kayınvalide ile yaşamak

olumlu seyler..bunlari burda okumak ne guzellll...

canım, kv.nin iyi kötü geliri varmış, (kayınpederinden nafaka alırsa bir de) senn eşin ve abisi de bir olup iyi kötü size yakın bi,r yerde ev tutsanız olmaz mı! hem onun ayrı evi, kapısı olur rahat eder hem de siz. ev üstüne ev olmaz, siz evlenince yalnız kalmak istiyceksiniz vs.. inan olmaz, olursa da eşinle mutlu olamazsınız. kesin ve net konuşuyorum bu konuda. çünkü benim eltim k.v. ile 8 sene aynı evde oturmuş, bir kez kavga, kötü söz olmamış ama eltim evine çıktıktan sonra bana dünya varmış, sanki kocamla yeni evlendim ben senelerce ne çekmişim dedi.

burdaki konuları fazla okumuyorsun sanırım okusan böyle bir şeyi sormazdın bile ama yinede fikrimi söyliyeyim

böyle bir şey asla yapma

bizde nişanlımla bunları düşünüyoruz ama kayınvalidem bu konularda biraz rahat yani bizi rahatsız edeceğini sanmam çünkü iş çıkışı onlara gittiğimde yemeğimizi yeriz muhabbetimizi ederiz ve odasına çekilir tvsini açar sizi yalnız bırakayım der (yani konuşacaklarınız vardır anlamında)yani butür konularda saygılıdır kayınvalidem ama aynı eve girince değişirmi bilmem

şimdiye kadar kayınvalidemle kavgamız olmadı sadece ilgisizliğinden bişeye karışmamasından yakındım durdum evine gittiğimde çok güzel ağırlar ama maddi durumu iyi olmadığı için nişanlılık ve evlilik konusunda biraz ilgisiz davranıyor bişeye pek karışamıyor. saygımız sevgimiz var çok şükür bide ben ne kadar kızsam bile büyüklerime kin nefret tutacak bi insan değilim yine saygımda kusur etmem ama insan yapısıdır herkesin bi eşref bi eşşek saati vardır derler aynı eve girince durumlar değişir mi diye düşünüyorum

keşke nafaka alabilse adamın gram yararı yok eve kadın herşeyi kendi başına yapmaya çalışıyo o nedenle boşanacaklar zaten

Son düzenleme:
dünden beri bu tarz çok konu okuyorum ve biçok arkadaş insancıl bi yaklaşımla aynı durumda senin annen de olabilirdi diye yorum yapmışlar, evet olabilirdi ama bir kadının kendi annesiyle yaşamasıyla kayınvalidesiyle yaşaması aynı şeymi, annem bana gelse ben işten gelene kadar evimi toplar, yemeğimi yapar, çekip çevirir, anne yüreği zaten kızım yorgun gelecek diye düşünür, kayınvalidelerin bu hassasiyeti göstereni az bulunur, ama seninki öyle biriyse bilemicem

eminim annemle yasasam kayınvalıdemle yasayacagım sorunun belkı 1000/1 ini yasarım acık ve net

eminim annemle yasasam kayınvalıdemle yasayacagım sorunun belkı 1000/1 ini yasarım acık ve net

benim içinde tam tersi, annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmaz ben de ona kıyamam yaşar gideriz, konu sahibinin önceki konularına atıfta bulunulmuş ona istinaden yapamayacağını düşündüm, ama iyi anlaşıyolarsa sorun yok

Ev üstüne ev olmaz.Herkesin özeli vardır.Yeni karı koca yalnız vakit geçirmelidir.
Gülerkende yalnız olmalılardır kavga ederkende.Yoksa o iş yürümez.

gerekirse size yakın küçük bir ev kiralayın kaynında varmış ikinizde destek olun ama eviniz ayrı olsun.özellikle de yeni evli bir çift için beraber oturmak çok zordur.üstelik kayınvaliden anladığım kadarıyla genç çalışıyor eli ayağı tutuyor.uzun yıllar beraber yaşamak hiç kolay değiliyi düşünün mutlaka bir çıkar yol bulunur

Bizde nisanliyken iyi anlaşıyoduk nisanliyken kızım canım di şimdi gelin olduk evlenince çok farklı oluyo insan eşiyle yanliz kalmak istiyo ama bunlar evde birileri varken mümkün olmuyo bence olmuyo görüyoruz yasıyorum da yimese karar senin hakkında hayırlısı

görümcen de varmış babası ona nafaka vermek zorunda
eşine de tabiki ona göre boşansın kayınvaliden
kendiden çaışıyor ee daha ne
çok şükür düşkün bi insan değil
tutun küçük bir ev geçinip gitsinler gerektiği yardımı yaparsınız
ama aynı evi düşünme derim
yaşamadım ama düşünüyorum mesela şimdi:44:
düşünemiyorum yani

not:nişanlıyım,kayınvalidemi çoooooooook seviyorum ama
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyorum

kayınvalide ile aynı eve çıkmak büyük bir risk. İşler istediğin gibi gitmezse, evleri sonradan ayırmak hem zor olur, hem de aranızda sorunlar çıkar. O kadıncağızın da bozulmayacağından emin olduğu bir düzeni olsun, senin de...
Zaten kızı da varmış, yalnız kalmayacak. Sık sık gelir gidersiniz. Bir anda samimi olup yüz göz olmaktansa, yavaş ama sağlam bağlar kurmak daha iyi. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler; sonradan kötü olursunuz.
Ayrıca eski konunu okudum. Çok düşünceli ve fedakar bir insansın, ama biraz da kendi huzurunu düşün. Kimsenin seni kullanmasına izin verme lütfen, ne maddi ne manevi.

değişir.........

o halde aynı apartmana yahut en azından dublekse çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…