kayınvalide ile tatil

kaktus_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
258
219
103
Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.

Çocuktan önce tatile gittiğimizde alkol aldığımız da oldu, hunharca seviştiğimiz de, kafamıza göre gezip tozduk, canımız istemedi kahvaltıya inmedik. Ne münasebet ya kaynım da gelsin ortamıza otursun bari ahsjjsjs

Biz bir tatilimizin bir kismini kayinvalidem ve kayinpederim ile gecirdik. Sorun olmadi. Gideceginiz insanlara bagli. Ha onlarin yaninda ayni zamanda aileden baska kisileri ama götürmem sanirim.

2 kere tatile çıkacaksam olabilir. Ödemeyi de o yapacaksa tabi.

Ben giderim ama bu benim kayınvalidemle aramdaki ilişkimden kaynaklı tercihim. Geçen yılda kendi ailemle tatil yaptık 1 ay boyunca kvde de arada geldi gitti yanımıza. Biz karı koca kalabalık tatilleri seviyoruz, kimse kimseye karışmıyor. Yatmak isteyen yatar, kalkmak isteyen kalkar, isteyen yüzmeye gider, isteyen istediği saatte yemeğini yer o yüzden kimse sıkıntı yaşamıyor bizde. Ayrıca çocuğumuz olduğu için kalabalık tatil işimize de geliyor yalan yok. Ayrıca kvmi severim, sağolsun kaynana gibi değildir, iyi de anlaşırız o yüzden benlik bi sıkıntı olmazdı ama sizin ilişkiniz nasıl bilemiyorum, her şeye karışan, despot, dediğim dedik bi kadınsa ve o tatil bana zehir olcaksa gitmem tabi durduk yere kötü olmaya gerek yok.

İnanın ben gitmek istemiyorum. Acaba sorun bende mi dedim. Şimdi ekip şu eşimin erkek kardeşi ve kız kardeşi annesi ben ve eşim. Terbiyeli maymun olacağız gidersek. Sizlerinde fikrini merak ettim.

Kv,kaynimi vs severim fakat yaz tatili konusunda biraz sıkıntılıyım.Rahat hareket etmek diledigimce rahat bir 2 hafta gecirmek kafamı dinlemek isterim.Bir kac gün icin belki düsünülebilir ama fazlasi asar.

Tam olarak o şekil dediğim dedik. İstediğini yaptırana kadar susmaz.

Yok artıkk Cebimden para çıkacak üstüne kv ile tatile gideceğim ha?
Aaa lütfen hemde araçla gidelim muhabbetti olmuş yol parasıda bizden hahaha
Ya ben gitmek istemiyorum çalışıyorum zaten izin alamadım geçerim fakat etrafımdaki insanlara anlatınca kötü gelin ilan edildim anlamsız geldi

Kv ile tatile gitmedin diye seni kötü ilan eden kişi net şov yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…