hahaha ödemeyi bizim yapmamızı isteyebilir
Ödeme yazınca hafızamda kötü anılar canlandı.Kizim bebekken birlikte gitmistik komple ödemeyi bize yıkmıslardıhahaha ödemeyi bizim yapmamızı isteyebilir
Tam olarak o şekil dediğim dedik. İstediğini yaptırana kadar susmaz.Ben giderim ama bu benim kayınvalidemle aramdaki ilişkimden kaynaklı tercihim. Geçen yılda kendi ailemle tatil yaptık 1 ay boyunca kvde de arada geldi gitti yanımıza. Biz karı koca kalabalık tatilleri seviyoruz, kimse kimseye karışmıyor. Yatmak isteyen yatar, kalkmak isteyen kalkar, isteyen yüzmeye gider, isteyen istediği saatte yemeğini yer o yüzden kimse sıkıntı yaşamıyor bizde. Ayrıca çocuğumuz olduğu için kalabalık tatil işimize de geliyor yalan yok. Ayrıca kvmi severim, sağolsun kaynana gibi değildir, iyi de anlaşırız o yüzden benlik bi sıkıntı olmazdı ama sizin ilişkiniz nasıl bilemiyorum, her şeye karışan, despot, dediğim dedik bi kadınsa ve o tatil bana zehir olcaksa gitmem tabi durduk yere kötü olmaya gerek yok.
Aaa lütfen hemde araçla gidelim muhabbetti olmuş yol parasıda bizden hahahaYok artıkkCebimden para çıkacak üstüne kv ile tatile gideceğim ha?
Aramızda kalsınSizin kayınvalidenizi bilmem ama ben kendi kayınvalidemle hayatta gitmem
Ödemeyi onlar yapacaksa şöyle kültür gezisi tarzı bir şey olabilir. Diğer türlü paramla rezillik çekmek istemezdim.hahaha ödemeyi bizim yapmamızı isteyebilir
Aaa lütfen hemde araçla gidelim muhabbetti olmuş yol parasıda bizden hahaha
Ya ben gitmek istemiyorum çalışıyorum zaten izin alamadım geçerim fakat etrafımdaki insanlara anlatınca kötü gelin ilan edildim anlamsız geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?