gelip gitmesini yemesini içmesini seven insanız evde büyük biri olunca rahat olmayız diye düşünüyorum ama nişanlımada anneni istemiyorum diyemiyorum sonuçta aynı durumda olan benim annemde olabilirdi
ben önceki konularından yola çıkarak, (nişanlımın ailesini anlayamıyorum)
kayınvalidenle mutlu mesut geçinebileceğini düşünmüyorum.
evet o konuyu ilgisizlikleri yüzünden açmıştım bende mutlu olacağımız düşünmüyorum ama sonuçta dediğim gibi istemiyorum diyemiyorum tabi nişanlımda illa bizle yaşasın demiyor hatta rahat edemeyiz bile diyo ama kadının o halde kalmasına yüreğim dayanmıyo bu konularda çok hassassım gerçi bir ay bi oğlunda bir ay bi oğlunda kalabilme ihtimalide var ama bide kız kardeşi var yani gelirse tek kişi gelmeyecek görümcemle birlikte gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?