- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Aynen is bekliyorsa azıcık tatlı dil lazım. Bak benim kv .dem tatlı diliyle üç gelini de şakır şakır çalıştırır. Birimiz yemeği birimiz pilavı birimiz salatayı yaparız tatilde yanına gittigimizde. Sevgili kv dem oturur bir güzel yer.cok beğenerek övgüler yagdirarak. Bulasiklari da biz yikar iz oh.o ortada gezer. Ona buna fikrini belirtir.soran olmasa da her şeye karışır o ara oğullarına akıl verir falan.
Bizimki de çok fazla hani.bize guzel is yaptirir.kadin iyi oldugu icin de seslenemiyorsun.misafir olduğumu bilmek isterim ben de.dolabi doldururlar. Kızım orda istediğinizi yapın derler. Ama bir günlüğüne de gitsem memlekete yemeği bana ya da eltilerime yaptırıyor. Ben de buna gıcık oluyorum açıkçası. Hadi yardım beklenir gelinden.zaten oturup hizmet beklemem 60 yaşındaki kadından. Ama yani bir haftasonu gitmisim, bir günlük kaldığımızda bile yemek, çay, meyve, bulasigi toparlarim; bitmiyor bitmiyor. ......
kv.dem çalışmış senelerce 8-5 .Bir kaç yemekten bir borek ten başka çeşit bilmez.pek beceremez. O yüzden biraz gelinlere bırakır.
Bence böyle daha iyi yapmayın . Hiç değilse bahanesi var.begenmiyor.....takmayın kafaniza.yazlik yerse sahil kenarında bir sürü yemek yiyecek yer vardır. Alın eşinizi gidin oralarda yeyin.neden yemedim derse iki günlük yemek midemi yakıyor deyin.esinize de öyle deyin yemeyin.esiniz zaten öyle olduğunu görünce uyaracaktir annesini. İki üç gün idare ediverin.
Seneye gitmeyi düşünmüyorum zaten. İnanılmaz sıkılıyorum yılda bir kere tatile çıkmışım burnumdan geliyor. Sizin kaynana benim kaynananın kardeşine benziyor ama onda iki gelin var. Çok tatlı dilli bir kadın ve işler sürekli iki gelinde. Gerçi kadıncağızda kemik erimesi var, romatizma var hasta da yani. Ama gelinlerine toz kondurmuyor ne güzel. Ben bizimkinden bir iyi söz duymadım daha.