Aile ile ilişkinize bağlı. Ben neredeyse 15 yıllık evliyim ilk defa 2 sene önce yazın tatilimize davet ettik tuttuğumuz villaya. (Onların oturduğu yere yakın ve çok odalı havuzlu bir villaydı) kayınvalidem kanser hastası torunları ile hatırası olsun dedim. Görümcem ve yeğenimiz ile günübirlik geldiler arabayla. Kalmalarını ısrar ettik özellikle yeğenimiz de dayısı ile vakit geçirmek istedi ama onlar siz başbaşa kalın dediler. Gelip sizin tatilinizi dinlenilmez hale getirmeyeceklerse 1-2 gün beraber program yapabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.
Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
Ayni sekilde kendi ailenizle de 3. Bir tatil ayarliyor musunuz? Yoksa her sene sadece es ailesiyle mi tatil yapiyorsunuz? Merak ettim nacizane...Gittik defalarca, giderimde. Ödemesinide seve seve yaparım. Kendime karıştırmam, istediğimde yatarım , kalkarım. Çocuklarım küçükken faydası elbette oldu. Kocamla odam ayrı oluyor, kv kp odası ayrı… bizde 2 tatil yapıyoruz, birinde yalnız diğerinde beraber. Kalabalık olmayıda seviyorum. Gülüp eğleniyoruz . Hatta görümcemlerde geliyor bizle. Eşimde ailesi ile zaman geçirmiş oluyor.
Peki bişey sorcam eğer gitmemeye karar verirseniz eşiniz bunu annesine nasıl söylecek? Önemli olan bu burda. Güzel kıvırabilecek mi yoksa durduk yere huzur kaçıracak şeyler mi olacak. Eğer kıvırabiliyorsa rahatlamak için yaptığım ve bir sürü para verdiğim tatile dahil etmek istemezdim. Yok eğer kıvıramayacaksa katlanırdım.Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.
Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
ay sorma banada dedi bende sinirliyim valla benim kv zaten merakli gezmeyi seven biri. surekli denize gitme istegi var kadinda bizle acikca dedi bende geleyim sizle diye sanki cagiran var gibi. ben gitmeyi dusunmuyorum onunla.Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.
açıklık anlamıonda onlar rahatsız olmayacak ise ben hiç takmam ama ne kv ile ne kendi annem ile maaile tatile gitmem eşim ve kızımla yapacağım tatil ayrıdır ..Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.
Eşim önce benim abime söylüyor şu tarihte şuraya gidiyoruz diye, onlar isterse bize katılıyor.Ayni sekilde kendi ailenizle de 3. Bir tatil ayarliyor musunuz? Yoksa her sene sadece es ailesiyle mi tatil yapiyorsunuz? Merak ettim nacizane...
Ben tatillerin çekirdek aile arasında yapılmasını dogru buluyorum .Es ,dost,akraba ile tatile çıkmam .Günübirlik piknik,bir yere yemeğe gitmek dışında .Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?